Herkes beni kınıyor da lütfen okur musunuz? Ben açıkçası her zaman çok çocuğum olsun istemişimdir, olmadı uzun süredir tedaviye gittik 3 4 tane doktora ve hepsi mümkün olmadığını söyledi. Açıkçası ben ayrılmak istiyorum ve bana çok fazla tepki geldi. Ne alaka ya? Herkes kendi yoluna gitse olmuyor mu, herkes gaddarsın, adam değilsin gibi saçma sapan laflardan bulunuyor. Ben ölmeden önce en azından bir tane çocuğum olsun istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Bence de ayrılmalısınız eşin senin gibi biriyle evli olduğu için epey şanssızmış. Yazık olmuş yani.
Ben de evliliyim, çocuk için evlenilmez, çocuk olmazsa olmaz değildir. Eşimin öyle bir durumu olsa hiç sorun etmem. Kimsenin başı göğe ermiyor çocuğu olunca. Esas olan hayat arkadaşındır her zaman. Eşin senin için gerçekten değerli olsaydı onu sevseydin ve mutlu olsaydınız çocuk olmaması seni üzse bile ayrılık aklına gelmezdi. Birbiriniz için doğru kişiler olmadığınız ortada ayrılmanız en iyisi. Onun açısından da.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖylr hayatta herkesin görüşleri farklı, mutluluğunuz daim olsun. Eşimle bir sıkıntım yok ama bilmiyorum ben çok anlam yüklemiyorum böyle şeylere. İnsanlar ayrılır, evlenir normal yani. Hatta onun üzülmesine de kızıyorum niye üzülüyorsun diye ne gerek var yani
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğuramıyor diye ayrılmak mı? Baba olmayı çok istiyorsan evlat edinin. Biyolojik çocuğun olması şart değil. İlle benim kanımdan olsun diyorsan sen "baba" olmak değil, biyolojik olarak soyunu devam ettirmek istiyorsun demektir. Gerçekten babalık duygusunu yaşamak istiyorsan kimsesiz bir yavruya da babalık yapabilirsin, üstelik o çocuk baba olmak için onu seçtiğini öğrendiğinde, kan bağın olmamasına rağmen ona babalık yapmış olduğun için sana daha da çok bağlanır. İlle de soyum devam etsin düşüncesi Ortadoğu toplumlarına özgü bir ilkelliktir. Ayrıca gebe kalamayan kadını da aşağılayan bir düşüncedir.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu bunu bilemem, evlatlık istemiyorum. Kendi fikrim, kimse de değiştiremez açıkçası. Benden bir tane çocuğum olsun istiyorum, her şeye bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. İnsanlar ayrılır, evlenir normal bunlar. Belki eşim benden sonra daha mutlu olacak kim bilebilir ki. Uzatmanın anlamı yok
- +1 yıl
Elbette senin tercihin, ne diyeyim...
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hakkın değil tabiki bu nasıl çirkin zihniyet evlilik çocuk için mi olur evlilik mutluluk huzur için olur çocuk olmuyorsa olmuyor önemli olan kız seni seviyor mu bu önemli sen kızı seviyor musun buna bak çocuk olsa çok güzel olur tabiki ama olmuyor diye ayrılmak doğru olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBen hep baba olmak istedim, hakkım değil mi sorun bende değilse? Her şey sevgi değil benim gözümde. Mantıksal ilerlemek gerek
Soran+1 yılÖyle üzülüyor ama o üzüntü de geçer bazı şeylere mantıkla bakmak lazım. Şu an üzülüyor evet yalan yok ama o da geçer. Ben kendimi de düşünüyorum maalesef
+1 yılKesinlikle yargılamıyorum saygı duyuyorum görüşlerinize. Belki bu sizin için bir sınavdı ve bunu kaldırabilecek olsaydınız rabbim size bir evlat hediye edecekti. Ya da başka bir yönüyle ele alalım. Belki de evlat sahibi olmamanız hakkınızdaki hayırlı olan şeydi. Eşinizin kalbini istemeden de olsa kırdığınızı bilmenizi isterim. Ona ait kararlar ama nasip etmeyen Allah ise onu bu şekilde konuşarak incitmeniz nasıl karşılık bulur hayatınızda bilemem. Rabbim her ikiniz için de hayırlısını versin inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle Allah razı olsun teşekkür ederim güzelce yazdığınız için, geçen gün karşılıklı geçtik konuştuk detaylı şekilde. O bana babalık hakkını almak istemem dedi tabi duygusal yönden ve ben hazır konusu açılmışken bir daha açamam diye bu konu hakkında fikrimi söylemek istedim. Duyunca tabi normal olarak herkes gibi tepki verdi çok üzüldü ama yapacak bir şey yok ki. Maalesef olma ihtimali çok düşük, ben hazır fiziki anlamda ruhen bedenen uygunken bir tane çocuğum olsun istiyorum. Hayat devam ediyor dünyanın sonu değil, belki benden sonra başkasıyla daha mutlu olur bunu ona da söyledim ama şu an beni görmek istemediğinden konuşamıyoruz çok
