Malum partili diye konuşmayı kesmiştim, böyle bir muhabbet geçti.
Siyasi görüş farklılığı ilişkinizi etkiliyor mu?
Siyasi görüş farklılığı ilişkinizi etkiliyor mu?

Hayır hiç bir önemi yok saygı duyarım ondan da saygı duymasını beklerim. Bu tür saçma sapan bir meseleyle kavga edilmemeli bile. Demokrasi denen bir şey var herkes istediğini desteklesin. Bu tür saçma sebeplerle ilişkilerinize asla zarar vermemeli insanlar. İnsanlar birbirleriyle iyi anlaşıyor ama farklı şeyler zıtsa anlamsızca kavga ayrılık yapmamalı, tutulan partiler, takımlar vs.
Doğru yapmışsın abi. Ben de malum partililer ile konuşmayı doğru bulmuyorum.
Kesinlikle doğru karar. Bende keserim beyinsizler hayatımda olamaz
Cevap
10Cevap
Çok mantıklı bir yaklaşım.. Hayatımı paylaşacağım insanın siyasi görüşü mühimdir..
Yani Politik, dini görüşünden dolayı kimseyi kesmem kesmedim de. Farkli görüşlerden insanlarla bu tarz diyaloglar girmeden de arkadaş olabilirsiniz
Önemli tabi.. Sağ görüşlü partileri destekleyen biri ile olmak istemem
Yani benim gorusumde olsa daha iyi ama karsi goruste olsa seviyorsan dert etmem saygi duyarim
Son cümleye patladım ajdhakhdajhd
Kimin ne tuttuğuna önem vermem ve konusunu da açmam
Sen diyalogu yakın iliski boyutuna taşimaya kadar gitmissin. Ben gundelik diyalog kurmaktan dahi uzagim; selamdan ötesine gecmiyorum.
Saygi, selam, sohbet hak edene verilmedikten sonra ne önemi var?
Eskiden olsa siyaset insan iliskilerine karar vermemeli derdim... artik demiyorum
hdp sempatizanı olmadığı sürece banane siyasi görüşünden yahu zaten ben hiç sevmem siyaset konuşmayı vs
Umarım ileride kesin şekilde destekleyeceğim kadar iyi bi aday çıkar da ilişkimi bu yüzden bitiririm skdnjdn ülke kurtulsun yeter
Kız mal öncelikle, konuşmak istemeyen adama asla neden konuşmuyosun vs diye diretmem ne hali varaa görsün hahahhaha
evet neden sevgili ıldunuz en başta hata
Son cümle çok komik shdjdjjdjdjd
Soyam sjdjdnmf
;))
Aşkm neden beni ifşa ediyorsun
Akp li kadınlarda niyeyse böyle bir agresiflik partizanlık ve çirkeflik çok var😁 son cümlesi çok vurucu
Cok uçlarda sempatizanlık yapıyorsa sorun.. Ben sevmiyorum siyaset konusmayı
Bence kızdan hoşlanmadın o yüzden konuşmayı kestin. Kendini kandırma
Önemli. Zeka geriliğine tahammülüm yok.
Önemli aynısını yapardım sjsj
En önemli unsurlardan biri
Fhgjgjgkg muhabbete bak😂
Ben şu an için önemsemiyorum
Katlanamam tabiki uzumymw
O sondaki random gülüş GTA şifreleri ya
Sikayet sevmem ilgilenmem yani
Siyaset pardon
Lafı bike geçmemeli aramızda gerek yok