İnternet & Teknoloji Bir numara bana bir link attı bu nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İsteyene atmak istiyorum sizde girmeyin ama ne olduğunu biliyosanızda söyleyin Güncellemeler+1 yıl Kimse cevap vermeyecek mi ya yazdım bi yoruma Bir numara bana bir link attı bu nedir? Cevapla Nedir Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dolandırıcıdır 😎Bende onlara teşekkür ederim benim dolandırıcım var diyip mesaj atıyorum 🤭 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok korktum ama gece atmış ve hiç dolandırıcıya benzemeyen tipi var ne olabilir o link bakın yazdım yoruma Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Nerede Yorumla Soran +1 yıl At hele yazmış birisi, onun altına yazdım Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Gördüm sil geç mesajı Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Gir o zaman da telefonunu ele geçirsinler Yorumla Soran +1 yıl Ya girmem tabi ki girmedim de. Böyle bir link mi? Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmayın sizede soruyorum ama korktum gerçekten Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl O zaman sil Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Engelle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Engellerim zatende ne olduğunu merak ettim korkuyorum Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Açma Yorumla Soran +1 yıl Ya tamam açmadım sildim de kötü bir şey mi yoksa klasik dolandırıcı mı veya ne bak yazdım yoruma cidden korktum ne oluyor bu Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sil geç düşünme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl At hele 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Https diyor surgeonhumidty. top tarzı Yorumla Soran +1 yıl Neymiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dolandırıcıdır 😎
Bende onlara teşekkür ederim benim dolandırıcım var diyip mesaj atıyorum 🤭
Ya çok korktum ama gece atmış ve hiç dolandırıcıya benzemeyen tipi var ne olabilir o link bakın yazdım yoruma
Nerede
At hele yazmış birisi, onun altına yazdım
Gördüm sil geç mesajı
Neden
Merak ettim
Gir o zaman da telefonunu ele geçirsinler
Ya girmem tabi ki girmedim de. Böyle bir link mi?
Kusura bakmayın sizede soruyorum ama korktum gerçekten
O zaman sil
Engelle
Engellerim zatende ne olduğunu merak ettim korkuyorum
Açma
Ya tamam açmadım sildim de kötü bir şey mi yoksa klasik dolandırıcı mı veya ne bak yazdım yoruma cidden korktum ne oluyor bu
girme
Sil geç düşünme
Dolandırıcıdır
At hele
Https diyor surgeonhumidty. top tarzı
Neymiş