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle ayrılmalısin. O kadının senin gibi birisinden kurtulması gerekiyor. Bu evlilik ! Çocuk oyuncağı değil. O imzayı atarken iyi günde kötü günde diyerek atıyorsunuz hemen ilk sorunda ayrılmak için değil. Her türlü yolu var artık çocuk sahibi olmanın. Hiç olmuyorsa bile birbirinizin çocuğu olurdunuz. Ama sen evlilik kavramıni tam bilmeden evlenmişsin yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılYazıklık bir şey yok hayat devam ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İki kuzenim evlendi çocukları olmadı 10 sene sonra kardeşlerinden bebek evlat edindiler. Çocuk 14 yaşına gelince kendi bebekleri oldu. Türkiye'de ve Almanya'da 10 dan fazla doktor çocuk olmaz demişlerdi. Sen yuvana sahip çık takdiri Allah'a bırak.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, ne güzel hayırlı uğurlu olsun. Kendimi tanıyorum, bu yaşlarımda olmazsa başka yaşlarımda çekemem. Açıkçası kararımda netim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorsun eşini zaten bunu düşündüğüne göre bana bu şekilde geleni ben kapının önüne koyardım zaten gerçekten adam değilsin senden dolayı da olmayabilir di sen kendini o kadının yerine koydun mu hiç ne düşündüğünü başka şey bahane edip ayrilsaydin herşeyi söylemezsiniz böyle durumlarda dürüst oluyorsunuz valla yazıklar olsun
011 Yorumla
Soran+1 yılOrtada başka hiçbir neden yokken ne bahane edeyim? Bakın kimse kusura bakmasın da hayat devam ediyor, belli bir süre üzülür sonra benden başkasıyla daha mutlu bile olur. Olsun da yani napalım, ben her zaman en az bir tane çocuğum olsun istemişimdir evlilik öncesi böyle bir durum yoktu bana geldi geçen gün dedi benim olmuyor ben babalık hakkını almak istemem, ben de dedim tamam yani. Niye istediğim şeyi reddedeyim? Niye teklif ediyor bana o zaman? Hayatımı her zaman birini memnun ederek yaşayamam, benim de yaşım geçiyor ve baba olmak istiyorum. Baba olma imkanım varken neden kullanmayayım?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk olması için sizde sorun olsaydı ne yapacaktınız benim çocuğum olmuyor senin anne olmaya hakkın var dermiydiniz?
Soran+1 yılDerdim, açıkçası şimdi üzmek anlamına demem ama duygulanarak sordu bu soruyu fakat başka fırsat bulamazdım. Sorardım, eğer benim de olmuyorsa ayrıl derdim benden
Cevap sahibi+1 yılValla bir şey söyleyim mi benim dayım 50 yaşında çocuğu olmuyor yengemden ötürü iki defadır tüp bebek oldu tutmadi simdj tekrar deniyorlar nasip ama bir gün adıyla duymadım ki çocuğun olmuyor boşanalım ben karımı seviyorum dedi sen ben karımı seviyorum ama çocukta istiyorum ikilemde kaldım demiyorsun sen karını sevmiyorsun asıl neden bu
Soran+1 yılİnşallah çocukları olur, açıkçası ben her şeye duygusal bakamıyorum mantıksal düşünmek daha mantıklı. Üzülür sonra mutlu olur, o daha duygusal ağlıyor ama napabilirim
Cevap sahibi+1 yılDuygusallık değil aşk bu çocuğun olup sakat olmayacağı nerden belli hayırlı bir evlat olacağı nerden belli neyse iyi akşamlar herşeyin hayırlısı rabbim hayırlı ise nasip etsin
Soran+1 yılAmin, yani bilmiyorum belki de hiç aşık olmadım
Cevap sahibi+1 yılOlmamışsın zaten... Ama mantık olarak da yanlışsın iyi düşün sakin kafa ile ya başkasi ile evlensen aldatsa seni çocuğu alıp gitse evlendin cocuk oldu ama başkasindan olsa ya da en basiti anlaşamadın kavga dövüş çocuk ortada kaldı belki de uzak memleketli oldu aldı başını gitti ayda yılda bir kez görebildin
Soran+1 yılBilmiyorum, olmamışım demek. Ama ben olmamışken, o kadar anlam yüklemiyorken neden o bu kadar üzülüyor? Ne gerek var. Ben kararımda netim, ayrılmak istiyorum. Evet o dediğiniz şeyler de olabilir ama ben açıkçası hayatta her şeyin olabileceğini düşündüğüm için herkese anlam yüklemiyorum. Olsun bir tane, gidişatına bakarız
