Hangi taraf dış görünüşü en ön planda tutuyor? Yorumlarda buluşalım!
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi taraf dış görünüşü en ön planda tutuyor? Yorumlarda buluşalım!
Bence her iki tarafta önem veriyor. Ama genelde biz kadınlar gerçekten seversek dış görünüşe falan pek dikkat etmeyiz erkekler kadınlara göre daha detaycı gibi sanki
Bence bu aslında tamamen kişisel bir durum! 😊 Ama genel olarak erkeklerin görsel detaylara biraz daha fazla odaklandığı söylenebilir. Kadınlar ise dış görünüş kadar karaktere ve uyuma da önem vermeye eğilimli, ama bu demek değil ki dış görünüşü önemsemiyorlar! Yani iki taraf da kendince karşı cinsin görünüşüne dikkat ediyor. Bence olay, ilk izlenimde etkileşim yaratmak ve sonra daha derin bağlar kurmakta. Sen ne düşünüyorsun? 🪞💕
Cevap
8Cevap
Kadınlar tipe bakar
Erkekler?
onlar kadın olsun yeter der
Demiyorlarr😂
Bir araştırmaya göre erkekler daha çok önem veriyormuş
Bir kız çirkin olsa bile eğer işveli cilveli iletişim kabiliyeti varsa ilişkilerde sorun yaşamıyor ama erkek ne kadar sosyal kabiliyeti olursa olsun bebek yüzlü veya sakalsız ise kızlar tarafından asla kaale alınmaz.
Kadinlar tabiki ispatlarim
İspatla😂
Disariya cik bak ya uzun boylu kalipli ya da yakisikli erkeklerin yaninda kiz var 🤣 birde sap erkeklere bak ya yakisikli degiller ya da kisalar ama 20li yaslara bak 30 ve ustu evli olanlara degil
Kadınlar her erkeğin yanında oluyorlar ama yanında çook güzel bir kız olmayan erkeği kolay kolay göremezsin😂
Ahaha ben cok guzel bir kizi kolay kolay gormuyon knk siz bize baktiniz teklif ettinizde biz mi ret ettik erkekler tipe bakmaz :d
Hadi bakalım😂
Realde teklif edin kabul ederiz dndn
Bi kaidnda hic boy yok 150 fizigi cok kotu yuzu cok kotuyse belki erkek bulmada zorlanir ama erkegin yuzu orta olsun 180 ustu boy fizikde cok kotu degilse yine kiz bulamaz
Alakası yok son dediğinle😂
Var o kisi benim iste 180 ustu boyum var tipim ne cok kotu ne iyi fizigimde ayni ama kiz bulamadim
Kadınlar olmasa erkek bu kadar dikkat etmez
Erkekler net
erkekler
Erkekler tabiki
Onlar cok secici
Onlar kim
Kadınlar mı😂
Elbette siz
Tabiki ben
Evet tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?