Karşı cinsin dış görünüşüne erkekler mi kadınlar mı daha fazla dikkat eder?

Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşı cinsin dış görünüşüne erkekler mi kadınlar mı daha fazla dikkat eder?

Genelleme yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama şu ana kadar gözlemlediğim kadarı ile erkekler, kadınların dış görünüşüne daha çok dikkat ediyor. Kadınlar için olduğundan daha önemli bir konu onlar için bence.
Dış Görünüş Kadın/Erkek İçin Çok Önemli Bir Konu Genelleme Olarak Artık Karaktere Değil Dış Görünüşe Önem Veriliyor Çünkü Hatta Şöyle Diyim Paraya Önem Veriliyor Desek Yalan Olmaz :D Dış Görünüş Falan Hayal Önem Veya Dikkat Paranın Üstünde.
Cevap
28Cevap
Erkekler dış görünüşe daha çok önem veriyor bence
Erkekleri daha çok dikkat ediyor
Erkekler dikkat eder. çünkü kadın her türlü sevilir. ama erkek yakışıklı olmazsa sevilmez
Ben kendi görünümüne sanmıştım. karşı cinse kadınlar daha çok dikkat ediyor
Erkekler ama neden erkekler diye sormak lazım? Bizler, erkeğin standart bir giyim kuşam bakım temiz eller dişler saçlar v. s. bakarız. Daha çok yüzüne odaklanırız.
Erkekler ise, giydiğimiz eteğe, giydiğimiz dar pantolona, tayta, bluza bakmıyor ki; altındakine bakıyor, oradan nasıl bir frikik yakalarım diye bakıyor, frikik bulamasa, kafasında fantezi kuruyor. Yani ürünün kendisine, duruşuna değil, altındakine içindekine dikkat ettiği için bakıyor... Öyle olsaydı 1,75 manken gibi ama örtülü bir kıza değil, kilolu ama poposu gözükecek kadar kısa etek giymiş, göğüsleri ortada bir kıza bakıyorlar? Acaba bir fırsat yakalar faydalanır mıyım diye? Biz de sanıyoruz kombinimizi çok beğendi, duruşumuzu beğendi :)))
Bu konuda erkekler uzman. Bir kadın görünce başlı başına detaylı şekilde incelerler.
Erkekler daha çok dikkat eder bakar
Çünkü erkeklerin ilk etkilendiği şey
Dış görünüş giyim
Erkekler daha fazla önemser tabii ki de
Çirkin bir kızın genelde yakışıklı bir adamda gözü olmaz
Ama tipsiz erkekler hep kendilerini çok güzel kızlara layık görüyorlar
Aşırı aşırı katılıyorum
Erkekler çok önem veriyor kimse kusura bakmasın da kendi g*tünden göbeğinden habersiz hasbam Victoria Secrets mankeni gibi hatun istiyor yanına yakışacak (!)
kadının dikkat çekmediği yer var mı? bir kadın sadece yürüyüşü saçını savuruşu bakışları konuşması hatta gülümsemesi ve kahkahası ile bile isterse dikkat çekmeyi başarır
Tartışmasız kadınlar. Aksini söyleyen dünyadan bir haber, ya kördür, ya uzayda yaşıyordur. Kızlar tipe, fiziğe, giyime, kısacası dış görünüşe bakarlar aşırı şekilde.
Bence ikiside, Dis görünüs bir vitrin gibi, önce vitrinden bakiyorsun, sonra iceri giriyorsun. Dis görünüsünü begenmedigin birine kolay kolay ilgi göstermezsin, yaklasmazsin.
