Herhangi bir yerde kadınlar şalvar da giyse on erkekten sekizi ağzı sulanarak bakar... Peki hangi durumlarda , mekanlarda erkeklerin yüzde sekseni aynı ortamda bulunan kadınlara dönüp de bakmazlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence çok iyimsersin. Maalesef böyle bir yapımız var, çoğumuz "göster amcana oğlum" kibri ile büyütülmüş olduğumuzdan mütevvellit, hatta kerataya hep yakıştığı için, gizlemiyi, saklamayı öğrenemiyoruz. Siz nisa taifesi bu tür şeyleri gizli saklı yapmak zorunda olarak büyüdüğünüz için, baksanız dahi aşikar bir çekilde olmaz bu bakışlar. Detaycı ve özel olma güdeleri ile büyümenin avantajları ile istediğiniz er kişiyi, istediğiniz aşk silahı ile vurabilirsiniz. Bu sebepten bizler tren ile arasındaki seyir ilişkisi kuran sevimli otçullar gibi, elimizde olmasan sanırım yüzde 99 sayıda bakarız, yüzde 90'ımız baktığını farkederek bakar, yüzde 80 dikkatle bakar, yüzde 70, temografi çeker, yüzde 60 neyse...
Sanırım, ibadethane de ve yatır ziyaretlerinde, akraba buluşmalarında bakmazlar. ya da isteyerek bakmazlar. 🙂12 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir açıklama teşekkür ederim 😊
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen genel olarak kadınlara özel olarak rahatsız edecek şekilde bakmıyorum zaten sadece güzel kız olduğu zaman bir kez bakarım o kadar. ben zaten genelde kadınlara bakıp rahatsız eden tiplerden değilim hiç bir zaman... bazıları var ki ortam fark etmez onlara her kızı keserler.. yani ister evli olsun ister sevgilisi olsun ben zaten kimseyi kesmiyorum öyle hiç. .. zaten tanımadan da hiç bir kıza yakınlaşmam ya da iltifat etmem veya hoşlanıyorum senden demezdim..
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes senin gibi duyarlı olmuyo Barış.. maalesef ki.. kimi zaman gerçekten çok zorluyolar insanın sabrını..
- +1 yıl
Haklısın abla.. işte bunlarda insanların imtihanı gibi bir şey.. sabır kalmıyor
- +1 yıl
Öyle aynen 👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. erkeğin gözü dışarıda değilse bakmaz ortamın önemi yok
23 Yorumla- +1 yıl
Doğru söyledin.. coğunun da gözü dışarda gibi duruyo..
- +1 yıl
👍.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbla bakmamalarına imkan yok...
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım.. cami ve futbol maçı esnasında mantıklı geldi bana onun dışında ihtimal yok sanırım..
- +1 yıl
Sanayurumeyiistrdmm
- +1 yıl
Ama sizde dön bak dercesine giyiniyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Bir kadın varsa dönüp bakmam
22 Yorumla- +1 yıl
😊 ne güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani öyle çok dikkat çekici bir tarafı yoksa bakmayız aslında. Ha libidolu zamanlar olur o zaman şalvarlıya da, örtülüye de bakılabilir. Birde ergenlik ve hem sonrası çoğuna bakar. Mutlu giden gerçekten aşık olduğu biri varsa o da çoğuna bakmaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Her şekilde bakıyorlar aslında. evli olan adamlar bile hatta... yinede sağol yorumun için
- +1 yıl
Evet evlilerden bakanlar da çok. Aslında evlilerin işi daha zor çoğunun, gece sporu yaptıkça aklında hep o konu oluyor. Bekarların çoğu da nasıl olsa bulamıyoruz deyip kendini soyutluyır aklına o kadar gelmiyor. Kadınlarda çok bakılası bir cinsiyet ama o da bir gerçek, hemcinslerinden bile bakan çok oluyor.
- +1 yıl
İki büyük takimin maçına gidip.. orada rahat rahat çekirdek citlemeyi düşünüyoruz kızlarla 😅
- +1 yıl
İyi olur aslında. Yıllar önce Fenerbahçe'ye seyirci yasağı çok geliyordu. Sadece kadın ve çocuklar bedava gidebilir kararı çıkmıştı. O aklıma geldi. Maçlara ilgin var galiba.
