Konu farketmeksizin ısrarcı olmaları İstemediğim bir şeyi zorla yapmaya çalışması Gevşek davranması Bana başka bir şey diyip kendi başka bir şey yapması Yalan kesinlikle kabul edilir değil Aldatılmaları çok aşağılayıcı ama aşağılık olan kendileri oluyor Birde sürekli romantiklik yapsın demiyoruz ama biraz aklına gelsin bir hediye almak bir seviyorum demek Ama seviyorum kelimesinide sakız etmesin ağzında Ayrıca kırdıysa hata yaptıysa özür dilemesini bilmeli Maço olucaksada bir sınırı var Erkek dediğin bakımlı temiz olucak bakımsız erkek soğutur İlişkide başkalarının ağzına dedikodu vermeye sebep olucak davranışlara dikkat edicek toplum içindeyken Ayrıca en ufak şeyi sormayacak sevdiğine biraz kendi düşünebilmeli (Süpriz yapıcak mesela bana soruyor e ne anlamı kalıyor? Veya işte kalbimi kırıyor günlerce umursamıyor sonra gelip noldu nasıl düzelticem aramızı diyor. E bu ve benzer şeyler sürekli sürekli olunca insan dur diyor bir süre sonra.) Birde sevmiyorsa boşuna kızın vaktinden çalmasın Sevgilisi varken başkalarınada bakmasın Vs vs vs
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendisinin afedersiniz yemedği b*k kalmamış ama sevgilisni veya flort ettiği kız arkadaşını kısıtlamak ister ya ondan nefret ediyorum. Ortamım var diye yaşı ilerledikçe beyni küçülen varlıklardan nefret ediyorum. Kültürsüz, saygısız, fazla özgüvenli, erkeklerden nefret ederim. Böyle bir istenilen erkek pozisyonuna giricem diye kendini kasa kasa öve öve bitiremeyen erkeklerden nefret ederim. Yaptığı bir iyilikle sürekli övünen yaptığı başıraları gözüme sokan (benim onu övmem lazım ki överimde ) . Ne biliyim bunlar gibi şeyler işte. Ha bide şu karşıdaki 1 yazınca 1000 yazan erkeklerden nefret ederim. Küfürlü konuşan, gevşek, gaddar erkeklerden nefret ederim. Mükemmeliyetçilerde itici gelir böyle uzuyoo gidiyo işte. Bu kişi yaşıyorsa bul beni yiğidim afjsksdldj :D
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bunların tam tersi olan kişi bulsun yanlış yazmışım :D :D
Kisisel hijyene dikkat etmemeleri, gorgusuz olmalari, kitap okumamalari, sorgulamamalari... Yani bu sadece erkekler icin degil kadinlar icin de gecerli. Bunlara dikkat etmeyen her insana sinir olurum.
En İyi Cevaplar