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı hakkinizda
Soran+1 yılAmin bakalım, etrafımdakiler çok ahını aldın diyor ama ne yapabilirim
+1 yılÖncelikle ben bekar bir bayanım. Daha evlenmeden böyle düşünen biriyim. Eğer çocuğum olmazsa eşim olacak kişi çocuk sahibi olmak adına benden ayrılabilir. Elbette bu çok sancılı bir süreç olur. M bir erkeğin elinden baba olma hakkını da alamam. O yüzden düşüncenizde sizi haklı gördüğümü bilmenizi isterim.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, aynı şekilde düşünüyorum. Açıkçası benden yana sancılı değil de eşim üzülüyor diyorum bu kadar anlam yükleme ama işte olmuyor. Bakalım hayırlısı
+1 yılEvlat edinin. Ya da esinle anlasarak bir baskasi ile cocuk yapin, dogduktan sonra uzerinize alin, en azindan sizin genini tasiyan bir evladiniz olur. Boyle yapan ciftler de var cevremde. Yoksa yasaminizi sadece uremek, dollemek uzerine tanimlarsaniz bir hayvandan farkiniz olmaz. Evlilik karsilikli sevgi anlayis uzerine kurulur. Hani "iyi gunde kotu gunde, hastalikta ve saglikta... " denmiyor muydu. Cekip gitmeniz de bencillik olur ayrica.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen evlatlık istemiyorum, kendi fikrim tabi. Diğer seçenek bence mantıklı fakat eşim bunu kabul etmez. Sevgi anlayış üzerine kuruludur ama yani bazı şeyler de var hayatta. Mantıksal yönden bakarsak eğer benim de olmasaydı eşime bizzat derdim senin anne olmaya hakkın var diye. Kimseyi tutmazdım zorla yani
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çocuk duygunuz ağır basıyorsa ve eğer o kadıncağızın önüne sürekli bu konuyu getirecekseniz boşanmanız daha hayırlıdır. Ben şahsen bana böyle bakan biriyle evli kalmazdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten yolun sonu öyle gözüküyor, açıkçası çocuğum olsun istiyorum ve bu konuda net gibiyim. Çevredeki tepki ne olursa olsun bu hayat benim hayatım
Soran+1 yılKesinlikle zaten amacım o yönde ama şu etrafımdakiler serbest bıraksa da o da ben de rahatlasak. Benim kafam rahat, çok duygusal anlam yüklemiyorum böyle şeylere. En kısa zamanda bitsin istiyorum
Buna benzer bir olay vardı. Adamın birisi eşinden bu gerekçeyle ayrıldı. Başkasıyla evlendi çocukları oldu. Daha sonra bir trafik kazası geçirdiler. Adam karısı ve çocuğu öldüler. O adam da çok istemişti. Soyu devam etsin bir çocuğu olsun diye. Hayatta neyi ısrarla istersen sonu kötü oluyor. Belki bir sürü çocuğun olacak ama hepsi hayırsız hiçbirinden mutlu olamayacaksın. O kadın üzülürse ne sen ne yeni karın çocuklarınız huzur bulamazsınız. Senin imtihanın çocukların olur
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, hak veriyorum. Çevremdeki herkes eşimin ahı tutarsa hoş olmayacağını söylüyor ama ben en başından beri çocuk konusunun benim için önemli olduğunu dile getirdim. Eğer ben kısır olan kişi olsaydım bizzat kendime eşime derdim senin annelik hakkın var git ayrıl ve ben bu durumdan gocunmazdım, anlamıyorum herkes çok duygusal bakıyor. Ben de sanki öyle çok vasıflı biri değilim ki ha hayatında ben varım ha yokum bana bu kadar anlam yüklemenin anlamı ne anlamıyorum
- +1 yıl
Şöyle düşün şu an da çocuk sahibi olabiliyorsun ve 1 dk sonra seni arıyorlar hastaneden çocuk sahibi olamayacağının bilgisi geliyor her şey 1 saniye de bile değişebilir. Kısır olan sen olsaydın eşine öyle demen sadece kendin kısır olmadığın için ve anlayış beklediğin için ona anlayış gösteririm diyorsun. İnan o zaman durumlar farklı oluyor. Herşeyi geç yuvayı dağıtmak öyle kolay değil hayatına bat diye yeni birini alamazsın o mahkemeden çıktığın an ne kadar kendini kudurtmuş çocuk sahibi olacağım diye düşünsende yalnız olacaksın. Şu devirde bekar erkekler kız bulamıyorken seninle çocuk yapmak için kızlar koşarak gelir mi bir düşün. Kimse kendini kullandırmak istemez.
Soran+1 yılHayır, bizzat eşime derdim. Ben böyle şeylere çok anlam yüklemem. İnsanlar ayrılır, ölür, doğar, yaşar gider benden sonra belki çok daha mutlu olur. Açıkçası birini bulma konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum, bir yolunu bulurum. Belki de Türkiye'de bulmam?
- +1 yıl
Hiçbir kadın sana çocuk vermek için evlenmez seninle. Kadınların açısından baktın mı kadınların beklentisi çok farklı. Ya bu senin kaderinse ya yeni evleneceğin kadında da sağlık sorunlarından ötürü problem çıkarsa yine diyelim ondan da ayrıldın diğer karında çok sağlıklı kaza geçirdi yumurtalıkları hasar alsa çocuk sahibi olamasa
- +1 yıl
Birşeyi ne kadar istersen imtihanın olur sana bela olur unutma ayrıca sen eski karının üzerine mutluluk kuramaya çalışacaksın. Ne kadar mutlu olacaksın. Doğan çocukların sakatta olabilir. Sana küfür isyan da edebilir. şu an ki neslin ne olduğu ortada hayırlı evlat bekleme. Millet bu dünyaya çocuk getirmiyor artık sende sanki normal bir toplumda yetişecekmiş gibi çocuk istiyorsun.
Soran+1 yılBakın az buçuk bir şeyleri hesap ettim ki bu eş bulma konusu hakkında yorum yapabiliyorum. Orası bende kalsın. Bilmiyorum bakalım eğer başkalarında da sorun yaşarsam elimden geldiği kadar denemek istiyorum. Hazır maddi manevi ruhen bedenen imkanım varken niye denemeyeyim imkanlarımı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci eşi al diyeceğim ama tepki gelecek. Eğer ilk eşin kabul ediyorsa dinen böyle bir hakkın olduğunu unutma.
010 Yorumla- +1 yıl
DİNEN BÖYLE BİR HAK YOK UYDURMA
- +1 yıl
KANSMSJAJSKSMDK KAYNAĞA BAK. HAA TAMAM BU SİTE ÖYLE DİYORSA DOĞRUDUR. KURANI OKUSANA KARDEŞİM, YAZMIYOR ÖYLE BİR ŞEY. İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ ELEMENT UYDURMAYIN
Soran+1 yılİkinci eş almam, şahsen kendim de istemem ama ayrılmak istiyorum. Karşı taraf çok tepki verdi, eşim de üzüldü ama yani yapabileceğim bir şey yok. Hayat devam edştorm
Soran+1 yılEdiyor
- +1 yıl
İkinci eşi alırsan eşin üzülmez zira sizden uzak kalmış olmaz.
