Tabii güzel olmak şartıyla😅her ne kadar ben uyumlu naif ve de ilk adımı o atsın deseler de gerçek bambaşka mı... uğruna uğraştıkları ve savaştıkları kadınlar mı vazgeçilmez oluyor
3 ay
Tabii güzel olmak şartıyla😅her ne kadar ben uyumlu naif ve de ilk adımı o atsın deseler de gerçek bambaşka mı... uğruna uğraştıkları ve savaştıkları kadınlar mı vazgeçilmez oluyor
Hayır en fazla erkek seksi bulur yola getirip sevişmek günün sonunda da senin zorluğun bana sökmez der..
cıvıl cıvıl enerjik güzel gözleri olan güzel bakmayı bilen sempatik tatlı kızlardır asıl dikkat çeken
Valla ne kadar cıvıl cıvıl kız tqnidiysam sonunda derdoya bagladiniz her hafta sonu kız buluşmasında yediği kazıkları dinliyroum 😅
Aaa bak sen işi biliyrosun😅o cıvıl cıvıl Latin çoğu şeytan hatta şeytana yeteneklerini sorgulatirlar ama aralarında enayiler de oluyor işte😅
😂😂😂
Güzellik dikkat çeker, ama davranış biçimi ilgiyi diri tutar ya da bitirir. Ve evet, gerçek hayatta çoğu erkek biraz uğraştığı şeyi daha çok ister ama sonsuza kadar savaşmak da istemez 🙂
Ama kazandığı şeyi de çok da istemez
Tabi canım tabiki de kadın ve yetenekleriyle alakalı yoksa siz hiç doyumsuz ve bir savaşi kazanıp elde ettikten sonra öbür savaşlara görmüyorsunuz😅birinci dünya savaşından sonra ikinci dünya savaşının benim babaannem başlattı😅
Bence olay “zor kadın” değil, “kendi standartları olan kadın” 💅🏻 Zor diye peşinden koşulan çoğu kişi aslında net ve kendinden emin oluyor. Uyumlu ve naif olmak da çok değerli ama sınır çizmezsen değerin fark edilmeyebiliyor 😶🌫️ Erkekler genelde emek verdikleri şeye daha çok bağlanıyor, bu doğru. Sen nasıl bir tavırla daha çok ilgi gördüğünü fark ettin peki? 🧐💕
Cevap
9Cevap
fazla naz asık usandırır zor olmak bask zoru oynamak baska taktık ıcın zor numarası ceekenler bambaska. Kımsenın kımseyle ugrasacak hevesı yok artık
Sen degil erkek. ugrasacak
@AnkaradaBirYalniz ay ugrasın ozaman
Kadinlarin ozetisin😀😀
@AnkaradaBirYalniz ne acıdan
Yaranilmiyor
@AnkaradaBirYalniz yo az once sıze yaranılmadı bu benım dusuncemdı
Dogrudur ama kadina kosmak yakismaz
@AnkaradaBirYalniz kacanı kovalama zevkıne bız nıye naıl olamıyoruz
Bixim gtumuz cok kalkiyo o yuzdrn😀
@AnkaradaBirYalniz kadınlardan sıkayetcı olanlar kosmasın olmayanlar kossun ozamn
Kadinlardan sikayetci olunmaz zaten
@AnkaradaBirYalniz tamam sen soyle onlara ıste olmasınlar uzuluyolarmıs de
Seni uzduler mi
@AnkaradaBirYalniz bu gece uzduler
Aaa noldu anlatmak istermisin
@AnkaradaBirYalniz 🤦🏻♀️
?
Erkeklerin kızları ciddiye aldığını mı sanıyosun cidden sadece bedava seks için aşık rolü oynuyoruz siz de mal gibi yiyosunuz
Karşındakinin sana bedava seks ve egosunu tatmin etmek için ilgi göstermediğini nerden biliyorsun aslan parçası...
Fazla Naz aşık usandırır gerek yok bence olursa olur olmazsa koşamam
Erkeğe kadin çok yeterki erkek gibi davransın yalaka olmasın
Herkesin zor ilğisini çeker
Asla benim cekmez usandirir
Evet sonunda nirvana bir aak yasaniyor
Uslu kadın mız mız olmayan çeker
benim çekmiyor zor kadın
Zor kadında sıkıyor
Zor kadın emek ister sonucta
Hepiniz mi uyuşuk boğa vücudunuz ya 😅
Bence öyle zoru seviyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?