- +1 yıl
Hiç yok aslında 😅ama buradaki yorumlardan çıkardığım sonuç.. Şükrü Saraçoğlu stadında bi doksan dakka rahatça oturabilmek..😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bildiğin yanlış şeyler var beta erkekler bak gerçekten sevgilisi olan sadakatli erkekler dönüp bakmazlar.
16 Yorumla- +1 yıl
Yüzde sekseni bakar diye yazmıştım.. senin dediğin yüzde yirmilik bir kısma giriyor.
- +1 yıl
Bir ortam var mı... erkeklerin genelinin dönüp de bakmayacağı.. yani ne gibi bir mekanda ya da ne yaparlarken kızlar hiç ilgilerini bile çekmez..
- +1 yıl
Kitap okurken mi 🤣 tüm erkekleri kitap okumaya davet ediyorum..
Refleks olarak herkes birilerine dönüp bakar, veya sadece o anda etrafına bakınır. Bakma türü olarak rahatsız edici veya tüm ilgisini o kişiye vererek bakmaktan bahsediyorsan eğer o belirttiğin %80'lik erkek kısmı için herhangi bir ortam fark etmeksizin bakar daima cenazede de olsa düğünde de olsa bakar.
10 YorumlaAsumancigim bu doganin kanunu siz sadece gerceklerle yuzlesmek istemiyorsunuz... erkekler ve kadinlar bir icgudusel olarak yaratilmis siz istiyorsunuzki ciplakda gezsek erkekler bakmasin. Ama su bir gercek kadin hicbirsey yapmasada erkegin dikkatini ceker. Hayvanlarda bile oyledir bir tane disi kopek arkasinda 6 7 tane erkek bir kus kafesinde disiyi etkilemek icin kendince cabalar kediler desen ayni. Yaradikis dogasinda var bu ha bunu sapiklastirmaya gerek yok o ayri.
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle kabul ettik artık napalim 😅 efendi gibi bakana bir şey demiyoruz zaten..
- +1 yıl
Efendi ahlakli bakanda olacak bir kosede sapikca bakanda sahsen bende istemiyorum oyle bakanlari ama kadinlardanda denk durmayan cok ince esofman altina giydigi camasir dan tut crop adi altinda sudyen gibi seylerle gezenler yanlis anlamada evde kocasina kur yapacagi kiyafetleri disarda giyerde bi yerde patlak verir ve bunu ozgurluk adi altinda yapilmasi sacma, daha cok ozgur olsunlar o zaman ne deyim devir artik bel altinda delik kapali olsun ustte ucu kapali olsun yeter devri
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Öyle bir ihtimal yok. .. güzel kadın görünce gözlerin o tarafa kaymaması ancak musalla taşında yatarken mümkün olur 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Ay ya 😅
- +1 yıl
Ama İki büyük takımın derbi maçlarında bakmazlar gibime geliyo.. maçı izler herkes
- +1 yıl
Sırf bu sağlamayi yapmak için lig maçlarından birine gideceğim.. sana ordan video atarım 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Annesinin, Babasının, sözlüsünün, nişanlısının, eşinin ya da sevgilisinin yanında ise dönüp de o kadıns bakmak doğru olmuyor. 😎
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru olmadigini bile isteye de bakıyorlar.. hatta kasıtlı baktıklarını bile düşünüyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yanlış anlamada üç beş abaza yüzünden bütün erkekler suçlanamaz ayrıca bu devirde kadınlar daha açık bu konuda saygilar
12 Yorumla- +1 yıl
Düzgün bir üslupla eleştiri yaptığın için teşekkür ederim.. Yüzde sekseni diye özellikle belirttim.. diğer yüzde yirmilik bir kısım var.. farkındayız bunun zaten..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılFutbolda bakmaz araba konusu araba tamiri varken bakmaz modifiye falan erkek arkadas ortamında bakmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Kendi ortamların da. emin misin.. özellikle bakıyorlar gibi..
