- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler tabii ki. Dış görünüşe tav olan tek canlı djdj :D kadınlar için önemsiz bir unsur değil ama kadınları ağzı iyi laf yapan, zeki, espiriden anlayan biri etkileyebilir, bazı erkekler ise kadın ağzını açmadan zaten bayılmıştır kadına
32 Yorumla- +1 yıl
Sizde tipe önem verin size önem vermeyin diyen mi var
- +1 yıl
Güzel kızlar mesela yakışıklı sevgili bulsun ne işi var tıpsiz erkekle.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Anket olsa sonuç erkekler çıkardı. Sonuçta kadınlar erkekleri zeka kasları ile değil güzellikleri ile etkilemeye çalışıyor sonuç olarak bu da başka bir gerçek değil mi? Ve neden hep bir çok reklam filminde kadınlar kullanılıyor bu da işin ayrı bir boyutuna değinmek olsun. Yani aslında aramamız gereken bir çok farklı özellik varken bunlara takılıp kalıyoruz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar da, erkekler de bakıyor buna..
Görünümlerine bağlı olmakla birlikte herkes yanına yakışanı istiyor. İlk başta göze hitap edecek..
00 Yorumla
+1 yılErkekler tipe daha çok bakarlar ama vasat bir kadını da begenebilirler. Kadınlar tip konusunda daha zor beğenirler ama birinci planda tutmazlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum
- +1 yıl
O dedigin kalitesiz erkekler icin gecerli. Vasat bir kadini kimse begenmez, mecbur kaldigi icin onu secer. Kadinlar tip konusu birinci sirada tutar. Su cocuk cok yakisikli dışında kiz ortaminda baska bi muhabbet mi donuyor dogru duzgun?:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar tabi ki. 190 boy yakışıklı erkek isterler. zaten aşk için değil tipe göre seçip sevgili oluyorlar.
40 Yorumla
+1 yılErkekler görsel uyarima sahip oldukları için güzelliğe daha çok önem veriyorlar. Biz kadınlar ise öncelikle akıl ve duruş ariyoruz
21 Yorumla- +1 yıl
Sizde tipe önem verin napalim
+1 yıl"Tip" çok genel bir kavramdır. Herkesin baktığı tip kriteri farklıdır. Kimi için yüz güzelliği on plandayken kimi için fizik daha on plandadir.
Sahsim adına konuşmak gerekirse yüz ve fizik güzelliği orantılı olmalı.
Ama kadınlar daha çok dikkat ediyorlar. Para için evlenen bile, bir süre sonra alacağını aldıktan sonra fiziki güzelliğe yönelir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkekler daha çok bakar çünkü para olduktan sonra kadınlar erkeğin tipiyle pek ilgilenmez.
17 Yorumla- +1 yıl
Yani var öyle yüz karaları tabe
- +1 yıl
Hep magazin özentisi ilişkiler kendine yakıştıran dewamke ne diyelim✌🏻🙃
- +1 yıl
Sevenn var sevmeyen var alan razı veren razı durumu😂😂😂😂😂ben seyirciyim bakalım nolcak bunların sonu burn reklamı gibi ateş bizi çağırıo😂😂 🔥
- +1 yıl
😁
+1 yılKadınlar daha çok bakıyor hatta yakışıklı erkekle normal erkeklere karşı ayrı ayrı kişilik gösteriyorlar. Yakışıklı isen gerçekten iyi oluyor kadınlar değilsen trip kapris her şey yaparlar
10 Yorumla
+1 yılHer ne kadar dış görünüş önemli deseler de her 2 cinste dış görünüşe önem veriyor, ama sanal tanışmalards dış görünüş genelde 2. planda oluyor, çünkü ilk önce karşı cinsi tanıyorsun : ))
10 YorumlaBiz tipe enson bakariz ilk boyundan aşağı bilekten yukarı kafamıza yatarsa tipine bakariz diğerleri çok iyiyse siyah bakkal posedi muhbeetide var aramizda😂😂😂
18 Yorumla- +1 yıl
Aman Allahım😱😂
- +1 yıl
Biz bile siz kim😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Ya bi susar mısın çenem ağrıdı şurda😂😂😂😂😂
+1 yılKadınmı erkekmi bilemem ama bildiğim bişey varsa herhangi birşeyin içini merak etmem için önce dışından etkilenmem gerekiyo
10 YorumlaErkekler. Çirkin bir kadının yanında yakışıklı bir erkeği çok nadir görebilirsiniz ancak güzel bir kadının yanında çirkin erkeği çok görürsünüz.
121 Yorumla- +1 yıl
Güzel kadın aptal mı da çirkin adama bakıyor onun hakki yakışıklı erkekdir
- +1 yıl
@Anil7878 aslında kız doğru söylüyor bende çok gördüm güzel kızla tıpsiz erkeği. Bizim suçumuz mu güzel kız yakışıklı erkeğe baksın napalim
- +1 yıl
@Anil7878 ben çok gördüm cidden ama parası çoktur ya da serseridir ki genelde tıpsiz erkekler serseri zengin falan oluyor
- +1 yıl
@Anil7878 ben de üni okuyom sessizim serseri zengin de değilim sevgilim olmuyor ama genelde tıpsiz erkekler daha şanslı gibi
- +1 yıl
@Anil7878 o zaman konuşkan serseri zengin olmak bu 3 şeyden 1 i işe yarar illa ki
- +1 yıl
Kızlar basit varlıklar kolay aşık olup etkileniyorlar iltifat edince bu lafımı unutma. Biz onlar gibi kolay değiliz güzel olan kız isteriz bu bizim için fırsat.
- +1 yıl
@Anil7878 bende de hiçbiri yok ama elbet birgün sahip olabilirsem iyi birseye o zaman kızları elde edicem
- +1 yıl
@Anil7878 kısa boylu ve çirkin olduğunu bilip de suratını boyayan açık giyen kızlardan uzak dur bunların totosu havada olur
- +1 yıl
Uzun kızlara bak boyu 160 üstü olan hatta 165 üstü olan
- +1 yıl
Benim gördüğüm 165 üstü kizlar daha kolay tavlanıyor
- +1 yıl
Ama genel olarak artık kızlar basitleşti devir bozuk olduğu için. Hepsi kolayca tavlanıyor
- +1 yıl
Onlara hiç bakmıyorum bile. Gidip en normal olanlarda gözüm zaten. Ama onların bile istemediği biri olup cikiyorum. Galiba bir kızla birliktelik yaşama hakkım yok bunu anlıyorum ya. Lisedeyken hep tipimle alay edilirdi. Şimdi tipim alay edilecek düzeyde değil bu sefer de görünmez gibiyim işte
- +1 yıl
@Anil7878 ben aslında tipsiz değilim ama çok çocuksu bebeksi yüzüm var benle arkadaş oluyorlar ama sevgili olmak istemiyorlar
- +1 yıl
Çok kıza teklif ettik hepsi reddetti 10 15 arası falan sayısını bile unuttum valla
+1 yılKimse dış görünüşünü beğenmediği birini tanımak istemez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. her iki cinste bakar sonuçta dışgörünüş önemli karşındakı insan gözüne hitap etdin isyersiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hariç; tüm 👉erkekler👈 tipe daha çok bakar 😂
10 Yorumla
+1 yılGerçekçi konuşalım iki tarafta bakıyor şimdi.
10 Yorumla
+1 yılNet kadınlar bakıyor kimse erkekler demesin 1.80 boy kasli yakisikli zengin isterim diyen erkekler değil kadinlarin kriteri bizden daha yüksek
18 Yorumla- +1 yıl
Zengini bilemem ama erkekler de az değil hani bu popo büyütme akımı dolgun dudak ritüeli kadınlar istediği için başlamadı heralde😁😁😁😁
- +1 yıl
Kusura bakma ama erkeklerin işi daha zor direkt boydan giriyorlar konuya kimse elinde olmadigi seyi degistiremez cok bos yapiyorsunuz bazen
- +1 yıl
Yapana söyle hacı😂😂😂😂
- +1 yıl
Sende bos yapıyon aslanim
- +1 yıl
Öff valla didişemicem inan enerjim yok hastayım✋🏻
- +1 yıl
E niye soru soruyon😂
- +1 yıl
Ahahah vakit geçsin maksat😁
- +1 yıl
@Bayramdaşdiken07 Görüşüne sonuna kadar katılıyorum.
+1 yılKadınlar bence..
Erkeklerin bu konudaki yelpazesi daha geniş çünkü.. :))
00 Yorumla
7 ayKişiden kişiye kadın erkek farketmez değişir, erkek tipe bakar kadın da bakar bazı kadın öncelik tıp yapar bazı da yapmaz kadın statü de ister varsa onun önceliği de olur ve bazı kadınlarda ne istediğini bilmez bilinmezlik yaratır ilişkinin içine eder
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sen bir erkek olarak bir kadının ağzının laf yapıp yapmamasını önemsemessin. Senu laflarıyls tavlayamaz , seni o güzelliği ile tavlar. Karşı taraf için tam tersi. Sen onu yakışıklılığın ile değil , lafların ile tavlarsın.