Soran+1 yılBen kendim istemiyorum ikinci eş, öyle bir şeye bulaşmak istemiyorum ki eşim de razı olmaz. Böyle durumlar çok sıkıntılı o kadar bulaşamam öyle şeylere
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
Soran+1 yılBakalım nolcak
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım sorun fakedir. Açıkcası baba olmak istemek en dogal hakkın ama eşinede yazık bak ne güzel yuvanız var çocuk olmuyo diye boşanmak ne? Herşeyde bi hayır vardır ya çocugun olsaydı engelli olsaydı ileri derece o zaman dahamı iyi olurda. Allaha inan bak bazılarının olmuyo olmuyo bi kaç yıl sonra oluyo.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a inanıyorum, hayırlı evlat olayına da inanıyorum orası ayrı boyut. Bakın, herkes olaya duygusal bakıyor fakat ben gerçekten o açıdan bakamıyorum. Evet, eşim üzülür hatta üzülüyor ama napabilirim? Biraz mantıklı olmak da gerek, hayat devam ediyor hazır benim imkanım yani fiziki imkanın varken yaşım da çok geçmemişken bu duyguyu tatmak istiyorum. Hayatın sonu değil, belki benden sonra başkasıyla daha mutlu olur. Şöyle bir şey de var evet bizim evliliğimizde çok bir sıkıntı olmadı şu zamana kadar yalan yok ama çocuk konusu benim için çok önemli bir olay
+1 yılHakkın tabi abi çocuk olmazsa anlamı olmaz zaten öyle evlilikler kabak tadı veriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bence yol yakınken dönmek mantıklı, kendi fikrim tabi
Bak güzel kardeşim hata yapıyorsun Allah sana çocuk vermediyse bu durum suanlik eşine bağlı ise yarın evlendigin kadından da olmazsa ve sorun sende çıkarsa o kadının da sen den boşanmak hakkımı oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ben karşı gelmiyorum, ben kimsenin ana baba hakkını elinden alamam
Ne alaka kardeş eşini sevmiyor musun? Seviyorsan git evlatlık edin ya sende sıkıntı olsaydı? Düşün
11 Yorumla
Soran+1 yılBende sıkıntı olsaydı bizzat kendisine derdim ayrıl diye, şahsen evlatlık istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk edin ayrılmak ne, ha sorun yaşıyor anlaşamıyor san ayrıl o zaman hakkın
010 Yorumla
Soran+1 yılSorun yaşamıyoruz şahsen evlatlık edinmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSırf çocuk için ayrılman çok yazık, tamam ayrıl oda başkasını bulsun sırf bir çocuk için se onu hak etmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılOda gitsin birini bulsun çocuk bahene si ile gelmeyen birini bulsun inşallah
Soran+1 yılBen en başından beri çocuk istediğimi söylemiştim. 1 2 yıl olmayınca tedavı olmaya başladık dediğim gibi 3 4 doktor gezdik ama mümkün olmadığı söylendi. Bakın, sadece tek taraf mutlu oluyorsa burada benim suçum ne? Sorun benden kaynaklı değil, eğer baba olma şansım varsa neden olmasın? Belli bir süre üzülür o da geçer napabilirim
Cevap sahibi+1 yılTamam ayrıl sırf çocuk için se ayrıl yazık ya
Soran+1 yılAyrılacağım baba olmak istiyorum, yarın eşyaları toplayıp annemlerin yanına geçeceğim kısa süre. Üzülüyor ama ne yapabilirim mutlu olur sonra
Cevap sahibi+1 yılTamam ayrıl daha fazla durma yazık çünkü kadına
Soran+1 yılEvet işte benim amacım da o, uzatmak istemiyorum millet bana kızıp duruyor daha köyü oluyor her şey
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden hmeen gitmen lazım beklemeden boşanmanın lazım
Soran+1 yılKesinlikle, uzatmanın anlamı yok
+1 yılBu yaptığın düpe düz * yola çıkmışsın güvenip oda sana güvenip acısıyla tatlısıyla evet demişsen bu yarı yolda birakmak dğeil de
01 Yorumla
Soran+1 yılBazı şeyler yaşanmalı bence
Evlilik çocuk oyuncağı değil bi bebek için yuvanızı bozmayın olur elbet çocuk
04 Yorumla
Soran+1 yılMümkün olmadığı için yol yakınken ayrılmak en iyisi, ben baba olmak istiyorum. Hakkım da var imkanım da var
Soran+1 yılBulabilirim, o kısım sıkıntı değil açıkçası. Maddi anlamda da değil, imkanım var derken çocuk sıkıntısı olan ben değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl abi bizene kız çok üzülmüştür ama bı empati yaptımda gözüm doldu. dd
03 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bir şey yok hayat devam ediyor benden sonra daha mutlu olur, bana anlam yüklemenin anlamı yok. İnsanlar ayrılır, doğar, ölür, geçer, gider
Cevap sahibi+1 yılTam bı odunsun muhtemelen seninle ayrılması hayatındaki en güzel şey olacak
Soran+1 yılDoğruları söylüyorum diye odun mu oluyorum 😂 Benden sonra çok daha mutlu olsun, yolu açık olsun ne diyeyim
+1 yılBoşan çocuk yap belki geri evlenirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
önceden bilmiyormuydun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bilmiyordum, o da bilmiyordu sonradan çıktı
Evlat edinebilirsiniz, eğer olmuyorsa.
06 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen ben istemiyorum evlatlık
Soran+1 yıl🙏🏻
Soran+1 yılOlsun, sorun yok
3 ay geçmiş merak ettim ayrıldınız mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKova erkeği
00 Yorumla
+1 yılHaklısın gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf çok tepki veriyor
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben çocuk istiyorum eşimin de çocuk sahip olma imkanı yokmuş. Ayrılmak istemem hakkım değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler