Mesela erkeğin gömleğini giymesi diye bir efsane var, o gerçekten etkili mi? Bunun yanında az makyajla güzel görünmek, gülümsemek diyenler var. Size göre bir kadını çekici kılan özellikleri nelerdir?Kızlar siz de sevgilinizi tavladığınız özelliğinizi söyleyin :)
Benim gömleğimi giysin ya da tişörtümü. Etkilenirim sebebini bilmiyorum 😃 Ha bir de beni ilk etkileyen şey kadınsı özelliklerini olgunlukla kullanması. Hem olgun hem de böyle o kadınsı endama sahip olsun 😃 Gömlek her zaman öekicidir benim için.
Guzellik varsa binlerce taktik gelistirilir kadin cekici degilse ne yapsan boş ben etkilemek icin ozel caba sarfetmedim benim kendisine ilgisiz olusum zeki olusum etkilemis.
Yüzdeki çiller, gözlük takılması, dudağını ısırması, çıplak omuzlu kıyafetler, doğal makyaj, dolgun dudaklar, omuz üstü bakış, özgüven, pürüzsüz cilt, samimi ve içten bir gülüş, seksi bir ses, sıkı bı saç stili , sıradışı bir görünüm, spor tulumlar, topuklu ayakkabıyla yürümek, zarafet 💁
İnce ve hoş bir ses, güzel yüz az makyaj slim vücut, tatlı bir gülüş beni etkiler. Kibirli, egoist, küçük dağları ben yarattım modunda pozlara girmesi bir o kadar iter istediği kadar güzel olsun
Gömlek efsanesi kesinlikle gerçek ve mesela şey güzeldir evde genelde sadece çamaşırla gezmesi veya ansızın gelip kucağına oturması konuşurken dudaklarını ısırmas
İnce çorap kırmızı ojeler ince topuklu ayakkabılar narin güzel bir yürüyüş bazen hoş bir gülümseme. Erkeği etkilemek için erkeğin gömleğini giymek de neymiş :-D
abi kadın dediğin bakımlı olacak sevgilisinin yanına gidiyorsa hafif bir makyajla sadeliği koruycak yeri geldiğinde onu koruyacak bakımsız olursa deli divane aşık olan erkek bile bir süre sonra bıkar
Dudaklarını ısırmak, dekolteli elbise giyip hafifçe yer eğilip adamı baştan çıkarmak, gözlerine odaklanip uzun uzun bakmak, baştan aşağı süzüp dudaklarını yalamak vs..
En İyi Cevaplar