Sen başka bir kadına bakarsan, başka bir erkekte senin hayatındaki kadına bakar.

Sen başka bir kadına bakarsan, başka bir erkekte senin hayatındaki kadına bakar.

Bunu ben biraz sokakta güzel bir araba görmeye benzetiyorum. Çok lüks etkileyici bir spor araba görürsün geçip gidene kadar bakar izlersin ama ona binmeyi düşünmezsin.. Yani her baktığımız kadına sahip olmayı istiyoruz gibi bir durum yok. Bakarız geçeriz.
Ona kadınlarda eklemek gerekir iki tarafta birbirine bakıyor. Halk arasında güzele bakmak sevaptır derler ama bakılır bakılırsa içine düşecek şekilde bakılmalıdır.
eskiden onun sevdiği var diye söz vardı günümüzde evliye sarkan var cogu deger kayıp oldu.
Bu özgüveni ben de anlamış değilim
Cevap
9Cevap
Çekinmez onlar karakteri yok
Benim bir ilişkim olsun olması gerektiği gibi bakmam fakat ben ilişkim olmadığı halde bile bakmıyorum 😂
Göz alışkanlığı ister istemez selam verir gibi süzüyor insan yoksa içinde kötü niyet yok
Diğerleri bilmiyorum ama ben bazen o kadar bakmıyorum ki kimseye tanıdığım biri olsa bile fark etmiyorum bile kimseye rahatsızlık vermek ya da bakmak hiç doğru değil bence
Kayıverirler valla bakmayla kalmaz g. tü bacağı sergilemicen sokakta
Ben yanında erkek görürsem kafamı eğiyorum vallahi günahımı almayın
Bence insanlarimız artık fazlasıyla midesiz fazlasiyla ahlaksız fazlasiyla çoklu sevmeler zinalarin artışındaki donemde
Bakmadığım için bir sorun yok...
Maymun iştahlı oldukları için.
Erkeğin gönlü zengin
Bakmıyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?