Her ortamda kendisine ilgi duyan bir kaç kadın olan bir erkek bu durumdan sıkılır mı? Sıkıldığı için ilişkiden de kadından da uzak durur mu mesela?
Yine ilişkilerle ilgili sorular ve ben. Siteyi amacına uygun kullanıyorum. Sitenin amacı zaten kızlar erkekler ve ilişkileri 🤣🤣
Evet, kadınlardan ve ilişkiden uzak durur.
Hayır, hoşuna gider. Belki de kullanır bu durumu.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir erkek sürekli ilgi görebiliyorsa bu tesadüf değildir zaten bir şey yapıyor ki ilgi görüyordur bilinçli yaptığı için sıkılmaz bu durumdan.
vay be
Birlikte güzel vakit geçirmek önemli olan, konu bununla alaklı.
birlikte güzel vakit geçirmek için de denemek gerekmez mi ama? sence bir erkek bir kadından hoşlanıyorsa napar eder gider vakit geçirir mi o kadınla? gider konuşur mu mesela? ben hoşlandığım erkekle gidip biraz sohbet etmeye çalışırım. bahane bulurum ne bileyim... ama aynısını o yapmıyorsa geri çekilirim.
Yazdıkların kesinlikle doğru bende aynısını yaparım fırsatlar yaratır mutlaka konuya girerim.
ben konuya girmem ama konuşurum
Günaydın güzellik
Erkek olan gözlerden anlar gerisini aşk halleder eğer varsa bazen akışına bırakmak lazım.
iyi akşamlar 😅 gözlerim zaten ona her şeyi anlatıyor biliyorum..
Hayır, hoşuna gider. Belki de kullanır bu durumu. diyorum ama kendine göre olanı bulmak ister.
kendine göre olan kendine benzeyen midir peki mesela? kişilik ve duruş olarak..
Evet kesinlikle
erkekler gülümseyen kadınları daha çekici bulmaz mı ama? mesela kendisi çok ciddi duruşa sahipse ciddi duruşu olan kadınlar mı ilgisini çeker? yoksa dozunda güler yüzlü olan kadınlar mı? ya da mesela erkek kadına nasıl davranıyorsa öyle davranmak daha mı iyidir? mesela kadına mesafeli ve ciddi davranıyorsa kadından da aynı davranışı görürse mi o kadını daha çekici bulur?
Aynen, dozunda gülen kadın 1-0 öndedir. Şahsen ben, ilgilendiğim kadının bana, benim ona davrandığımdan biraz daha yakın olmasını beklerdim, ciddiyet de fazla olursa tadı kaçabilir.
niye senin ona davrandığından biraz daha yakın olsun ki ama?
Çünkü sanki ilerde de en ufak bir olayda ciddi durarsa soğurum gibi geliyor tabi ama bana göre öyle. Diğer erkekler farklı düşünebilir.
ilgilendiğim kadın diyorsun, ilgileniyorsan ilgin onun sana ilgi göstermesi koşuluna bağlı gibi geldi bana. tabi ki bize ilgi duymayan birine ilgi duymayacağız ama daha şansını hiç denemeden vazgeçersin gibime geldi. genelde erkekler de şöyle açıklıyor bu durumu Türk kadınları hep reddettiği için reddedilme korkum oluştu vb. kendileri hiç denememistir bile. Başka erkekler hep reddedildigi için reddedilme korkusu oluşmuş. bence testosteron hormonu yüksek olan bir erkek Başka erkeklerin reddedilmesiyle ozguveni düşen erkek değildir, tam tersi onlar reddedildiyse kendisinin şansı daha yüksektir. 😅 bu reddedilme korkusunun kadınların reddetmesiyle de alakası yok, tamamen erkeğin kendisine bağlı bir durum ve hatalı bir genelleme içeriyor, o da hep reddediyor olmaları. hep diyerek aşırı genelleme yapılmış oluyor. kadınlar dünyanın her yerinde reddediyor sadece Türkiye'de değil. sonuçta kadın tercih edecek olmalı dedim ya, demek istediğim bu işte. bazılarını reddetmeden nasıl tercih edebilirsin ki? ayrıca o erkek kendisine ne vaadediyor? neden reddetmesin ki yani?
en ufak bir olay dediğin nedir mesela?
senin onun kalbini kırmış olman gibi bir olay mı? o zaman tabi ki gönül alacak olan sen olmalısın? o tabi ki ciddi duracak yani sen gönlünü alana kadar..
bunlar tabi benim beklentilerim ilişkiden. herkesin beklentileri farklı olabilir. sen de biraz daha eril duruşu olan bir kadın istiyor olabilirsin kendi karakterine göre..
Şöyle, benim hoşuma giden ama bana ilgi göstermeyen birinin peşine düşmek mantıksız geliyor. Şahsen ben reddedilmekten korkmuyorum, karşımdaki kişinin bunu heves olarak anlamasına karşıyım. Başka erkeklerin reddedilme yüzdesi farklı benim ki farklı, her koyun kendi bacağından asılır 😂
Bir de şu var, iki cinsiyet de tercih etme hakkına sahiptir. İki cinsiyet de birbirine suç atıyor ama unutulan bir gerçek var. Kendini en ufak şeyde ön plana çıkaran kadınlar ve bunu isteyen maymun iştahlı erkekler ciddi düşünmeyip günübirlik heves peşinde koşarak ilişkilerin değerini düşürdü. Olan hep ciddi düşünen masum erkek ve kadınlara oldu maalesef.
Tabi ki kadınlar da haklı olarak erkeğin vasıfsız olanını reddetmekle haklıdır.
En ufak dediğim olay benim haklı olduğum meselelerde bile sormadan bilmeden bana gereksiz trip atıp kalbimi kırması, en ufak şeyden nem kapması ve bunu alışkanlık haline getirmesidir. Tabi ki ben haksızsam sevmediğim bir insandan bile özür dilerim, sevdiğim kadının kalbini kırsam da özür dilemesini kesinlikle iyi bilirim.
Eril değil de, dengeli olsun bence.
tercih etmek derken taliplerin arasından seçim yapmayı kastetmistim. bu daha çok kadınlara özgü. erkeklerse istediği kadını alır. yani bu daha çok erkesi bir özellik. erkekler de tabi ki istediği kadını alırken tercih etmiş oluyor. ama benim yukarıdaki tercih etmekten bahsettiğim taliplerin arasından seçmek gibi bir durum.
Anladım dostum ama inan ki kadınlar için zor bir durum. Hangi erkeği seçsen temiz çıkar belli olmuyor maalesef.
evet haklısın kendilerini öne çıkaran kadınlar ve her bulduğuna atlayan erkekler de haklılar ama. herkes ilişki yaşamak istiyor. doğamiz böyle. ama bu durum evet ilişkilerin değerini düşürdü. mesela erkek ne de olsa başka kadınla ilişki kurabilirim diye düşünmeye başladı. bu dediğin tür gerçekten de maymun iştah oluyor çünkü ne sevip istediğini bilmiyor bir kere. bir bakıyorsun yanında sarışın bir bakıyorsun esmer. her telden çalıyor, belli bir tipi yok. bu maymun iştahlı olmaktır işte.
Sonuçta evlilik ciddi bir müessese, doğamız böyle olabilir ama hakikaten inanılmaz kötü boyutlara ulaştı. Gençliğe bakıyorsun, kimin eli kimin cebinde belli değil ki. Bir de afedersin işin bulaşıcı hastalık boyutu da var. Maalesef insanlar bunu bir anlık hevesler için görmezden geliyorlar, kimileri de doğurduğu çocuğu cami avlusuna veya sokaklara hatta ve hatta çöp konteynırına atmak vicdansızlığını sergileyebiliyor sonuç olarak da gelecek nesillere kötü örnek oluyorlar. Yani evlilik muhteşem bir müessese.
evet HPV en yaygın enfeksiyon. aşı olmak lazım. tabi ki çocuk cinsellik vb evlilik içinde yaşansa daha güzel olur.
Konfeksiyon atölyesine giril yapan erkek modeli inanılmaz bir mutluluk sebebi 🤣
o ne demek anlamadım ahahah
Yani bu dediğin ortamın en canlı örneği konfeksiyon atölyelerine giren erkekler tarafından hissediliyor 300 kızın bulunduğu ortama dalış yapan bi erkeğin orada yemediği laf kalmıyor demek istedim 😀
haha yok artık kızlar mi laf atıyor adama 😆
Aynen arada sırada erkek görüyorlar çünkü :)
abartıyorsun bence hiç mi sokağa çıkmıyorlar 😅
Bunu yaşamadan bilemezsin :)
İlgi duyulması dan hiç kimse sıkılmaz ve bu durum aşırı özguven ve ego verir
Kişiye göre değişir