Az önce izlemiş olduğum video aklıma bu soruyu getirdi. 😄👇
Sizce hangi cins iltifat etme konusunda daha başarılı? Siz ne durumdasınız iltifat etme konusunda? 🌸

Az önce izlemiş olduğum video aklıma bu soruyu getirdi. 😄👇
Sizce hangi cins iltifat etme konusunda daha başarılı? Siz ne durumdasınız iltifat etme konusunda? 🌸

Bence bu karaktere göre değişebilir yani bazen kadınlar bazen de erkekler daha başarılıdır özel olarak şu cins daha başarılı diyemem. ama erkekler her kadına iltifat ettikleri için genelde saçmalıyorlar çünkü yeni bir şey bulacağım diye kendilerini çok fazla kasıyorlar. kadınlar daha az iltifat ettikleri için bence daha başarılılar bu yüzden de kadınlar diyorum ben..
Erkekler avlanma güdüleri gereği iltifat etme konusunda bu işin ihtisasini yapmış.. en idmanli türdür.. Kadınların kulağına hitap etmeleri gerektiğini anlamış olacaklar ki. bu konuda ellerine kadınlar su dökemez.. kâinattaki bütün canli cansız türleri.. bu emellerine alet eder ve kimi zamanda güzelim benzetme sanatının içine ederler. at gibisin.. erik gibisin.. hiç ayak basıp gitmedikleri Ay yüzlüm.. kalem gibi bacak.. ekmek gibi kalça.. sıpa gözlüm. cicegim.. böceğim... zavallı hayvanlar , bitkiler , nesneler de bu ulvi işten nasibini alırlar..
😂😂😂
😊.
Kadınlar daha başarılı bence erkeklerin geneli sadece dış görünüş üzerinden yürüyor ki bence bu da arada bi samimiyet yoksa bi süre sonra rahatsız edici. Kokusuna iltifat et ses tonuna enerjisine iltifat et zekasına iltifat et niye sadece kaş göz yani daha ortada fol yok yumurta yok
Kadınlar daha başarılı. Çünkü fıtrat olarak da daha duygusalız. Ve genelde aramızda da samimi konuştuğumuz için günaydın güzelliik gibi şeyleri rahatlıkla söylediğimizden kadınlar diyorum
Dimi dimiii 😂🌸
EyvAllah
Cevap
5Cevap
Kadınlar kırk yılda bir iltifat ediyor, erkekler bence. Bu konuda master yapanlar var
Ahahah her kadın için geçerli değil bu 😂
90% böyle. :D iltifat ediyorlarsa bile yapmacık.
Bence erkekler daha başarılı bu konuda ben iltifat eden kadın pek görmedim en azından kendim için öyle söyleyim.
Kesinlikle erkekler bu işin masterını yapmışlar kcksmcnnz
Allah Allah yahu sjsjdj
Allah allahta kulları gereksiz (bazıları)😂
😂😂😂
Kadınlar az ama öz iltifat eder. öyle herkesin diline perseng olmuş sözleri söylemezler o anki en güzel hisleriyle en güzel iltifatları ederler bence..
Erkekler çünkü her kadına iltifat ettikleri için meslek haline gelmiş onlar için o yüzden baya tecrübeliler kadınlara nazaran
Erkekler, bütün yaratıcılıklarını burada kullanıyorlar bazen..
Ben kendimden yola çıkarsam iltifat konusunda erkekler çok daha başarılı😂
Erkekler, özellikle yalandan yağlayıp ballamaya bayılıyorlar çok gördüm
Bilmem insanina gore degisir ben asiiri tatli dilliyim
Herhalde basariliyim ki trafik de bile arım balım peteğim dediğimde iyi dönüşler alıyorum😃
Bana kimse iltifat etmez.
Kendimize de edebiliriiiz 🌸
Harikasın 🌸
Tabiki erkekler..
Erkekler tâbi kadınlar nadir eder :)
Cinsiyete değil kişiye bağlı bu
erkekler bence 😅
Erkekler
Kadınlar
Erkekler
Erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?