Özel Günler & Hijyen Reglken kadınlara illallah ettiren erkek davranışları nelerdir ? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 numara = Altıüstü regl canım abartmıyor musun? Diyen anlayışsız erkek ! Reglken kadınlara illallah ettiren erkek davranışları nelerdir ? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bukreeeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çektiğimiz ağrının çeyreğini cekseler öldüklerini sanacaklar bize gelmis amaaan ne abartiyorsun sende alt tarafi hafif bi agri diyorlar ya heeh iste o zaman kürekle agizlarinin ortasina vurasim geliyor 1 0 Yorumla
astrid00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Kesinlikle abartma diyen anlayışsız erkekler. Başlarına gelmeden bilemiyorlar tabii 😒 0 0 Yorumla
mayidls Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Regl boyunca kimseyle görüşmeyen ben✋ evet dediğin gibi alt tarafı regl diyen herhangi biri 0 0 Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Bence anlayışsız olan erkek ve toplumun regli ayıp gibi göstermesi ama her erkek anlayışlı olamıyor 3 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Sadece regl iken buluşma alışveriş tatil isteyen yolma amaclı kadın bıktırdı erkekler i. Regl gecince 3 hafta ulaşamaz kadına 1 0 Yorumla
ilkbahar_Esintisi Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 89% +1 yıl Regl olan kadın üzülür mü? Allah aşkına 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çektiğimiz ağrının çeyreğini cekseler öldüklerini sanacaklar bize gelmis amaaan ne abartiyorsun sende alt tarafi hafif bi agri diyorlar ya heeh iste o zaman kürekle agizlarinin ortasina vurasim geliyor
Kesinlikle abartma diyen anlayışsız erkekler. Başlarına gelmeden bilemiyorlar tabii 😒
Regl boyunca kimseyle görüşmeyen ben✋ evet dediğin gibi alt tarafı regl diyen herhangi biri
Aman ne abarttın ya diyenler
İlgi istiyorum ben yaa sadece
Sana katılıyorum
Israr ediyorlar
Umursamaz tavirlar
Israr 😠😠😠
Erkekler Ne Diyor
Bence anlayışsız olan erkek ve toplumun regli ayıp gibi göstermesi ama her erkek anlayışlı olamıyor
Sadece regl iken buluşma alışveriş tatil isteyen yolma amaclı kadın bıktırdı erkekler i. Regl gecince 3 hafta ulaşamaz kadına
Regl olan kadın üzülür mü? Allah aşkına
Sen kilo mu aldın filan