- +1 yıl
Valla biz hic bakma geregi duymuoz konumuz hep biz oluo
- +1 yıl
Özellikle avlanmaya çıkmış gibi oluyorlar üç beş kişilik erkek grupları.. senin çevren farklı demekki..
- +1 yıl
Biz arabaci tayfa full araba konusuruz
+1 yılBen dönüp bakmasam da kadınlar bana bakıyor ve mutlaka iletişim ve temas kuruyorlar
E ne yapsın Onlar da benim gibi yakışıklı ve kadına değer veren bir erkeği değerlendirmek istiyorlar mantık olarak12 Yorumla- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Ne gülüyorsun Asuman 😅
Yüreğim derin duygular içerisinde yaralı, yap bi pansuman 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılYanındakine ve kendisine saygısı olan hiç bir erkek dönüp bakmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok az sayıda öylesi
- +1 yıl
@asuasuasuman o yüzden değerliyiz.
+1 yılBen genelde sessiz bir ortamda oyun oynarken (bilgisayar ya da ps) közümü bile oynatmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Bilgisayar oyunları öyleymiş evet hiç oynamadim daha önce 😊
- +1 yıl
Evet Hele bazı oyunlar var çok odaklanmak gerekiyor =)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanında eşi sevgilisi varsa bakılmaz normaldede bakılmaz benim şahsi kararım
15 Yorumla- +1 yıl
Çok da güzel bakıyorlar.. bilerek baktıklarını düşünüyorum hatta
- +1 yıl
O onların karakteri sütü bozuk insan cok benim bildigim ögrendigim yanında bi bayanın erkek varsa bakılmaz ve tek bayanda olsa bakılmaz haklısın hödükler var içine düşecek bişey yapıyomuş gibi yanliş
- +1 yıl
👍.
- +1 yıl
Hayırlı sahurlar
- +1 yıl
Selam
+1 yılKalça ve bacaklar ilgimi çekmişse bakarım 😬
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu biliyoruz da.. kadina hiç bakmadığıniz bir ortam yok mu ki..
- +1 yıl
Şehirde şalvarlı kadın ne arasın😀 illaki bakmadığım zamanlarda oluyor işim gereği 🤷♂️
+1 yılYanında kız kardeşi veya sevgilisi olan kıza da dönüp bakmasınlar bi zahmet.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama her türlü bakıyorlar maalesef..
+1 yılKaşarlar nonos aşko tipler pek dikkatimi cekmiyor şahsen
16 Yorumla- +1 yıl
Ayrım yaptığınızı sanma bakarken..
- +1 yıl
Kaşarlar bacım olarak dikkatimi çeker ben usturuplu giyen düzgün kız ariyoruk ve saçma sapan yerlerde çıkıyor karşıma
- +1 yıl
Düzgün giyinen kızlara da neden bakildigini anlamış olduk..
- +1 yıl
Düzgün giyinen kız arıyorum çünkü ama siz bizden daha şanslısınız bize sizin kafat teklif edilmiyor maalesef
- +1 yıl
İçlerinde adam olani seçmek de zor bir şey..
- +1 yıl
Evet orada haklısın ayrıca bunlar ben görüşüm kimler boyle düşünür bilmem benim karşıma bebek gibi kizlar böyle doğal gizeller en saçma alakasız zamanlarda çıkıyor bir şey desen dikkatini çekmeye çalışsan abaza der diye korkuyorum böyle mabtikli yerde denk gelse biseler olacak da işte maalesef
+1 yılYanında erkek olan bir kadına adam olanin bakacağıni zannetmem.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söyledin..
