Etkilememeli herkes bir birine saygı duymalı
Bizim de farklı ama ikimizde bunu sorun etmiyoruz. Herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil.

Ikiniz de Turkseniz sorun olmamali. Ikiniz de Turk evlatlari olarak. Bu vatanin gencleri olarak milliyetcilikten yuruyun. Bu ikiniz icin de faydali ve hayirlidir. Illa siyasetci olmayin. Ya da ille de siyaseti konu etmeyin. Eger komunist, ya da baska bir it ise, onunla iliskiye baslama. Bilmeden basladiysan da derhal ayril. Oyle birisinden sana hayir gelmez cunku. Kadin ve erkek iliskilerinde karsi tarafin namuslu ve serefli olmasi onemlidir. Cunku oyle birisine daha cok guvenebilirsin. Hayatini birlestirebilirsin. Birsey oldugu zaman derdini rahatlikla acabilirsin. Ailenle de tabi bu konu konusulmali. Baban, ya da abin kimin, neyin nesi olduklarini cozer. Birkere Turk aile disciplinini gormus birisi mi? Milliyetci mi? Eger Turk aile orf ve adetleri gormus birisiyse namuslu da olur. Ve daha mutlu bir aile kurabilirsiniz. Siyaset, yalan dolandir. Ikiniz de siyasete yapismamalisiniz. Tabii ulkenin gidisati icin onemlidir. Onemli degil demiyorum. Ama bir iliski ve bir aile. Ozellikle de bir aile cok kutsaldir. Bunun fasa fuso seylerle kirlenmemesi icin siyaseti araya cok fazla katmamak lazim. Dedigim gibi siz sade milliyetcilikten yuruyun.
Etkilememesi lazım. Ben sevgilim ya da eşim ile aynı siyasi görüşü paylaşmak zorunda değilim oda benimle aynı siyasi görüşü paylaşmak zorunda değil. Aile içinde bile insanlar siyasi görüş farklılığı yaşıyor. Hayatımızdan nasıl annemizi babamızı ya da kardeşlerimizi atamıyorsak bu sebepten ilişkilerde de olmamalı. Beni siyasi görüşümden dolayı istemeyen bir adamın zaten ilerde hiçbir konuda bana saygısı olmayacağından dolayı direkt yolumu ayırırım. Sonuçta zorlama hiçbir tarafa götürmez...
Aşırı olursa etkiler
Bağımlı bir siyasi görüş
Insani yaşamı güzellikleri körelmiş
Ne yazık ki bu ülkede insanlar
Bu konuda mütevazi olamıyor
Oysa 72. millete bir nazarda bakın diyen Hacı Bektaşi Veli, gelin tanış olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim bu dunya kimseye kalmaz diyen Pir Sultan Abdal bizim, gel ne olursan ol gel diyen Mevlana bizim
Ama gelin görün o bu düşüncede
Bu o düşüncede o bizden bu farklı görüşte diye insanlar ayristiliyor
Oyuncu Sermiyan Midyat in Hükumet Kadın filminde ki bir sahne beni çok etkilemiştir
Belediye başkanının din adamıyla araçta yaptığı sohbet okullarda ders olarak anlatılmalı bence
Dünya senden olmayanla güzeldir sana verilen değerlerle güzeldir diyor
Bu düşünce kalplere yüreklere islenmeli
Bence
Ama ne yazık ki ilişkileri de etkiliyor
Ama sevgi herseyin üstündedir olmalıdır
İnsan olması yeterli aslında ama bazı faktörler etkileyebiliyor ne yazık ki. Kendi ailenin siyasi yapısı ve algısı farklı olur ve öyle yetiştirilirsin. Evlendikten sonra diyelim eşinin ailesiyle bir aradasın ve siyasi algına ters konuşuyorlar ve eşinde destek çıkıyor ailesine. İnsanın hem sinirleri bozulur, hem de onları onaylamak zor olur.
Cevap
54Cevap
Bizim evliliğimizde etkilemedi sürekli siyaset konuşan tartışan insanlardan değilseniz etkilemez Hemde çok zıt görüşlere sahibiz eşim a desteklerse ben z destekliyorum ama konuşmuyoruz ki yani evimizde haber bile izlemiyoruz. Herkes kendi düşüncesinde mi evet sal gitsin modundayız. Ama mesela onu rahatsız edecek bi siyasi paylaşım yapmam ya da evde oh iyi yaptık şöyle yaptık böyle ezdik vs demem. Evet bi görüşümüz var ama yuvamızı huzursuz edecek bi görüş değil yani.
