- Kişilik & Karakter konusunda 26,7b cevap paylaştı.
1 yılTakıntılı insanlar var benim kuzen mesela bak yeni farkettim şaka değil ilk olayla aslında 5 kere göz koyma var ele geçirme yakalamak sahip olmak ve ben hep sezdim kurtuldum birini görmedim bana dediler ki o aslında sizi avlıcaktı siz olmayınca arkadaşı avladı o yüzden öyle yazıyor sizle dalga geçiyor senle ben sezdim 21 yaşında şok oldum sonra kızdan kurtulmaya çalıştım ama sezdim tuzağı 23 yaşındaydım tehdit edildim 30 yaşında tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş yani ne demek istiyorum evet hepsini sezdim sadece küçükkeni sezmedim bazı erkeklerin amacı yatmak maalesef böyle ikinci tür erkekler hem hoşlanır hem evlenir bana sınavlar olarak ilk tür sınav geliyor yani doğruysa hoşlanıyor sonra yatmak istiyor iğrenç ama sınav ilkten kurtardılar o zaman da sezdim ama o an kurtulma ihtimalim yoktu kardeşi geldi kurtardı sonra kapı açılıyor diyelim açılmasa rahmetli kuzenimin yanında tacizler etmeye devam ederdi bilmiyorum ne yapardı Allah bilir ilk uyanmasaydım Allah korusun sonra hep uyanıyordum Allah'a şükürler olsun ki
04 Yorumla- 1 yıl
Evet var annem de değişik bir tür Allah peygamber sabrı versin takıntılı ve hasta
- 1 yıl
O yüzden mi kızlara " Hoşlanıyorum" diyince " yatmak istiyorum" anlıyorlar?
- 1 yıl
Her türlü erkekler var
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBu karşında bulunan erkeğe göre şekillenen bir konu. Partnerinin gelişimini destekleyen bir erkek başarı güç kararında bir ulaşılmazlık ve statüden mutluluk duyup ileriye taşıyacaktır her zaman.. Öte durumda cinsiyetçi tavırlara sahip eziklik psikolojisi içinde kıvranan narsist bir erkek, senin başarılarına set çekip toplum içinde seni ezmeye çalışacaktır her zaman bu da aşağılık kompleksi olmasından ileri gelen bir durumdur. 🪁
23 Yorumla- 1 yıl
olması gereken bu, çıkmaz sokaklarda gezinmek yerine, kendi özgürlük alanını genişletmek en güzeli..
1 yılUyandırmak ne kelime
Bizim kadınların çoğu kanka felaket kalkık olduğu için erkekleri delirtir
Beni de delirtiyor hayır sende etten kemiktensin
Amin memen var çok mu değerlisin
Erkeklerin de var senin organın farklı diye seni değerli yapmaz
Ne yani bu ego bu popon kalkmasinin sebebi
Eğer tam tersi olsaydı erkekler ulaşılamaz olsaydı
Görürdüm empati meselesi
Empati yapamayacak kadar benim gözümde ami memesi olması onu değerli yapmaz * hiçbir şey kalmaz
Çok kasiniyorlar
Bizim canım erkeklerin çoğu yüz vermese
Bıraksa hiçbir erkek konuşmasa
Aglayacaklar "beni niye hiç erkek sevmiyor"
Gotun kalkık olduğu zamanları hatırla
Tam tersi bir olsun var ya
Pesimizden öyle bir koşacaksınız ki
Her yerde "erkekler nerede" "erkek niye yok" diye bağıracaksınız00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 206,1b cevap paylaştı.
u 1 yılBence bu değişir kişiye göre ama fazla naz varsa tabi ki de erkeği usandırabilir.. zaten aşk karşılıklı olacağı için bir kadın sürekli ulaşılmaz olamaz.. sevdiği kişiye kendini teslim eder.. kadın da erkek de birbirlerini severler.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok naz yaparsa karşıdaki usanır bu ne ya der 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
1 yılNet olunmalı ya istiyorum dersin ya da istemiyorum bu kadar basittir
10 Yorumla
1 yılİlgisi bitmez artar diye düşünüyorum herkesin uzandığına ilgi olmaz
10 Yorumla
1 yılSeçenekleri fazlaysa ilgisi biter. "Bir kadınla mı uğraşacağım?" kafasına girer.
