Erkeklerin uzak durduğu kadın tipleri nasıldır? Fiziksel olur görünüşleri olur karakteri davranışı atışlar serbest beyler ve bayanlar😀

Erkeklerin uzak durduğu kadın tipleri nasıldır? Fiziksel olur görünüşleri olur karakteri davranışı atışlar serbest beyler ve bayanlar😀
Bana göre aşırı derecede manipülatif giyinme, kendine bakmama, aşırı kontrolcü ve baskıcı davranışlar, güvensizlik ve bağımlılık, yüksek standartlar ve beklentiler, sürekli negatif tavırlar, özgüvensizlik ve kendini beğenmeme, aşırı ilgili veya yapışkan davranışlar yer alıyor.
"""Bilelimde bizde öyle olalım:)))"""" zaten öylesiniz extra bir çabaya gerek yok. O yüzden damsalaklar size katlanıyor sadece peki nedir
Ego Kibir Bencllik Maddiyatçılık patavatsızlık Aşırı açık ve teşhirci giyinme Eksiden bahsetme alfa dulluk Didişme rekabete girme Feminist fikir ve düşünceler. Aşırı beklenti Evlilik imaları Mavi boncuk dağıtma Yoğun sosyal medya kullanımı ve kabarık takipci sayısı Erkek knklar hafif meşreplik Saygısızlık
Zaten var Düzelmeyin aynen devam edin elememiz kolaylaşsın Kendi kalitenizde ki Erkeklerle takılın Damsalak nolur dişi sinek olsa yeter İşimi göreyim istediğimi alayımda gerisi umrumda değil diyen Erkeklerle size bol şans
İstediğin kadar çirkefleş sana şans vermicem hjk
Sen birine şans değil en büyük belası olursun bahsettiğim karakterdeysen
@haoren Daha doğrusu buna oldukça meyillidir. Fakat bu duruma gelme nedeni başta nefes alsın yeter diye önüne gelene yürüyen seçmeyen amacı cinsellik olan Abaza ordusu erkeklerin mesajları İkinci unsursa Saçma sala, k tavsiyeler veren kadınlara onları narşist olmaya iten İlişki koçları Romantik filmler sosyal medyada Yani zaten buna meyillidir. Ama bunlar bir araya gelince Kendini Tarıça görme durumu meydana gelir.
Maddiyatçılık marka takıntısı (kaliteli giyimden kastetmiyorum. Lüks marka takıntısı) ve estetik takıntısı bende çok itici bir etken... Bu tarz kadınlar nedense hiç hoşuma gitmiyor
Cevap
27Cevap
Çok konuşan ve çok trip atan kadınlardan uzak dururlar😬
Merhaba,
Aklı fikri yatakta olan, para göz olan, merhametsiz olan, evlilik amacı olmayan...
Gozlemledigim kadariyla: asiri egolu, kibirli, cok dedikodu/yalan/iftira, fesat, asiri kiskanc kisitlayan, cok luks gorunmesi, cok estetik/botoks/dolgu, cok guzel (asagiya cekmeye calisiyorlar), cok ozguvenli, cok iyi niyetli, cok kotu, bakimsiz, guzel olmayan…. Her turlu bir seye sorun buluyorlar.
İmzamı atar gönderirim, bu doğru tespit
Uzak duracak davranışları düşünüp dertlenmeye gerek yok :)
Bu kadını nasıl tavlar hayatına dahil olurum birlikde yaşanacak günlerin hayalini gerceklestiririm derdi önemli :)
Dertlenmiyoruz aksine tiyo istiyoruz 😀
Ne tiyosu bu :)
Dur şu hareketleri yapayimda bana uzak dursun mu :))))
😀 veremde olsun
Huhuhuhu :)
Bir arkadaşım toprağına bir basayim ayaklarımın altında olduğunu göreyim bende rahat ölürüm diyordu:)))
Tabiiki makara :)
😀 bana böyle gelme ama
ogün bu gün değil
Tabiiiki :) yaslandim :)
Konu senin tiyo alman gereken bir konu asla degil yahu zeka suyu kaba sokmadan da o sekli almasını sağlar:)
Bazen bir konu bile yoktur :))))
İnandım:)
Ben hala şüpheliyim :))
Hayir hayir hayir :)
Kandirma ama bizi ya cok ayip bu :)))
Butun erkekleri pankartlarla sokağa davet ediyorum :)
Pankartlarda adım yazacaksa olabilir hjk
Ohooo oyle döviz mi adınızın liyakat i:)
Tabiiiki gökyüzüne contrail ile heryerden görülebilecek şekilde:)
Özenilen örnek gösterilen sevilen övünülen Gökkuşağı renklerinden parlak gece ay dan guzel güneşin enerjisine sahip bu kadin ve onun ismine tabiiki gökler yakışır:)
Bak düşerim :)))
Gökyüzünden izlenilen:)
Düşse nereye düşecek:)
Su buharı iki üç damla yuze kaşa alına :)
Anca yarabbi şükür :)
😀 ağzına kürekle vurasım geliyo ama böylede
Iste
Her guzel şey ve
Bize düşen
Son :)))
Garip ne yapsin :)
Kaç kurtar kendini😀
Siz ve hayranlıklar:)
Her daim hersryiniz çekilir dinlenilir eslik edilir :)
Bu sansa sahip azınlıkdan olmak mutluluk sebebi sevgili @felaketce
Ben hep size çekilir dertlerimle geldiğimden
Yok ben yapamıcam bu latife işini 😀
Rewerans fm :))))))
İçinden de gülüyorsun dimi:)))
Cok samimi cok keyifli seninle sohbet bunu her daim itiraf etmişimdir:) bu bir hayranlık da iceriyorken tabiii ki gülüp eğleniyorum ama sadece sohbetinizin keyfi :) her denk geldigimiz zamandan memnunum:)
☺️ hem fikiriz bu konuda memnun olacağımız nice zamanlara
Buyuk keyifle :))
☺️
Görüşelim:)
Guzel olsun gunun kalani :)
Hay hayy
Buna eminimm :))
Sanada keyif dolu akşamlar
İlgisiz soğuk toksik aşırı kıskançlık aşırı güvensizlikler çok açık giyinenlere kıl oluyorlar ama burada birşeye değinmek istiyorum kendilerine asla güvenleri yok erkeklerin bazı erkekler farklı onları tenzih ederim beyler kendinize güveniniz olursa karşınızdaki kadını tekmiş gibi hissettirirseniz ve dünyasını güzelleştirirseniz o kadının kusuru bile güzel gelir.
Sakız çiğnemesin yersiz ne alaka şimdi küfür etti olmadığı sürece sorun yok fiziksel olarak ve dış görünüş olarak; Asil ve sertlik olucak, fiziği de orantılı olucak...
Çok makjay yapan, dediğim dedik olan, sürekli problen çıkaran, çok ve hızlı yemek yiyen, erkek gibi ravırları ollan, ne istediğini bilmeyen, fazl kırılgan ve ağlak
İlgi göstermeye uzak duran ve sadece işi düştüğünde yardım isteyen kadınlardan uzak duruyorum.
Yiyici, sözünün geçmediği falan filan bence sjdjf
kendi adıma
1 sigara içmesi
2 egoist olması
3 bencillik yapması
4 hayvan sever olmaması bunlar önemli
Çok konuşan
Trip atan
Darlayan
Küfür eden kadınlardan uzak dururlar genellikle
Biz şimdi neyiz? Sorusunu soran evde kalmış kız davranışıdır.. buradan İnegöl rampasına kadar kaç kaç kaç
Erkeler kadın kokusu duyunca aptal olur uzak durmaları gerektiğini bilmez kadınlar bazen bir aslandan daha tehlikeli olabilir
Erkek arkadaşı çok olan, clup bardan çıkmayan sürekli ergen gibi davranan, hep kendi sorunlarıyla ilginenen.
Sürekli hep kendini öven ve saçma sapan trip atan, kendini bişi zanneden kadınlardan.
Kendisine değer veren ilgi ve sevgide sinir tanımayan yanında olan kadınlardan uzaklaşır
Kabul etmiyorum, çoğunluk olabilir ama bizi de es geçme, biz de insanız.
Ben mesela yakınlaşırım böyle olursa, bunu sevmeyen tiplerden zaten iyilik gelmez bence.
Geneli böyle bende genel konuştum tam tersi olabilir de
Evet, alıngan bir insanım o yüzden yazmaktan geri duramadım. Mesela sana tuhaf gelebilir ama bazı kızlar da fazla ilgiyi sevmiyor. Tam tersine onlara ilgi vermediğin zaman kuduruyor ve daha çok bağlanıyor gibi gibi.
Bütün olay kişiliktedir.
Ya eskiden bende takılıyordum kadın düşmanı gibi yorumlara ama bizzat şahsıma bir söz söylenmediği için rahatsız olmamaya başladım sonuçta ben kendimi biliyorum ve öyle düşünen birine tam aksini olduğunu anlatmqk da yorucu oluyor
Bahsettiğin türde bir arkadaşım vardı çok fazla ilgi alakadan dolayı çocukla yapamamıştı anlıyorum galiba kısacası ilgi ve alaka herkesi itiyor kız erkek bilemiyorum
Anlıyorum, yani bazı kişileri iter, yapamaz ilgiye bazı insanlar dediğin gibi. Ama bunun tam tersi de mümkün. Yani fazla ilgi seven hem kız hem de erkek. Biz insan olduğumuz için cinsiyet farketmeksizin ilgiye ilgi duyarız diye düşünüyorum. Sen yorumunda "İlgi erkekleri uzaklaştırır" demişsin. Bende herkes öyle değil dedim ve bazı kızları da ilgi uzaklaştırıyor, dolayısıyla bütün olay cinsiyette değil, kişilikte dedim. İşin özeti bu.
sadece genel yüzeysel bir yorum yazdığım cümlede bütün erkekler kainattaki cinsiyeti erkek olan herkes diye belirtmedim elbette seven vardır meselenin kişilikte karakterde ve insanda bittiğini bende biliyorum ama yüzeysel ve genel düşüncem bu derinlemesine düşünülüp yazmış olduğum bir yorum değil güzel arkadaşım yoksa yazmam ve değinmem gereken çok fazla şey var bu konuda
Bende farkındayım, yazdığım yorumda zaten seni eleştirmedim. Sadece bu cümlenin başına "çoğu" diye eklersen doğru olacağını söyledim o kadar, bir nefret söyleminde bulunmadım kesinlikle.
Abi yılan gibi bakıyor sa kaç git qm gtüne girer yoksa o yılan 🤣🤣🤣
Kaçan kovalanır taktikleri... Bir soğuk bir sıcak yapma... Gereksiz şeyleri büyütme...
Sinsiler ve karşısındakini sagilacak inek olarak gören modellerden
Enerjisi olmayanlardan uzak duruyorum görüntüsü hiç fark etmez 😃
-Yalan söyleyen kadın
-Trip atan kadın
-egolu kadın
-ilgisiz kadın
-paragöz olan kadın
Kendini yükseklerde gören tipler
yüksek ego mide bulantısı yapıyor
sürekli dert anlatan kadınlar var
para isteyen borç batağında olanlar
Ortamcı kadınlar benden uzak olsun