Erkekler genelde tipe bakarken kadınlar bakınca neden sorun oluyor?
1 ay

Neden kıyaslama yapılır ki yanında çirkin kadın olan yakışıklı erkekler var her insanın tercihi farklıdır. Ben bir erkek olarak güzelliğin geçici olduğunun farkında olan biriyim ve iç güzelliğine önem veririm efendi saygılı merhametli sadakat ve sevmesini bilene bende aşık olurum. Güzel kızlar zaten yüzümüze bakmaz çirkini de bakmaz o ayrı mesele zaten doğuştan çirkinim bu yaşıma kadar elime kız eli değmedi sen düşün keşke her insan iç güzelliğe baksa belki şansım olurdu ama yok maalesef
Bugüne kadar çıktığım erkekler cirkindi genelde. Tipe bakmadım hiç
Doğrudur benimde karşıma hep tipe bakanlar çıktı hemen foto istiyorlar dı
Her erkek tipe bakmıyor ve muhtemelen bunu sorun edenler de tipe bakmayanlardır.
Diğer erkeklerin tipe bakması ve tipe bakmayıp sorun edenlerin olması ilişkilendirilemez çünkü cinsiyet olarak değil kişi olarak tercihlerde bulunulur.
Cevap
12Cevap
Aynen oyle. Kendileri ayak numarasina, gogus olcusune kadar şu kadar olsun diyorlar ama kiz iki laf ediyor uzun olsun falan diye hemen cırlamaya basliyorlar. Kendilerinin kadinlardan istediklerinin haddi hesabi yokken ustelik. Erkekler diyor ki seçeriz seçilmeyiz.
Ben bakmiyorum hatta dur bakiyorum da guzel olan kizlara karsi bir onyargim var tiksinti gibip
Herkes tipe bakıyor zaten. kadınlar + olarak para da bakıyor
Kadınlar tipe değil kariyer ve paraya bakıyor düzeltiyorum.
sizde istediğiniz özellikleri seçiyorsunuz hatta saçmalık ötesi olan yok 190 gibi boy
Onları isteyen kalitesiz kızlar
kalite arayan mı kaldı ki herkes bazı amaçların peşinde
Maalesef
evet kim kime neyi ne kadar verir sunarsa karşılığını alma peşinde belki az belki çok beklentilerle
Keşke siz kadınlar tipe baksanız tipe bakmıyorsunuz ki açık konuşalım paraya bakıyorsunuz
hmm bilmem beni aşar ya bu soru yok ben sadece csgo oynarım tanımadıgım insanlarla sohbet etmeyi sevmiyorum diyim hepsi kötü kalpli
Cinsiyet ayrımcılığı yapmak işlerine geliyordur.
Yediremiyorlar kendilerinede ondan
Genele yorum yapmayın.
Çünkü sizinkiler tipe bakmıyor
Kadınlarda genelde tipe bakıyor zaten sorun yok.
Normalde tam tersi değil mi ya
Çünkü kadınlar için tip sadece boy
tip önemli
Herkes bakmakta özgur
Harbiden ya
En İyi Cevap