2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
O kizin gecmiste yasanilan igrenclikle baglantisi yok. Sende karini duzgun secseymistin. Gayette haksizsin kadin olsan annelik tek dogurmakla olmuyor derdim sana da babalik tek koymakla olmuyor diyim baska bi aciklamasi olamaz. Araniz da en masumu o kiz senin yerin de olsam biyolojik babasi gibi korur kollar severdim. Bunu yapmazsan ayip baska da bisey diyemiyorum.
Cok haksizsin. Gurur duyacagina istemiyorum diyorsun. Babasina nasil kotu davranan kizlar var. Bu kiz uvey babasi oldugun halde beni birakma demis ovun biraz. Ayrica dedigim gibi kizin hicbir sucu yok orta da kalan o olmus baba kelimesini agzindan alma kizin.
Bakmak zorun da tabii ki degilsin onemli olan senden olup olmamasi mi yariyolda mi birakacaksin yavrucagi o boyle olmasini ister miydi sence niye boyle yapiyorsun
Genc degilsin bilemezsin bu devir de kizinin ne cektiklerini onun bu derdinden baska tonlarca derdi vardir sonucta genc kiz omrunuzun sonuna yaklasmissiniz hala birilerini uzmekle yetiniyosunuz o kiza bakarakta bir sevaba girebilirsin hatta bir babanin oz kizina bakarak girdigi sevaba sen 2 katini girersin ben baska bisey diyemiyorum sana secim sana kalmis ama senin o masum kizi bırakmaya uzmeye gram hakkin yok
Biyolojik babasi istemiyorsa kizin karsisina gecip ben senin baban olurum kizim merak etme uzulme diye onu sakinlestirede bilirdin. Yazıklar olsun hicbir çocuk sizin gibi babayi asla haketmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O kizin gecmiste yasanilan igrenclikle baglantisi yok. Sende karini duzgun secseymistin. Gayette haksizsin kadin olsan annelik tek dogurmakla olmuyor derdim sana da babalik tek koymakla olmuyor diyim baska bi aciklamasi olamaz. Araniz da en masumu o kiz senin yerin de olsam biyolojik babasi gibi korur kollar severdim. Bunu yapmazsan ayip baska da bisey diyemiyorum.
2 yıldır beni bırakmıyor zaten
Haksız mıyım?
Cok haksizsin. Gurur duyacagina istemiyorum diyorsun. Babasina nasil kotu davranan kizlar var. Bu kiz uvey babasi oldugun halde beni birakma demis ovun biraz. Ayrica dedigim gibi kizin hicbir sucu yok orta da kalan o olmus baba kelimesini agzindan alma kizin.
İyi de benden olmayan çocuğa niye bakayım bakmak zorunda mıyım
Bakmak zorun da tabii ki degilsin onemli olan senden olup olmamasi mi yariyolda mi birakacaksin yavrucagi o boyle olmasini ister miydi sence niye boyle yapiyorsun
Niye bana haksızsın diyorsun peki
Haksizsin çünkü bunca yildir baba dedirttiginn bir kizi simdi basindan salmak gibi bir istekte bulunmak bu senin hakkin falan degil
Ama babası değilmişim
Karini duzgun secseydin kardesim.
Karımda çocuğun babasını düzgün şeyseymiş
Seçseymiş
Senin yerin de olsam gider KİZİNİN basini oksar operdim sonucta 18 yil bana baba demis babalik yapmissin kolay kolay birakilir mi
Karım niye çocuğun babasını düzgün seçmedi acaba
Kızının instagrami var mi
Ne yapacaksın
Merak etme boyle bir olayi asla ona anlatmam sadece takiplesmek istedim
Veremem
kızını birakma...
Haksızsın demen hiç hoşuma gitmedi
Haksizsin cunku
O beni 2 yıldır bırakmıyor
Birakmicak tabii babasisin
Değilim bi insanın seni kandıracağını nerden bilebilirsin
Değilim 😕
Kandirdi diyelim hincini anneden bosanarak alabilirsin o kizi uzmeye gram hakkin yok en masumu o
Hıncımı kadını boşayarak ve onu nüfusumdan düşürerek alırım ancak
Genc degilsin bilemezsin bu devir de kizinin ne cektiklerini onun bu derdinden baska tonlarca derdi vardir sonucta genc kiz omrunuzun sonuna yaklasmissiniz hala birilerini uzmekle yetiniyosunuz o kiza bakarakta bir sevaba girebilirsin hatta bir babanin oz kizina bakarak girdigi sevaba sen 2 katini girersin ben baska bisey diyemiyorum sana secim sana kalmis ama senin o masum kizi bırakmaya uzmeye gram hakkin yok
Bırakmaya ne demek hakkım yok hukuken var biyolojik babası istemiyor ben niye istiyim ki
Biyolojik babasi istemiyorsa kizin karsisina gecip ben senin baban olurum kizim merak etme uzulme diye onu sakinlestirede bilirdin. Yazıklar olsun hicbir çocuk sizin gibi babayi asla haketmiyor.
Bu çocuklar da bıraksın biraz peşimizi peşimi bırakmıyor delirecem 2 yıldır
Dm gelebilir misin
Bu konu hakkında sana bişey diyecem
Gizli kullaniciyim
Gizliden çık
Yani onun suçu yok 18 yıl seni babası bilmiş. Ortada duygular hisler var
Ya bende kendimi kötü hissediyorum
Haklısın doğrudur ama 18 yaşında genç bir kızı o halde birakma. Onun için kötü olabilir bir kız çocuğu için baba çok önemlidir
Ya zaten bana çok bağlı
İşte bunu yapma ona onun hiç suçu yok masum
Ama onu istemeyebilirim değil mi
Tabikide hakkın ama yapma yazık günah
Bana yazık günah değil mi
Niye öyle diyorsun onların halt yemiş tamam. burada kızın ve senin hiç bir suçu yok. Belkide kız bile annesinden nefret ediyordur.
Çok zor bir durum
Haksız mıyım onu söyle
?
Haklısın tabiki ama ayrıntıları bilmek lszim yine de
Nasıl ayrıntı
Gizlisin
Yazdım dm den