- +1 yıl
🌻🌿
+1 yılSürekli açık karı göre göre bünye bir süre sonra alışıyor
19 Yorumla- +1 yıl
😊 hiç sanmıyorum.. peki açık giyinmeyene... gayet makul giyinene ne diye bakiyorsunuz o zaman
- +1 yıl
Ne hic sanmıyorum looo düşün şimdi
Erkek çocuk doğdu
Büyüdüğü evde annesi kardeşi açık giyiniyor mahallesi açık ve sekte yaşantısı da olsa
Bu erkek mı daha çok etkilenir
Yoksa kapalı küçük anadolu şehirde
Kapalı ev kapalı mahallede büyüyen evlenene kadar elinde gezen çocuk mu
Plajda turistlerin etrafında büyüyen cocuk mu
Yoksa dagin başında büyüyen cocuk mu
Ben açıkçası ergenliğe giren erkeklerin bakarak tahrik olabileceğini ama buyuksehirdeki erkeklerin
Ne kadar bakarsa baksın tahrik olmadığını düşünüyorum
Büyük got vw meme çekicidir
Kimiside tıpkı güzel kadına bakar gibi de bakabilir
Evet erkekler kolayca tahrik olabilir
Ama o kadar da değil - +1 yıl
Erkeklerin yüzde seksen oranı.. bana göre.. yani bu işin bir matematiği olsa.. kesin kanitlanirdi.. yüzde yirmilik kismada dediğin türdeki erkekler giriyo ancak..
- +1 yıl
Tamam da sen avrupayı gördün mü yüzde 80 diyorsun
Ya da daha açık toplumları?
Sen sadece kendi toplumumun kapalı insanını görmüşsün - +1 yıl
Çok sınırlı bir toplulukla
Nasıl genelleme yapicaksin - +1 yıl
Bu işin kültürel temelide var
Misal avrupalı cinselliğe rahat ulaşır kapalı topluluklara göre oradaki erkeklerde bizdeki gibi seks yapamamaya başlasın bak noluyor hâlleri
- +1 yıl
İşte bizim toplum için dediğim oran..
- +1 yıl
Ki erko olan benim
Bizdeki bakan erkeklerin çoğunluğu bile tahrik olmaz
Tahrik olması için mal kalkması lazım
- +1 yıl
Tamam bizim topluluğun kaçı sürekli açık karı görüyor
O abaza olan erkekler kadınlarla cinsellik yaşayıp
Ya da iş yerinde olsun arkadaş ortamında olsun
Okulda olsun kadınlarla sürekli sohbet ederek büyüyüp çalışsalardı bu kadar olmazdı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok sinirli isem bir iş üzerinde işim varken
12 Yorumla- +1 yıl
hep sinirli olsaniz o halde 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D :D :D derbi maçlarında ve okey masasında :D istersen bikini giy gene bakmazlar :D
118 Yorumla- +1 yıl
Okey oynarken de bakan oluyo bu yanlış bence
- +1 yıl
demek ki o kişi ya okey e yeni başlamıştır ya da yancıdır :D
- +1 yıl
Yancı olmuyo.. da acemi mi bilemem 😊
- +1 yıl
yancı olmakta güzeldir be :D :D
kesinlikle bu ikisinden birisi sana bunun doğru oldugunun garantisini veririm :D - +1 yıl
Sadece dört kişi oluyor masada.. yancı değil işte..
- +1 yıl
hayır işte yancı var masada okey masasında yancı olmazsa olmaz ki senin görüğün okey masasında yancı yoksa ya o sıra siğara içmeye gitmiştir ya da gene beleşten bişeler yemek içmek için kalkmıştır :D
- +1 yıl
Bir dahakine yancı hanginiz diye sorarım 😊
- +1 yıl
sormana gerek yok ki herkes oynarken kim yemek yiyorsa ya da herkes cay içerken o başka bir şey içiyorsa o yancıdır :D
- +1 yıl
Peki.. okeyde üstad olmuşsun anlaşılan 😊
- +1 yıl
aşk olsun ya ne okey i ben yancıyım her zaman :D :D emin ol bak bir defa yancı ol anlarsın ne demek istedigi mi :D :D
- +1 yıl
Onlar okey oynarken sen de kızları mi kesiyosun 😊
- +1 yıl
önümdeki yemeklerden kafamı kaldırmaya fırsatım yok :D :D
bak sana şöyle bir örnek vereyim yancı olmak öğlene kadar uyu sonra kalk gez dolaş eve gel yemeğini ye ev işleri yapma temizlik yapma :D :D - +1 yıl
Anladım 😊
- +1 yıl
ye iç ama hesap ödeme :D :D bunun nasıl bir zevk oldugunu biliyorsun dimi :D :D zaten biz erkekelr sizin gözünüzde hepimiz aynıyız :D
- +1 yıl
Yancı beleşci oluyo ok.. bugün bu bilgiyi öğrendim 😊
- +1 yıl
beleşçi biraz ağır oldu sanki :D :D biz ona masanın destekçisi diyelim mi :D
- +1 yıl
Peki öyle olsun 😊
- +1 yıl
yancıların bi özelliğide vardır çok ğüzel fal bakarlar :D :D
+1 yılMerhaba
Herhalde genelde erkekler futbol basketbol maçları izlerken başka yere bakmaz tv ye bakar sadece11 Yorumla- +1 yıl
Sen evli misin
öldükleeinde mezarlık ortamında dönüp bakmayabilirlee 😀
10 Yorumla
+1 yılSadece namazda bakmayız canım yoksa hertürlüü sen anna
10 Yorumla
+1 yılGözlerimiz kör olunca.. 😅
11 Yorumla- +1 yıl
😊 durum o kadar mı vahim yani..