Erkek pek takılmaz
Basit düşünür
Tek amacı testislerde üretilen milyarlarca hücreyi dışa aktarmak
Kadın ele tırnağa ayakkabıya dişe saça ona buna kıla tüye herşeye bakar
Erkekler kadinlarin dış gorunusune aşık olur, kadinlar erkeklerin ruhuna... ❤️
Bu yuzden kadinlar makyaj yapar, erkeklerse yalan söyler... 😕
Kadınların dışı guzel olmasa bile sevilir cunku erkekler nefes alsa yeter diyebiliyor genellikle veya genellikle olmasa bile coğunluğu ama kadınlarda boyle bi algı asla yoktur cunku kadınlar secici davranıyorlar ama erkeklerde boyle bir algı yok kimi bulmuslarsa onunla yetinmek istiyorlar
Bunun kadını erkeği yok iki tarafta fizigne bakıyor. Herkes fiziğini begendg çok güzel veya çok yakışıklı olan yakınına yakışan kişiyi istiyor iki tarafta böyle ozellikle kadın veya erkek değil
ikiside ama erkekler daha çok bence kadını baştan ayağa süzerler dikakt ederler
Cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum. Herkes böyle... Dışını beğenmediğimiz birinin içini merak etmeyiz.
Erkekler seksi olup olmadığına dikkat eder kadınlar ise hee şeyine her şeye olanına da olmayanına da dikkat eder 🤣
Kadınlar sosyal medyada hava atmak için bile sevgili yapıyor yanıma yakışmalı kafasında , buna göre kadınlar.
İki tarafın da dikkat ettiğini düşünüyorum ben açıkçası. Ama erkekler bir tık önde olabilir, gördüğüm bu.
Kadınlar dış görünüşe bi tık daha fazla önemsiyor gibi geliyor bana
Kesinlikle erkekler diyorum, bazı kadınların umurunda bile olmuyor erkekler.
Erkekler daha çok dikkat eder. En ince detayına kadar.
Her iki cinste dikkat eder ama erkekler baya süzer.. Keyifli günler..
Erkekler ya. Erkekler dis gorunusunu begenmedigi kadinla arkadas bile olmuyor cogu oyle
Erkekler görsel varlıklar, yemiyelim burada birbirimizi.
Kadınlar da dikkat eder ama en çok bana göre erkekler.
Dis gorunus zaten iki tarafinda etkilenmesini saglayam sey. Bence esit. Iki tarafta.
Kadinlar bence. erkeklere göre nefes alsın yeter
valla yeni çağda en çirkin kadının bile bir sürü talibi oluyo ama çirkin kadınlar eli skinde ölüyo
Şimdi bir şey diyemeyiz ne dersek yalan olur doğru sonuç için analiz lazım
A kişisi kadın der ama B kişisi ona katılmaz çünkü B kişisi de hep erkeklerden görmüştür
dış görünüş dedin mi akla ilk erkekler geliyor maalesef sadece dış görünüşü için kız arkadaş yapar bunlar
kimse bunun aksini idda edemez iddia eden de ben dış görünüşçü değilim diyen herkese yürüyen erkekler
görsel zekaları daha çok gelişmiş olan erkekler ilk olarak gördüklerine vurulurlar daha sonrasında ise tanımaya a-çalışırlar
kadınlar istedikleri şeyleri duyup hissetmeye odaklanıyor ama erkekler sadece dış görünüşe focus ilk bakışta
Kim ne derse desin erkekler yazanlar bile kadınlar olduğunun farkında komik olmayın hangi kriterlerle erkek seçtiğiniz apaçık ortada.
Aslında teorik açıdan her ikiside ama kadınlar bir tık önde
tabi ki erkekler bakıyor bunu da herkes biliyor @Yıkığımsı tartışmalı bir anket ile aramızdasın :D
Erkekler :/ şekilcilikleri daha fazla
Çünkü erkekler gördüğüne önem verir
Erkekler daha fazla dikkat eder
Örneğin ben çok dikkat ederim
Erkekler daha çok dikkat ediyor
Erkekler dikkat eder
Kadinlarin daha sekilci oldugunu gozlemliyorum
Kadınlar tâbi ki alışveriş manyağı onlar.
Erkekler bakmada usta bakarlar
Kadınlar dikkat eder
Açık ara erkekler bence
ikisi de dikkat eder
Kadınlar daha çok dikkat eder..
Erkekler dikkat eder.
Günümüzde iki tarafta önem veriyor artık
Erkekler
Kadinlar
Erkekler ediyor bence
Erkekler yüzeysel kadınlar detaylarla inceler
Erkekler tabii ki