İnternet & Teknoloji Bilmediğim numaradan link? (resimli)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle bir numaradan mesaj ve link geldi… kabul etmedim fakat merak da ettim , neden atmış olabilirler böyle bir mesajı? Bilmediğim numaradan link? (resimli)? Cevapla Mesaj Soruları Resim Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence sakın ama sakın bu oyuna gelme biri hesabın ile uğraşıyo anında git şifreni falan değiş bence yoksa bu mesaj gelir gelir durur 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı. Olta atıyor... hesabını çalacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hm anladımm 😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İngiltere numarası )) sende mi ingilteredesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Türkiye’deyim , neden atmış olabilirler? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkçe farkındaysan tahminen dolandırıcı instagram hesabını patlatmak istiyorlar Yorumla Soran +1 yıl 15 takipçiye sahip benim hesabı patlatsalar ellerine ne geçecek 😅😂😂 Yorumla
mertaydn61 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Engel at boş ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim gibi meraklı bir kız nasıl o linke tıklamadan Antep atabilir kii 🤭 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl tıkla tıkla :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya dalga geçme bir an boşluğuma geldi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence sakın ama sakın bu oyuna gelme biri hesabın ile uğraşıyo anında git şifreni falan değiş bence yoksa bu mesaj gelir gelir durur
Olta atıyor... hesabını çalacak
Hm anladımm 😁
İngiltere numarası )) sende mi ingilteredesin
Hayır Türkiye’deyim , neden atmış olabilirler?
Türkçe farkındaysan tahminen dolandırıcı instagram hesabını patlatmak istiyorlar
15 takipçiye sahip benim hesabı patlatsalar ellerine ne geçecek 😅😂😂
Engel at boş ver
Benim gibi meraklı bir kız nasıl o linke tıklamadan Antep atabilir kii 🤭
tıkla tıkla :d
Ya dalga geçme bir an boşluğuma geldi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️