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılO iki kişiden biri olmak güzrl benım adıma
12 Yorumla- +1 yıl
Cevaplamısım ama begenılmemısn
- +1 yıl
Bir kız yorumunu en iyi seçmiştim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen bakmam Allah yolundayız 😀
13 Yorumla- +1 yıl
İnanmam asla 😊
- +1 yıl
Niye öyle dedin ablacım 😀
- +1 yıl
Geneli bakar çünkü.. başını önüne eğen erkek çok nadir denk gelir..
Bazı erkekler her kadını ister.
Zaman mekan fark etmez nefes alsın yeter
kadına doymayan erkekler sapıktır uzak durunuz
:))):)))10 Yorumla
+1 yılAdam göre göre artık bıkıyor bu gayet normal
14 Yorumla- +1 yıl
Hiç sanmam..
- +1 yıl
Gerçeklere kapalıysanız orası size kalmış
- +1 yıl
Erkeklerin bakmaktan bıkacagini sanmam
- +1 yıl
Bazen iğreniyor insan yalan değil
+1 yılSevaba girmenin en kolay yolu
12 Yorumla- +1 yıl
O söz tarih olmadi mi artık 😊
- +1 yıl
Tarih yok olmaz ama
+1 yılYanında eşi sevgilisi nişanlısı var ise bakmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Yanında kadın olsa da bakanlar hangi erkek grubuna girmeli ki
- +1 yıl
Onların kategorisi yok maalesef kısaca karakteri olmayan nesil diyelim
- +1 yıl
👍.
- +1 yıl
İyi eğlenceler
- +1 yıl
İyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAgalarla takılıyorken
121 Yorumla- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
Kadınlardan daha çekici şeyler de var
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= - +1 yıl
😊. İşin sonu yine her türlü kadınlara çıkıyo sizin dünyanızda
- +1 yıl
Arabama inadına dışarıda giydiği ayakkabısı ile binmeye çalıştığı için sevgilimden ayrıldım.
- +1 yıl
Ev terliği mi kullaniyorsun arabanda 😅
- +1 yıl
Sadece araba için özel ayakkabım var. Diğer binenler için ise şu pufuduk olan terliklerden de normal ucu kapalı ev terliği de var
- +1 yıl
Terlikleri her kullanımdan sonra makineye atıyorum yıkamak için.
- +1 yıl
Hatta 3 takım yedek koltuk kılıfı dahi var.
- +1 yıl
Aşırı takıntılıyım bu konuda.
- +1 yıl
Şaka mı yapiyosun 🙄
- +1 yıl
Ciddiyim. Ben bunu önemsiyorum ve çevremdekiler bu konuda hassas olduğumu biliyor ve ona göre davranıyorlar.
- +1 yıl
İlk kez duydum arabaya ayakkabıyla binmeyen birini..
- +1 yıl
Ben kullanırken ayakkabı ile kullanıyorum. Terlik diğer yolcular için.