Ama seçenek az ise veya gerçekten etkilenip sevmişse ulaşmak için bekler, sabreder ve emek harcar.
34 Yorumla- 1 yıl
Emek verenler daha bi' hoşuma gidiyor:)
- 1 yıl
Seçenek az olup emek veriyorsa ama yine seçenek varsa peki?😄
- 1 yıl
Seçeneği çok olduğu halde birine özel ilgi gösteriyorsa emek veriyorsa insan bi' dönüp bakar en azından 😄ama tabii gönül işi bu belli olmaz
- 1 yıl
Ahahah o da bir çaba ne de olsa doğru😂😂
Öyle.👍🏻😎
Evet bence usandırır hatta fazla aşık usandırır diye bir söz de var tamam belki İlk başlarda biraz ulaşılmaz olmak güzel cazip gelebilir ama sürekli ulaşılmaz olması artık sonraki dönemlerde erkeğin kadına olan ilgisin tamamen bitmesini sağlar öyle düşünüyorum
12 YorumlaHer şeyin fazlası sıkar, bunaltır. Ulaşılmaz olacağım diye kendini gereksiz yüksekliklere çıkarmanın anlamı yok.
22 YorumlaErkekler ulaşmak istediği hanımefendiye bir çok yoldan, bir çok kapıdan temas etmek ister. Fakat o hanım bunlardan hiçbirine olumlu yanıt vermezse zaten bilmelidir ki ondan hoşlanmamış. Böyle olunca da beni istemeyeni ben hiç istemem mantığı devreye giriyor.
10 Yorumla
1 yılBaşka bir kadın olmak iyi bir şeydir yani ulaşılmaz derken herkese ağırbaşlı davranan yanına kolay kolay kimseyi yaklaştırmayan kadın olması Bence güzel bir şeydir Ama şöyle bir şey ağır başlayayım derken de kendini ağrıdan satmak derken de çevresindeki herkese uzaklaştırırsa bu sefer sap gibi kalır
20 YorumlaÇok zorlarsa bıkarım ya. Demek ki bana ilgisi yok derim. Kasmam. Başka seçeneklere yönelebilirim.
10 YorumlaErkekler artık kolayın pesinde. Çaba sarfetmesi gereken heryerden arkalarına bakmadan kaçıyorlar.
15 YorumlaBelli bir süre sonra usanır. Usanmıyorsa zaten hırs yapmış olur ve hedefine ulaşınca da sıkılıp vazgeçer. Bu yüzden her şeyi dozunda bırakmak gerek.
12 YorumlaEvet usandırır. Erkeklerin çoğu kolay kadın seviyor 😁😄
22 Yorumla
1 yılAçıkçası bana " Hayır" diyen ne kadar kız varsa hep arkamı dönüp gittim. Canım çok yansa da arkamı döndüm gittim.
Hem hırslanınca ne olacak? İstemiyorsa uzak duracaksın net...
Tecavüz kültürünü beslemeyin artık...
" Hayır" ," Hayır" demektir.
10 Yorumla
1 yılUlaşılmaz kadına kara toprak ulaşır... Zaten hali vakti yerinde bir erkek ulaşılmaz kadınla uğraşmaz. Herkes vazgeçilebilirdir... Bu kadın tipi kendini mutsuz eder ancak 😏
10 Yorumla
1 yılSeven erkeği sıkmıyor aksine daha çok bağlanıyor ama öylesine arayışta olduğu dönemde sana yazan bir insan fazla umursamıyor başka kapılara gidiyor hemen...
10 Yorumla
1 yılBu durum kişiden kişiye değişebilir. Bazı erkekler zor ulaşılan biriyle daha fazla ilgilenip hırslanabilirken, bazıları ilgisini kaybedebilir. Bu, kişinin karakterine, ilişki dinamiklerine ve duygusal durumuna bağlıdır. Önemli olan, sağlıklı bir iletişim ve karşılıklı anlayıştır.
Sevgiler,
10 Yorumla
1 yılya bu ulaşılmaz kadın kim ya böyle yapanlar sonra av oluyorlar erkekler istemiyor düz kız olmak daha mantıklı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Usandırmaz. Aksine daha çekici gelirsin. İnsana ulaşamadığı şey hep çekici gelir. Ulaştığı şey ise sıradanlaşır.
10 Yorumla
1 yılEskisi gibi değil, artık alternatifler ve başkasına ulaşım daha kolay, o yüzden net usandirir
10 Yorumla
1 yılAslında usandırmaz. Ama aşırı ulaşılmaz olması, ulaşıldığı an değerini yitirmesiyle sonuçlanacağı için pek hoş bir durum olmayacaktır.
10 YorumlaKişi k. kore gibi ulaşılmaz olmamalı, ama zor olmalı. Kolay ulaşılabilir olana herkes ulaşır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılKaçan kovalanır ve bu bir süre hoş gelir ama fazlası bıktırır ve sgit dedirtir insana
21 Yorumla- 1 yıl
Sgit?
1 yılsürekli ulaşamıyorsa
evet
ilgisi biter usanır
fazla naz aşık usandırır zira00 Yorumla
1 yılatalarımız fazla naz aşık usandırır diye boşuna söylememiş
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılİlgisi biter tabi. Fazla naz, ilgisizlik uzaklaştırır.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.
1 yılHiç ulaşamıyorsa ilgisi biter bence fazla naz aşık usandırır misali
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılUsandirmak değil de, erkek oyalanmayi istemez, o zorluk güven kırıcı bir hale gelir.
10 Yorumla Zeki erkekleri usandırmaz bence
21 Yorumla
1 yılUsandırır tabii. Çok ulaşılmaz olmayın. Her şey dozunda güzel.
10 Yorumla
1 yılŞahsen benim ne o kadar sabrım ne de tahammülüm var..
00 Yorumla
1 yılKibirli kadin sevmem.. Basimda oyle biri vardi senin gibi dayanamadim notayi verdim simdi o kosuyor pesimde
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılHırslı çabalamak ayrı ama ulaşılmaz olarak davranmak ise kusura bakma usandırır hatta uzaklaştırır 😊
02 Yorumla- 1 yıl
Açıkcası ben bu tür durumlara uzağım benim tarzım başka ya hatta umursamaz olarak direkt karar veriyorum ama işin komiği herkes yanlış anlıyor veya karar veriyor ulaşmaya çabalasa ılık saplantılı takıntılı yapmasa prenses modu görüyorlar iyisimi kafama huni takmadan ben uzak durayım 🙄😂
1 yılBir dener iki dener. Aciz veya yetersiz hissetmiyorsa vaktini bosa harcamaz.
14 Yorumla- 1 yıl
Eh o kisi de tanimladigim seye uyuyor zaten.
- 1 yıl
On defa isteyince ne oluyor?
- 1 yıl
@Frankenstein16 yesilcam filmi.
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet bir süre sonra bıktırır.
