Çapkın kızlar kesinlikle erkeklerin dikkatini çeker. Ama basit olmakla çapkın olmak farklı şeyler. Çapkın kadın biraz daha erkek gibidir düşünce olarak. Dedikodusu yoktur, iş çevirmez fesatlık yapmaz. Erkeğe yaranmaya çalışmaz. Bu yüzden rağbet görür. Kısa süreli de değil. Oldukça uzun süreli sevilirler. İhtiyaç duyulmamak bazı erkekleri aşık eden önemli bir nokta çünkü. Erkek, kadını üzdüğü veya bıraktıgı anda o kadını kaybedeceğini bilir. Kadın çok kolay atılır başka hayatlara. Ama yine kendi gibi düzeyli ilişkiler kurar. bu yüzden erkek gitmekten korkar. Genelde çapkın ve mert kadınlar sevilir. Mıy mıy basit ve erkeğe melek gibi görünüp arkasından iş çeviren kadınları lütfen bu mert kadınlarla karıştırmayalım. ☠️
sanıldığı kadar toplum için şok edici bir etkisi yok. şimdi garip konuşabilirim. burada tamamen egemen dilin bize sunduğu kelimelerle konuşacağım, çünkü temel olarak algıyı aldım.
kaşarlıkla çapkınlık arasında ince bir çizgi var. kaşarlık derken toplumun hafif olarak gördüğü insanları kastediyorum ki bunun gerçekten cinsiyetle ilgisi yok. erkeklerde de sıklıkla görebileceğimiz bir şey ve ayıplanıyorlar da ciddi ciddi. o tarz erkeklere kimse "kız vermek" istemiyor mesela.
ikisi arasındaki farkı şöyle bir örnekle anlatacağım.
hepimiz dışkılıyoruz, ama bazılarımız ne temizlemeyi ne sifonu çekmeyi biliyor. bu ayrım da böyle bir şey.
Hayır çekmez Ota boka konan sinektir benim gözümde, onunla bununla fingirdesen insan tipi. Bana göre ilişkilerde SADAKAT olmalı... Hamama gidip kurnaya, düğüne gidip zurnaya âşık olan insan tipini makbul bulmuyorum... Değil mi @MaSksTeR aşkım 😃😂
@Daryakalankala iki gramlik aklinla, bana dair hiçbir malumatin olmadan nasıl bu kadar hoyratca ve arsizca fikir beyan edebiliyorsun? Kaybol şimdi yorumumdan...
Nasıl erkelerde yawşaklık ve çapkınlık arasında fark varsa kadınlardada sürtüklük ve çapkınlık arasında fark var bence kadın kendine olan saygısını kaybetmedikçe çapkın olması sorun değil
Çekse de istediğini elde edince ilgisi kaybolabilir, ama kadının seks sonrası işi bitirdik ben gidiyom gibi umursamaz tavırları belki ilgiyi daha da arttırır :D
"Çapkın kadın" diyince insanın aklına Angelina Jolie gibi güzel surat hatları olan bir kadın geliyor insanın aklına. Çapkınlığının yanında liderlik özelliği taşıyan bir kadınsa çeker ilgisini.
En İyi Cevaplar