- +1 yıl
Araba kullanmak için ayrı ayakkabım var altı tertemiz.
- +1 yıl
Galoş kullanabilirsin..
- +1 yıl
Arabada galoş ver sevgiline.. daha pratik olur
- +1 yıl
Galoş hışır hışır ses yapıyor sevmiyorum. Hem terlikler, kılıflar ve arabanın döşemesi takım gibi uyumlu
- +1 yıl
O kişi artık eski sevgilim. Benim değerlerime saygı duymayan insanın hayatımda yeri yok.
- +1 yıl
🙄 yaa ne biliyim.. arabaya binene de zor.. giy çıkart giy çıkart devamlı
- +1 yıl
Çokta zor değil aslında.
- +1 yıl
Anlıyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Aynı ortamda başka kadına bakarken 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen yanında kadın olanlar da bakiyo.. ilginç ya..😅
+1 yılkimse bakmiyir sana gsliba
11 Yorumla- +1 yıl
😊.
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Öyle bir ortamın olduğunu düşünmüyorum 😂
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar mı yani.. hiç yok mu öyle bir yer
Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Ben bakarım şavlarli bile olsa asuman 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu biliyoruz da.. hiç bir ortam yok mu dönüp bakmayacaklari..
+1 yılSevdiği ve karşısındakini saydığı zaman bakmaz peki ya kadınlar ne yapar
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada mekan ya da futbol takıntım yok tek tuttuğum takım kutusundan başka bir şey degildir
+1 yılmac izlerken ama. sizi görünce. fikrimiz degisebilir
11 Yorumla- +1 yıl
nerdne asuman. sehir neresii
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir ortam yok erkek kadina bakar
12 Yorumla- +1 yıl
Onu biz de biliyoruz 😊 bakmayacağı ortamlarda vardır elbet..
- +1 yıl
Yok işte öyle bir ortam bu zaten erkeginde elinde olabilen bir şey degil ister istemez bakar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCenaze de dönüp bakmazlar
11 Yorumla- +1 yıl
İlginç.. haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Fenerbahce maçi varsa
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍
- +1 yıl
🤣
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliş yerinde asla bakmam ilgilenmem
15 Yorumla- +1 yıl
İş yeri neden.. orada da bakılıyor
Cevap sahibi+1 yılasla iş arkadaşımla cinsellik düşünmem
- +1 yıl
Anladım.. düşünen de oluyo ama.. sen tercih etmiyosun demekki
Cevap sahibi+1 yıldüşünsen ne olur sonrası yaşadık diyelim bir birimize nasıl bakacagız
- +1 yıl
Haklısın en kritik yer aynı iş yeri
+1 yılkadına doymuş adamın hali başkadır
10 YorumlaPlayStation oynadıkları ortamda 😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Cami kilise gibi kutsal mekanlar
10 YorumlaFutbol oynarken istediğin kadar kız getir bakmam
10 Yorumla
+1 yılSonuçta hep aynı değil erkekler
15 Yorumla- +1 yıl
Yüzde sekseni aynı.. yüzde yirmilik dilimin icindekileri ayırıyoruz..
- +1 yıl
Neye göre acaba?
- +1 yıl
E en basiti sokağa çıkınca anlaşılıyor zaten.. bunun için anket yapmaya gerek yok..
- +1 yıl
Ne anlaşılıyor uyguladın mı ki
- +1 yıl
Sen evli değilmisin?
+1 yılher turlu bakarlar
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
abla kac yasindasin
- +1 yıl
Neden sordun
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTabutta
11 Yorumla- +1 yıl
😅.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu kişilik meselesi ortam değil
10 Yorumla
+1 yılMaç izlerken
10 Yorumla
+1 yılBelki bakacak vakti yoktu vaktim olsa bakardım
10 Yorumla
+1 yıltavaf ederken mesela?
10 Yorumla
+1 yılNamaz kilarken
10 YorumlaCamide
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Maç izlerken
10 Yorumla
+1 yılSpor yaparken
10 Yorumla
+1 yılCami
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler hangi ortamlarda , ne yaparlarken kadınlara dönüp de bakmazlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler