Aşk İlişkileri İlişkide baskın olup maskülen kadınlardan hoşlanan erkek var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Varsa çok mu nadir bulunurlar? Güncellemeler+1 yıl Düzeltiyorum. İliskide baskın bir erkek olup (genelde üstte olup) maskülen kadınlardan hoslanan erkek var mıdır? Güncellemeler+1 yıl Güncellemeye göre de yanıtlar mısınız lütfen😇🤎 İlişkide baskın olup maskülen kadınlardan hoşlanan erkek var mıdır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mathhilda Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Ne nadiri yea çok yüksek çoğunluğu öyle sever, altta ellerini açıp yatıp, izlerler:) 0 0 Yorumla
Boşververyaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bana öyle lazım karekterim ona müsait kendimi daha rahat hissederim dişi beyni var herhalde bende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yatakta bazen maskülen bazende feminen olmayı istemen normal o anki senin ruh halin neyi istiyorsa 0 0 Yorumla
katarinacan Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Erkekler sever mi bilmem ama ben maskülen kadınları seviyorum çünkü ben ince narin birisiyim 1 0 Yorumla
Akrep_Erkeği_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Öyle bir kadın tipi mi var 😍😍😍❤ 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben öyleyim. Dışarda maskülenim ama nadir anlarda feminen yanımı gösteriyorum. Yorumla Soran +1 yıl Aslında içimde feminenim ama gizli bir yerlerde Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Benim çok hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah mdjdndisnsjw Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Son harf topluluğunu anlayamadim Yorumla Soran +1 yıl Random: Karmaşık harfler topluluğu. Gülme efekti. Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl 😂😂 buna ne dersin Yorumla Soran +1 yıl Sevmem Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Maskülen derken moda olanımı öbürümü ? 0 0 Yorumla
thelastpikachu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. ben çok severim.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne nadiri yea çok yüksek çoğunluğu öyle sever, altta ellerini açıp yatıp, izlerler:)
Bana öyle lazım karekterim ona müsait kendimi daha rahat hissederim dişi beyni var herhalde bende
Yatakta bazen maskülen bazende feminen olmayı istemen normal o anki senin ruh halin neyi istiyorsa
Erkekler sever mi bilmem ama ben maskülen kadınları seviyorum çünkü ben ince narin birisiyim
Baskın severim aslında
Öyle bir kadın tipi mi var 😍😍😍❤
Ben öyleyim. Dışarda maskülenim ama nadir anlarda feminen yanımı gösteriyorum.
Aslında içimde feminenim ama gizli bir yerlerde
Benim çok hoşuma gidiyor
Eyvallah mdjdndisnsjw
Son harf topluluğunu anlayamadim
Random: Karmaşık harfler topluluğu. Gülme efekti.
😂😂 buna ne dersin
Sevmem
Maskülen derken moda olanımı öbürümü ?
Ben baskın kadınları severim evet...
Domine eden kadın hımmm fena fikir değil gibi
biraz açar mısın
ben çok severim..
Sen kendine köle istiyorsun
Ben sevmem çok itici
evet severim