Erkekler kolay elde ettikleri kadından sıkılır mı?

#orkide
Erkekler kolay elde ettikleri kadından sıkılır mı?

#orkide
Erkekler zor elde ettikleri kadından bile sıkılabilirler.
Sizden sıkılmasını istemiyorsanız belirli aralıklarla sizi elde ettiğini sanan bu erkekleri aldatın. Nasılsa zor da elde etse sıkılma olasılıkları var diye düşünerek elinizde alternatif sevgilileriniz olsun. Arada onlarla olun. Aldatıldığından emin olmayan ama sıkılma olasılığı da olan ana sevgiliniz emin olun o zaman sizden sıkılmayacaktır.
Çünkü aklında sürekli sizle ilgili bir şüphe olacak ama emin de olamadığı için bir şey de yapamayacaktır. Sizle ilgili şüphelene şüphelene aklı size takılı kalacaktır. Sıkılma gibi bir zamanı olamayacak yani:)
Sıkılma olasılığı çok yüksek olan erkek milletini sıkılmaktan kurtarmanın tek yolu; onları gözlerinin içine baka baka aldatmaktır…
Erkekler için Ulaşılması çok önemli onlar için daha Ulaşılmaz olan daha güzel oluyor Daha heyecan verici oluyor kolay elde edilen şeylerin kıymeti olmuyor
Adamına göre değişir. Örneğin kim erkek vardır bir kadının peşinde aylarca koşar ama elde ettiği an direkt olarak tiksinir uzaklaşır. Ama kimi erkek vardır beğendiği kadını çok kolay bir şekilde hayatına alır ama bu birliktelik yıllarca sürebilir, çünkü ikisi birbirlerini tamamlıyorlardır.
Adamına bağlı
Adam olur kolayına da zoruna da aynı değeri verirki akıllı ise ilişki mevzunda ahlaklı biri ise böyle yapması gerekir
Adam olur kolay elde ettiğinden kolay vazgeçer
Kişiden kişiye değişir
Çoğunlukla ikinci seçenek olur
Cevap
64Cevap
Elde etmek gözüyle bakılıp yaklaşılıyorsa o iş zaten yaş. Ama sadece sevdiği için yaklaşıyorsa o zaman kimse kimseden sıkılmaz.
Kolayda elde etseler zorda elde etseler sıkılıyorlar
Selam gadası 🙃
Sıkılsa bile her an ellerinin altında tutmak isterler.
Hayır tam tersi egolu kadınlarda sıkılırım
Erkeğin ne hissettigiyle bağlantılı bir konu. Seven bir erkek kolay elde ettiği kadından sogumaz , amacı heves olan erkekse soğur
Aksine fazla naz yapan, işi yokuşa süren, gereksiz uzatan kadınlardan sıkılır, bıkar, usanır. Diğer türlü olan zaman içerisindeki değişkenlerdir.
Sıkılmaz o sana bağlı iyi bir vericisn her anlamda olay iyidir. Ama çok güzel bi bayansan diğer kadınları da tavlayacağından kolay bir şekilde hani aldatma olur. Bu erkeğin sadık oluşuna bağlı. Ee tabi aşk sevgi olması lazım
Türkiyenin kanayan yaralarından biri bu, her kadın kendince ulaşılmaz olduğunu gostermeye çalışıyor.. arkalarından epey koşan omurgasız sefillerde var tabi ama bu herkesde işlemez, ben bunu fark ettiğimde s. ktiri direk çekiyorum.
Asla sıkılmaz ne alaka? İnsanların birbirinden sıkılma sebepleri nasıl elde ettikleri değildir; elde ettikten sonra yaşadıkları paylaşımlar - düşünceler ve hayata bakış açısıdır, yasakların şiddetidir...
Erkekler maymun istahlidir. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Kolay elde ettikleri güzel ise kalır ehh hmmm işte idare eder. Neden bundan daha güzeli olmasın ki nasıl olsa bu oltaya erken takıldı. Hele deneyeyim belki daha güzeli takılır falan filan
Bence yanlış, ne kadar zor tavladıysan kadını tavşadığın an ki tatmin o kadar yüksek olur. Tavladıktan sonrasında o tatmin git gidemazalacak ve ikgisini kaybedecektir. Bence doğru olanı kademe kademe arttırıp belli bi yerde tutabilmek o tatmini
Evet sıkılır zor da elde etse yine sıkılır ve terk eder. Yani olay aslında kolay veya zor elde etmek değil ne kadar can yakarsan okadar vazgeçilmez olursun.
Onlar her şeyden sıkılıyor. Dengesizlik var. Neden? Çünkü hem kadınlara çok Naz yapıp uğraştırıyorlar diye bi yandan yakınıyorlar bi yandan da kolay ulaşınca sıkılıyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusu
oluyor ya bazen sıkılıyorsun. aynı oyun oynamak gibi böyle günlerce oynayıp yavaş yavaş gelişince hevesin oluyor, hileyle bir anda her şeye sahip olursan oyun direkt bayıyor.
olay elde edilen kadın yoktur ya ahmaklığından kendini kaptıran vardır ya da plan program içinde erkeğe elde edilmiş havası verip erkeği elde eden vardır ki o zaman erkek kolay kurtulamaz..
Yaw arkadaşlar kimse kolay değildir herkes karşılık alamaz basit bu abartmayın lütfen...
Karşılık alan ise illaki arada bir elektrik hoşlantı olmuştur...
Genelde evet herzaman cepte bir yedek isterler oda kolay elde ettikleri patner seçerler kendilerine👍
Evet sıkılır... gerçek şu ki zor elde etttiği içindr aynı..
Erkeklerin egosu vardır fazla sımartırsan elinde oyuncak olursun... herzaman mesafen olmalı
Kadın dediğin biraz nazlı kaçan kovalanır taktiğini uygulamalı yoksa ilk günden elde edilen kadına basit gözüyle bakılır ve sadece kullanılır
Erkekler zor ya da kolay fark etmeksizin hep sıkılırlar..
Ben erkekleri anlayamıyorum zaten
Kimine göre evet kimine göre hayır.
Tercihler istekler ya sizi mutlu eder ya da mutsuz..
Kime gönlünüzü açtığınızı iki sefer düşünmelisiniz.
Sadece erkek değil, kadınlar da sıkılır. Ve bu sadece kadın veya erkek meselesi değil. Kolay olay her şey kısa sürer.
Sanırım ama mühim olan kolay elde etmek değil. Elde ettiğin kişinin sana verdiği değer.
Kolay elde ettiğin bir şeyden sıkılırsın genel olarak insanın yapısı bu