10 YorumlaParaya tapanlar zaten yorumlarda bizlere salça atıyorlar bide komik bitliler
11 Yorumla- +1 yıl
Yapma bunu şampiyon attı ve gol oldu kudurtcan milleti bu yorumla töbe töbe
+1 yılErkekler için sadece Kadın olması yeterli özellik olarak 😀 Kadınlar ise en iyisini seçmeye çalışırlar Hipergami diye bir şey var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar erkeklerde şu üç detaya bakar
1-Tip
2-Statü
3-Boy
Bu saydiklarimdan 3 tanesinden biri varsa hertürlü ilişki başlar yoksa istediğin kadar çabala olmaz.00 Yorumla
+1 yılTipe bakmadgm İcin dun boynuz yedım tipsiz sevgilmden tipe bakın arkadaşlar
10 YorumlaKadınlar zeka giyim erkekler dışta ne varsa znsnlaşÖ
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cinsel düşünüyor sa erkek tipe önem vermez ama belden yukarı düşünür se kadından daha çok tipe bakar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkekler daha yüzeysel kadınlar daha detay düşünce sahibi olduğu için bu sorunun cevabı erkekler.
10 Yorumla
+1 yılErkek gördüğüne aşık olur, kadın duyduğuna. Bu yüzden kadınlar makyaj yapar, erkekler yalan söyler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok bakar
12 Yorumla- +1 yıl
Alla alla😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer insan. Kelebeği çok sever ama b. k böceğini öldürürsün. Oysa öldürdüğün böceğin faydası ve kıymeti kelebekten daha fazladır.
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadinlar sadece kalca ve iliski de penis boyutuna
00 Yorumla
+1 yılyani sahsiyet meselesi bu. cinsiyetle alakali oldugunu sanmiyorum. ama cogunluk kadinlarda sanirim
00 YorumlaKadınlar paraya bakar Örnek çok tipsiz futbolcular güzel mankenlere çaxar
10 Yorumla
+1 yılkendi açımdan söylüyorum ilk bakacağım şey tip olur
10 YorumlaKadınlar popoya tav.. Sonra eller ve gözler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bunun cinsiyet ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum bazı kadınlar ve bazı erkekler daha çok dikkat eder
00 Yorumla
+1 yılKadınlar bence çünkü direk boya bakıyorlar. zaten Türkiyede 20 kadının 19 u çirkin. Burunları yapma oluyor. Yüzleri lekeli ve çok pis
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bu çok ağır be🙃😝
+1 yılDekolteli kadin gorunce orta kisimdaki antenleri bas verir. Kadinlarda yakisikli boylu poslu gorunce bakar.
00 Yorumla
+1 yılTipe bakmıyorum diyen yalan makinasına bağlansın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside bakar..
Erkekler daha hassas bu konuda10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanırım erkekler daha fazla bakıyor tipe
10 Yorumla
+1 yılKarşılaştırma yapamam ya
10 YorumlaErkekler. Bilimsel olarak kanıtlanmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılErkekler bir tık önde diye diyelim 😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Erkekler
10 YorumlaErkekler güzel kızları sever kızlar mutlu eden erkekleri sever
00 Yorumla
+1 yılBence erkekler daha çok bakıyo çünkü kadınlar birini severse gerçekten tipi ona güzel gözüküyor
00 Yorumlacinsiyete bakmaz bu iş, tipe bakanlara bakar
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle erkekler ben mesela güzel olmayan bir kızla çıkmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok
00 Yorumla
+1 yılBiz erkekler daha çok bakarız kıvırcık ❤️
17 Yorumla- +1 yıl
Ahahah thanks kıvırdık dedi😃😂✋🏻
- +1 yıl
Kıvırcık😂🫣
- +1 yıl
Hahahah heyecanlandi ya kıyamam kivircik😂
- +1 yıl
Heyecan mı özgüvene secde edesim geldi😂pıtırcık
- +1 yıl
O zaman mükafatını geciktirmem, bencil değilimdir.😂
- +1 yıl
🤬
- +1 yıl
Hemen yanlış anladın, kalbin fesat. Bu ozguvrne secde edesim geldi demedin mi? Ben de diyorum ki tanrılar kadar bencil değilim. Off ironi aciklamasida çok itici 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daha çok bakıyor diyebilirim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler tipe kadınlar etikete.
04 Yorumla- +1 yıl
Hadi canım 😄 erkekler bakmıyor ona haklısın ✌🏻
- +1 yıl
Erkekler dış görünüşe bakar. Kadınlar ise etikete yani kaliteye doğal olarak oradan çözümlemeli olarak ekonomik seviyeye
- +1 yıl
Genelde böyle bir algı var evet ama bakmayan da çok hani geneli ele alıyoruz madem burada e hadi okey diyelim
- +1 yıl
Genelleme yapılacak bir şey yok ortada.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yarı yarıya diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBence kadınlar bakar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar tabii ki de.
00 Yorumla
+1 yılTipe onem veren bakar ya
00 Yorumla
+1 yılKadınlar 🤣🤣yalanda olsa
00 Yorumla
+1 yılErkekler görsel
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha çok bakarlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler diyen kızları samimi bulmuyorum🙃
01 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı samimi bulunmuyorsunuz o zaman😁😁😁😁kavga yok kavga yok hiç sevmeyiz😂😂😂😂✌🏻😋
+1 yıltabii ki erkekler
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler