Birinin profiline baktığında bildirim gider. Ama istersen kendi profilini gizlilik ayarlarından gizleyebilirsin herkese açık yapmaz isen görmez senin baktığını. Ama bu sekılde senin profiline bakanları da sen göremezsin gizli olur
Giriş yapmadan goruyosan o ismini göremez gizli ziyaretçi gibi bir yazı çıkıyordu tam hatırlamıyorum Şöyle anlatıyım ben profilimi sadece LinkedIn üyelerine açık yaparsam eğer, sen giriş yapmadan profilime bakamazsin zaten, dolayisyla bakan herkesi görüyor olurum. Eğer herkese açık yaparsam giriş yapan da yapmayan da görebilir, giriş yapmayanlarin ismi yerine gizli gibi bir şey yazar
Anladım teşekkürler 😅 şimdi ben onun profiline birkaç kez baktım yani gizli olarak birde profil açıp baksam hepten benim olduğumu anlıcak. En iyisi açmamak shdh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Profiline girince bildirim gitmiyor ama premium üyeyse görür girdiğini.
Bağlantı kur dediğinde bildirim gider.
Benim ismimi görüyor mu bağlantı kura basınca
Görüyor evet.
Mesajlaşma bölümü falan var mı peki orda yoksa sadece profil mi inceleyebiliyoruz
Mesajlaşma var.
Mesajlaşma da mavi tık gibi bir durum var mı? Görebiliyor mu yani okuduğumu?
Görebiliyor.
Li n ke din ney? :) Ben her boktan anlarım sor abine :)
İyi de bu soruyu soralı 2 yılı aşkın bir süre oluyor nerden buldum ejdjd
Burada bir tane manyak Modaratör var ne kızdan ayrılsa iki yıllık soruları piyasa sürüyor demek ki ne bilim ben yahu canlı akışta çıktı karşıma :)
İlginçç
Bende diyorum neden iki yıldır yalnızım demek ki seni bekliyormuşum :)
Kader bizi böyle mi tanıştıracaktı😀
Ay aşık oldum galbo 😂😂😂
Yappma yanarız😂
Peki hesabım yoksa o kisinin ismini google a yazsm çıkan sayfalardan linedin e toklasam kimligimi görür mü
Birinin profiline baktığında bildirim gider. Ama istersen kendi profilini gizlilik ayarlarından gizleyebilirsin herkese açık yapmaz isen görmez senin baktığını. Ama bu sekılde senin profiline bakanları da sen göremezsin gizli olur
Bağlantı kura basarsan gider profiline girersen gitmez
Peki bu platformda mesajlaşma gibi bir durum var mı? Yoksa sadece karşılıklı profil mi inceleyebiliyorsun?
Evet profilini ziyaret edenleri gorebiliyosun
Bağlantı kura basmadan direk bildirim gidiyor mu yani? Ve benim ismimi görüyor mu
Bildirim değil tam olarak. Ziyaret edenler diye bir kısım var oraya bakarsa görür, evet senin profilin gözükür eğer gizli değilse
Ama giriş yapmadan da hesabını görebiliyorum böylece bildirim gitmemiş oluyor yani herkes böyle yapar ozaman?
Giriş yapmadan goruyosan o ismini göremez gizli ziyaretçi gibi bir yazı çıkıyordu tam hatırlamıyorum
Şöyle anlatıyım ben profilimi sadece LinkedIn üyelerine açık yaparsam eğer, sen giriş yapmadan profilime bakamazsin zaten, dolayisyla bakan herkesi görüyor olurum. Eğer herkese açık yaparsam giriş yapan da yapmayan da görebilir, giriş yapmayanlarin ismi yerine gizli gibi bir şey yazar
Anladım teşekkürler 😅 şimdi ben onun profiline birkaç kez baktım yani gizli olarak birde profil açıp baksam hepten benim olduğumu anlıcak. En iyisi açmamak shdh
Evet : )
Bir soru daha :)) ben bağlantı kura bastım onun herhangi birşey yapması gerekiyor mu? Onay gibi birşey?
Evet: )
Ya şimdi biz bağlantı kurduk orası tamam ama mesaj atamıyoruz üyelik gerekiyor😂 nasıl iletişim kurucaz
Üye ol :D
Mesajlarda mavi tık gibi bir durum var mı?
Kimseyle yazismadim : )
Evet bildirim gidiyor
Sadece göz atsam bile mi?
Evet
Benim ismimle birlikte mi? :D
Evet hesabın varsa gözükür
Evet. sakın bakma birinin profiline. hemen görünür
Heyecanlandım şimdi 😄 telefona direk bildirim gidiyor mu yoksa uygulamaya girince mi
Uygulama yükle ve bildirim açıksa gidiyor. Yoksa girince bakması gerekiyor. Tabii aktif kullanıcı ise
Maile bildirim gidiyor mu peki? O bildirimi görmesi gerkiyooor
Hepsini kendisi açmışsa gider
Hmm peki son soru :D her girdiğimde bildirim gidiyor mu? Yani birden fazla?
50 kere gir 50 kere bildirim gider. Yüklen yani Linkedin'e 😆
Rezillikk ama bunu göze alırım ahahah. Tşkler bu arada
Ya ben bağlantı kura bastım, onun onaylaması gerekiyor mu?
Evet. Facebook'ta arkadaşlık gibi
Bağlantı aşaması tamam 😅 fakat şimdi nasıl iletişim kurucaz, mesaj atamıyorum pro üyelik gerekiyor
Bağlantını kabul ederse atabileceksin
Mesajlarda görüldü tiki var mı peki
Facebook Messenger gibi
Gidiyor bildirim direk
Sadece göz atsam bile mi?
Evet
İsmimle birlikte mi peki
Evet gider..
Görüldü gibi bir ileti görmüştüm..