Kadınlar neden bir erkekle yetinmezler de, gözleri fıldır fıldır, karşıdan gelen erkeklerin gözlerine bakarlar?

biriyle bişeyler paylasırken yasarken daha sonra baska bırılerıyle facede orda burda surda neden yazısır veya konusurlar sabahlara kadar.ben boyle bır durumdayım.ben evliyim oda evli benimde cocugum var onunda cocugu var.ben ona asık oldum 3 yıldırda beraber cok guzel seyler paylastık .ama o benide baska erkeklerle aldatıyo aldattı kendı gozlerımle gordum.ama onu dusunmedende edemıyorum.her sanıye aklımda.ama o benı hep basından savıyor bıtsın artık dıyor yapamıyorum rahatsız oluyorum dıyor.ama baska erkeklerle hem bulusuyor hem facede yazısıyor bu nasıl bır celıskı.ben onu ondan daha cok dusunuyor ve sevıyorum.ondanda ayrılamıyorum hıc kımsede hıcbır kıtapta hıcbır flımde onun gıbı guzel onun gıbı öpen onun gıbı guzel gulen onun gıbı akıllı bırını gormedım.ve bu bende saplantı yaptı tutkuyla asıgım.ona.ama o bana yasak.aksamları evıne gıdıyor ve esıyle beraber veya bır baskasıyla beraber.iftira etmıyorum gozlerımle gordum.ama kurtulamıyorum bu durumdan psıkolojık destek al dıyeceksınız.aldım olmuyo kafayı yemek uzereyım ıtılmekten nefret edıyorum neden yaparkı bunu.tamam rahatsız oluyor olabılır ama baska bırıylede konusuyor bu nasıl bır yalan boyle.neden yapıyorkı.ben esıme asık degılım cocuklar oldugu ıcınşu anberaberım .gecınemıyoruz.cocuklar kucuk.soyleyın napıyım.şimdi sız bana hakaret edeceksınız.kızacaksınız.tahmın edebılıyorum.ben onu cok sevıyorum.canımdan daha cok ıntahara bıle kalkıstım.aılemın bıle haberı yok bu ıntahar gırısımınden.delılık bu.veya delılık derecesı dıye dusuneceksınız.lutfen bana yuregımı rahatlatacak bısey soyleyın.veya onun bana davranuıslarını duzeltecek bı fıkır verın.sımdı hamıle oldugunu soyluyor ve benımle konusmuyor benımle bır ılgısı yok yanlıs anlamayın.ama baska erkek arkadaslarıyla konusuyor işte bu benı rahatsız edıyor..lutfen neyapmam lazım.
Kadınlar neden bir erkekle yetinmezler de, gözleri fıldır fıldır, karşıdan gelen erkeklerin gözlerine bakarlar?