evet
Tıpkı kadınlar gibi
Seviyorsa sıkılmaz
Sevmiyorsa oralı bile olmaz.
Bu kesinlikle doğru olan bişey. bi kızı kolay bı şekilde dusurebiliyosam çok fazla birlikte olamıyorum ama başka bı kız için Cook ugrasiyosam ve Zor sa bu beni daha da çekiyor
Kolay elde edilen demiyelim de basit kadınlardan nefret ediyorum
Hayır sıkılmam. Gereksiz yere kendini kasanlardan uzaklaşırım.
Kolay elde edilen kolay kaybedilir. Zor elde edilenler zor kaybedilir... Misali 😊
Kolay veya zor farketmez eninde sonunda herkes herşeyden sıkılır..
her istediğim de işimi gören kadından niçin sıkılayım ki.
delimiyim ben.
erkekler zor elde ettikleri kadınlardan da sıkılır, bunun kolayı zoru yok yani.
Zar zor elde ettikleri kadından da sonra sıkılıyorlar. Ne iş?
Bu tarz bir kafada olan erkekten kadınlar hemen sıkılmalı Ve uzaklaşmalı
Sadece erkekler değil genel olarak insanoğlu emek vermediği şeyi değersizleştirir.
kolay elde edilen biri değilim ve kolay elde edilen erkek de sevmem
maalesef eskiden zevkim için sıkılınca bırakıyordum
kolay kazanilan her kadin her erkek her durum her zaman en erken ve kaybetmeye mahkumdur
Sıkılma değil bu başka bir şey, nedir ben de bilmiyorum 😂
Erkeklerin çoğu, kolay da elde etse zor da elde etse, bir zaman sonra sıkılıyor
Ben herkesten ve herseyden sıkılıyorum mesela kolay veya zor fark etmiyor
Erkekler sizi seviyorlarsa asla sıkılmazlar. Ama sevmiyorlarsa sıkıntı büyük her şekilde olumsuz taraflarınız ve tepkileriniz onlara batacaktır.
elde edilen kadın elde edilen kadındır. sevdiği değil.
hepsinden sıkılır aynı bir kadına ölene kadar sadık kalmaz her güzelin bir güzeli vardır :D
Duruma gore farklılık gösteriyor eğer yatakta iyise daha farklı durumlar çıkıyor ortaya ama yatak dışında da kafa açıyorsa direk run run
kolayı zoru yok bir işlişki içindeyken kadının hal ve hareketleri bana ters düşmeye başladıysa sıkılır bitiririm
Hiç bişi kolay değildir kolay eldede edemessin
Kolay olsa her şey sıkar beni..
Alakasız kolay ya da zorla ilgisi yok ilerleyen süreç belirler
Değerimi bilmezse beni sıradan görürse sıkılırım
Terketsin diye soğuk davranırım
Sen neden terk etmezsin peki?
Ağır vicdani yükten kurtulmak için
İnsanlar tavlasada skilior zorlansada vazgeçiyor ilişkiler lackalasti iyice
Bunu içten söylüyorum kolay elde edilen kadın basittir Herzaman erkeğin gözünde ve sadece amaçları doğrultusunda kullanır
ilişkiye ve kadına ne anlam yüklediğine göre değişir.
Evet zor elde ettikleri kadinlari daha cok severler
Evet kesinlikle..
Ben de iki lafıma tav olan erkeklerden soğuyorum
Zorda elde etse kolayda erkekler çabuk sıkılıyor
ılıskının gıdısatıyla alakalı bır konu
Asla muhteşem kadın onlar durust
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?