Lütfen kabul edin bunu artık kendi cinsi olupta savunacak kişiler doluşur şimdi. Sadece merak ediyorum neden?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
çünkü çok kadın öyle göğüs ve popolarından ibaretlermiş gibi davranıyorlar gerek sosyal medya da gerek gerçek hayatta.
Bunun cevabını kopyaladiğin kişinin cevabına yazmıştım zaten bakabilirsin
birincisi kimseden bir şey kopyalamadım ikincisi bu tarz şeylerle ilgi çekmeye çalışan insanlar obje olmaktan memnun bence bu kadınlar canım değil böyle olmayı tercih ediyorlar avukatlık yapmana gerek yok ha karışır mıyım kimseye karışmam muhatap olmam bana ne ama bence durum bu.
Ne narstist aptal bir insansın sen ya
ne düşündüğün umrumda bile değil kendini kandırmaya devam edebilirsin.
Kimseyi kandirdigim yok sende bunu gayet iyi biliyorsun ama haklı çıkmak önemli senin için herhalde
Genelinin fotoğrafları gôt, meme göstermek üzerine olduğu için. Dolaylı yoldan kendilerini obje olarak göstedikleri için
Hiç mi rock! g0t resmi görmedin acaba? Kadinlardan çok daha fazla oysaki
Yrr ak*
Görmedim, çünkü yok. Ne sanalda, ne sokakta, boş konuşma yavrum. Sokakta da taytlı gôtler var, sanalda da. Sokakta biri sîkini gösterecek derecede dar giysin bakayım 2 saat sonra cesedini nerede bulurlar
Alla alla belkide hep kadın organlarina baktığındandır. Çünkü bu tarz şeylerin erkeklerde daha çok görüldüğü açıklandı ayrıca ne tarafa bakarsan bak kendinde dahil her yerde g0t var
Kandır kendini
Tabi canım burada çoğunluk konuşur kadın fetişin var herhalde yazık
Kadınları kullanıp atan çapkınlara aşık, kadınına sadık kalan erkeğe düşman olduğunuz için olmasın?
Kadına sahip olan biri varsa lütfen yazsın abi bulamıyorum.
Sadık*
Onları yaşlandırıp çürüttünüz maalesef...
Herkesi dahil etme burada ne kadar bazı erkekleri dahil ettiysem kadınların bazılarıda öyle yapıcak bir şey yok varsa eğer buyur söyle.
Ben yalnızlıktan şaşmam Allah herkese gönlüne göre idealindeki eşi nasip etsin.
Sende bıktın diyi mi
Kibar davrandım sünepe dediler güleryüz gösterdim sümsük dediler empati kurdum sıkıcı dediler nerede zalim züppe zorba varsa onu beğendiler benim nasibim yanlızlıkmış Allah herkesin kısmetine göre versin. Sevmede sevilmede payım yokmuş bunu anladım.
Oyle gorenlerin kendi özgüvenleriyle ilgili problemleri var
Ben ve yakın arkadaşlarım öyle değiliz. Belki çevrenizde problem vardır?
Erkeklerin nefsi kadına göre değişik olduğu için
Çünkü öyle yetiştirildiler. Ataerkil toplumun verdiği bir inanış var.
Obje derken? tam olarak anlamadım
Oyuncak gibi kullanıp atılan türden bunu bazı erkekler için söyledim de bu devirde çoğu erkek öyle maalesef
Devirle alakalı değil o, Bin yıllardır aynı
Çok haklısın.. keşke kadın olarak doğmasaydım
aa cinsel obje değiller mi? :d
Gay olarak gotunu koru anca
dedi ergen sümeyye :d
Abdullrezzak Ahmet'i seviyor
KimHyeonga bakarak asılıyordu sümeyye gay erkek seviyodu :d
Pff narsistliğiyle gelmiş hemcinsini savunuyor belkide kadin olarak kimse bu şıllığı sevmemiştir yazık
sümeyye gün boyu çizgi film izleyerek kafasını zehirler ama bıkmaz. Üstüne bir kaç gay pop dinleyerek keyfine yerine getirecek koreli erkek bulmak isteyerek allahına dua eder cvbnmbvcbnmö
Allah'ın A'sını büyük yazmayanı bende ciddiye almam
Ayrıca senden daha gay'i yoktur merak etme
sümeyye herkese kırgındır istediği gibi koreli bir gay erkeği hiçbir zaman bulamayacaktır :d ancak rüyalarında görebilmek için dua ediyordur :d
Kendini anlatman ne hoş abdulrezzak sana bulurum ben kalın yrr ak merak etme
sümeyye 3 aydır değiştirmediği yanık külotlu çorabıyla maklübesini kaşıklarken aklına sürekli koreli gay erkekler geliyordur. Allam nolur bunlardan bi tane de bana bağışla diyerek dua ediyordur. :d
Aklı fikri sürekli Koreli erkeklere çalışan abdulrezzak laf sokmaya çalışıyordur
sokuyorum zaten sümoş pisleşmenden anlaşılıyor :d ayrıca senin cinsel obje bile görülmeyeceğini ben biliyorum. Bu kadar kasma boşa xcvbnvcxcvbnmö
Beni gormuyorlarsa seni görürler rahat merak etme <3
sen daha yaşıyon mu ya git anime falan izle ergen hadi
Açız çünkü abi başka soru?
İğrençsin sadece. Kusmami sağlayacak kadar Çok kötüsün
aşktan kötü darbe yiyince insan
Ortadoğu coğrafyasının negatif yöndeki getirileri
Kendilerini sergileyen kadinlar hakkettiği için
Evet biri açıklasın