Tarafların görüşleri fanatizm boyutunda ise etkiler.
Hayır, etkilemez. Mezhep, siyasi görüş gibi tabular genelde hep var, lakin kendi açımdan bana bir etki yapmaz.
Etkiler 2 ayrı görüş..
Ama daha çok kişi ne kadar çok önem verdiğine bağlı bu siyasi görüş farklılığına.. politik mi, cok bağlı mı, sevdiği partiyi hersey den cok severse, laf söyletmezse. Problem olur. Kimisi bunu cok sorun etmez.
Neden etkilesin saçma benim yakın arkadaşlarımın çoğu benimle zıt farklı partilere oy verirler ama siyaset konuşmayız her kesin kendi doğruları kendi yanlışları var herkes kendine göre haklı o partiyi destekliyor diye vatan hayini deyilya
Saygi yoksa etkiler kesinlikle.
Bu arada fenomenliğinizi tebrik ederim hanimefendi 🌸😊
Teşekkür ederim çiçeğim 🌸🌸
Rica ederim🌸
Olmaz; siyasi görüş farklı ise , başka şeylere odaklanacakken konu dönüp dolaşıp siyasete gelir, hele birde aile toplantılarında ateşli taraflar varsa kalp kırıcı sözler hatta kavga bile çıkabilir.
Evet biri fanatik bir şekilde savunursa partisini bir başkasının bakış açısına, fikirlerini saygısı yoksa etkiler. Soğurum böyle sabit fikirli taparcasına bir partiyi destekleyen insanlardan.
İkili hiç bi ilişkide siyaset ve politika konuşulmasını desteklemıyorum saygı duyuyorum dese bile soğur
Söylemlerinin altını dolduruyorsa hurafeyle değil bilgiye dayalı yorum yapıyorsa kesinlikle sorun olmaz.
Taraflar birbirine saygı duymazsa ya da çocuk gibi sırf bu yüzden trip atarsa o ilişki çekilmez. Ama olgun olurlarsa sorun olmaz.
Etkiler tabiki.
Mesela gönlü ak olanın terörist partiyi tutanla nasıl gönül ilişkisi olabilirki. Bunu ne kalp alır ne vijdan
Etkilememeli diyorsunda mevcut durumda biri diğerine yaşam hakkı duymuyor, diğeri cehaletine körü körüne sadık bu çomarlara zaten saygı duymuyor.
Evet her kadın la olurum. Hayat kadını keş yabancı bataklıkta ki. Birtek CHP zihniyeti ikiyüzlü riyakar cahil Bi kadın la asla ve asla
Bence etkilemez , ilişki ile alakası yok bulaştırmak saçma olur.
İnsanın kendi hür iradelerine karışmamak gerekir.
etkiler... en azından ülkemizde etkiler...
biz daha o hoşgörüye ulaşacak kadar
gelişmiş toplum olamadık...
Siyaset boş iş o sahtekarlar ve onların saçma idolojileri için sevdiğimi kırmam. İlişkide liberal olmaktan yanayım :))
https://voca.ro/19dpngRR9307
Evet etkiler.
Koyma
Koyarım
Çay içerken sohbetimizle ülkeyi kurtaramayacağım sevgiliyi ne yapayım ben.
Bunu takım tutar gibi parti tutan embesillere anlatamazsın :D
Bence etkiler ben koyu malum parti sevdalısı birisiyle yapamam
Ak partide millet vekili falan babası dayısı yoksa asla sevgili olmam dusmsysjsysksusks
Sen ilişkini politik mi yaşıyorsun ki? Siyasi düşünceler ilişkiyi etkilesin?
Bİr ilişkide konuşulmasına gerek olmayan iki şey, dir biri futbol, ikinciside siyaset...
Birinin ak dediğine diğeri kara diyecek kadar farklılık varsa ciddi anlamda etkiler.
Kara nin tarafındayım yeter ki ak olmasın
Iki taraf da birbirine saygı duyduğu surece etkilemez bence
Etkiller hdpli biri ile muhtap olmam ailem de istemez
Never say never mrs Çomar
Hdp herkes or*spu çocuğudur aksini iddia eden hdplidir.
Senin kendi nefretinle bırakıyorum. Umarım daha sağlıklı ve insancıl düşüneceğin bir kalıba girersin. Ülkede 7 milyona bacım çocuğu demek hem suç hemde kul hakkı. Ne diyeyim ki sana. Allaha havale ediyorum seni...
Yav he he hdpli herkes gebersin nokta.
Fanatizm derecesinde değillerse etkilemez ilişkilerini
cinayet bile işliyorlar siyaset olsun takım olsun cart curt insan öldürmek bedava herşeyi etkiler.
Etkiler.
İlişkilerde siyasi tartışmalara girilmemeli.
Etkilememeli , ve siyasi görüş yüzünden tartışmak çok saçma !..
Siyasi görüşü ilişkide paylaşmak pek mühim olmamalı
Doğru herkez aynı görüşte olursa anlamsız bir hayat olur bence
Mevcut iktidar yanlısı değilsen hem iktidar hemde oy verenleri gözünde zaten hainsin dolayısıyla mevcut iktidar yanlısı kişiler hariç herkesle anlaşabilirim. Arkadaşlıklarım bozuldu onlarla asla iletişim kuramam
Bazıları takım tutar gibi tutuyor. Yanlışlarını görmüyor. O durum ister istemez etkiliyor. Ama farklı görüşten olabilir. Insanların birbirini sevmesi önemli
Siyaset bu yüzden insanlar düşman oluyorlar dostluklar bitiyor insanlar aynı partiyi tutmayanlardan uzaklaşıyor oysa o parti dediğimiz şey bunu yapmamalı izin vermeneliyiz senin hayatın ve mutluluğun takıntından daha önemli
NORMALDE ETKİLEMEMELİ. Ama bizim insanımız takım tutar gibi parti tuttuğu için birçok ilişkide bu imkansızlaşıyor.
herhangi bir fanatikliği varsa beni oldukça rahatsız eder. (Herhangi birini savunmuyorum)
Evet etkiliyor şahsen çok pis kavga etmişti ve bana vurmuştu başka partiye oy verdim diye. Bazıları cidden çok bağlı oluyor ve bu beni deli ediyor körün körüne bağlı olmak cahillik 😤
etkiler ya düşünsene hdp ve akp ayni evde ya da chp akp ne bileyim
İki tarafın bilgi, birikimleri yeterli ve birbirlerini olduğu gibi kabul etme yetenekleri varsa sorun olmaz.
Saygı duyuluyorsa etkilemez ama ister istemez etkiliyor
Siyâsî görüş de kültür de bir noktadan sonra kaçınılmaz olarak etkiliyor...
Etkiler, sadece vucuduna aşık olamazsın ki. Beyni ne olacak?
Evet, hem de nasıl başlamadan biter malum partiyi ve benzerini destekleyen insanların değeri gözümde bir çöp kadar bile değil misal
bana kalırsa ikili ilişkilerde siyaset gibi şeylerin çiftlerin arasını açması olayları saçma geliyor.
Boş siyasiler için sevdigimi üzemem çünkü o benim için dünyanın merkezidir
Kadınım la siyasi tartışmalara girmem
Etkilememeli etkiliyorsa uzak durmalı.
İnsanlığa aykırı...
elbette etkiler politik duruslar ve uyum cok onemli.
Bence çok etkiler. Şahsen tercih etmem benden farklı siyasi görüşlere sahip birini.
Mutlaka etkiler. Siyasi görüş pek çok şeyde hayati karalrarı etkiler.
Eğer saygı varsa ilişkide, etkiler ama olumlu yönde, birbirlerind bir şey katarlar.
O bana geri dönsün akpye bile oy vermeye razıyım şerefsizim
LAK JSKSJSJSJSJJ sesli güldüm 😂😂
😂😂haydaaa nerede knk hemen söyle aranızı yapacam
Kafasında kova olan ne ya haykırdım KKSJDJDKDKDJJS
@Ks-President
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/metis_-_
Aha bu 🥺. Ama buraya etiketleme sakın. Benim haberim yokmuş gibi yap. 😔😔😔.
Ahajahahahahhah Allah'ım sevap işliycem tamam dur yaparuz birşeyler
@Ks-President
https://m.youtube.com/watch?v=XPSvxtg0SQg
Ay sesli güldüm LSKJSJDJDJSKSJSJSJS
Kızla ilişkin oldu mu seni tanıyor mu yani
Şimdi kıza gidip senin barışmak istediğini diyim mi
Aha aklıma birşey geldi sen romantik bir soru sor bende kızı etketliyim soruna
ya da dur buraya etiket yapayım
Niye ayrıldınız
Yaptım kanka soruna 😂
Ricas
İlk zamanlar pek etkilemeyebilir ama ileride evet etkiler