11 YorumlaErkeğin yapısına göre değişir
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Hırslıyım ama bir kadına değmez
12 Yorumla
1 yılMüşteri hizmetlerine bile 15 dakikada ulasabiliyorsun, usandirir :)
00 YorumlaErkeğin ne kadar mücadeleci olduğuna bağlı.
00 Yorumla
1 yılUlaşılmasa nolcak ulaştığı zamanda kadın erkeğe kölelik yapıyo
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Genelde sıkılıyorlar kadin açik kapı bırakmıyorsa..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. öyle bir kadın yok beee abicim öyle olduğunu sananlar var sadece 😂😂
00 Yorumla
1 yılpiyasa değerin yüksek ise uğraşılır yoksa her kadın gibi isen kimse uğraşmaz çünkü alternatifin çok
00 YorumlaKim olduğuna bağlı diğerlerinden farklı kaliteli bir kadınsa uğraşırım
00 YorumlaBence ulaşılmaz olmak aşkım başlatır adamı daha çok hırslandırır
02 Yorumla- 1 yıl
Adama " Hayır" drniyorsa en başta aşk nasıl başlayacak?
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Baron Mehmet Karahanlı bile dizide "Beni ulaşılabilir kıldınız" diyordu, kimse ulaşılmaz değildir.
00 YorumlaHayır daha fazla ilgilenir avını asla kaçırmak istemez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılBen olsam bitiririm. Ulaşmamam için çabalayan birine ulaşmak için neden çabalayayım.
00 Yorumla Bir yerden sonra evet
10 Yorumla
1 yılEvet. Bu devirde kim kimin için uğraşıyor o kadar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Başka alternatiflere yönelir. Apt*l değilse tabii
10 Yorumla
1 yılYaklaştırmaz bile. lüzumsuz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılbeni daha çok hırslandırır
10 Yorumla
1 yılBir yerden sonra bıkar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. kimse ulaşılmaz değildir öyle sanıyordur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Usandırmaz küfür ettirir. d
10 YorumlaKolay seviyorsa kolay bulsun
113 Yorumla- 1 yıl
İlk baştan " Hayır" diyince kız daha mı değerli oluyor?
- 1 yıl
@Frankenstein16 güzel olan bir şeyin güzel kalabilmesi için saklı olması gerekir. Koruyabilmek için katman katman sarmalısın bu devirde kalbini. Ki oraya ulaşmak da kolay olmayacaktır. Sana hemen gelen senden hemen gider daha değerli yapmaz ama değerini korur
- 1 yıl
Hayır diyince " Beni istemiyor" anlamına gelmiyor mu?
- 1 yıl
@Frankenstein16 hayır diyeceği soruyu sorması için cesaret vermezsin yoksa hayır hayırdır ben hiç hoşlanmam hayırdan anlamayandan seviyorsam da gösteriririm. Soruyu çok çabuk sormaması lazım yoksa herkese soruyordur diye düşündürür
- 1 yıl
Cesaret verenler dw " Hayır" dedi bunun sebebini merak ettim yıllardır
- 1 yıl
@Frankenstein16 onlar ego tatmin etmek istiyor
- 1 yıl
Ego tatmin etmek isteyenin yuzu gozu kızarır mı ki beni görünce?
- 1 yıl
@Frankenstein16 o durum farklı olabilir o zaman çekindiği için demiştir
- 1 yıl
Çekinecek ne var ki, ergen değiliz sonuçta
- 1 yıl
@Frankenstein16 onun dünyasını bilemeyiz belki fazla tecrübesi olmamaıştır
- 1 yıl
Neyse yaş 40 oluyor galiba evde kaldık...
- 1 yıl
@Frankenstein16 şans deneyin belki gösteremiyordur
- 1 yıl
Neyi göstermiyordur anlamadım?
Ulaşılmaz kadın yoktur benim için.
Nasibimdeki kadın vardır
00 Yorumlazor bi kadın olsan daha iyi bence ulaşılmaz ne alaka
01 Yorumla- 1 yıl
Hayat zaten zor, zor kadın neden?
- Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı.
1 yılEvet evde kaldım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ulaşılamaz kadın yoktur
00 Yorumla
1 yılBu devirde evet çünkü çeşit bol
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler