Biz kadınlarda erkeklerde her ne varsa olumlu olumsuz veya nötr "biz neden yapmayalım" refleksi oluştu... öncelikle ununla övünmek zaten çiğ bir davranış. Ama çiğlik vardır genetiğimizle açıklanır çiğlik vardır tamamen özentidir. Burada erkeklerin böyle bir şey yapması ayıp ama genetikleri hormonları içten içe bununla övünür. Dışa vurmaları ayıptır. Bizde ise genetiğimiz hormonlarımız da bunu söylemez. Erkekler nicelik kadınlar ise nitelikle övünür bu doğa kanunudur.
bakın doğaya... erkekler dişi için ölümüne dövüşür. Aslında doğan yavrular eşit sayıda olduğu için aslında dişi kıtlığı yok. Popülasyonun yarısı erkek yarısı dişidir ama erkekler dövüşür. Niye? Çünkü erkek doğası "hepsi benim olsun" der. Erkeklerin doğasının böyle olması da doğa kanunudur zira doğa erkeğin sadece en güçlülerinin soyunu yürütmsne izin verir daha az güçlü daha az kaliteli erkeğe doğanın ihtiyacı yoktur çünkü. Ama dişiler öyle değildir tüm dişiee ihtiyaç vardır. Neden bu fark? cevap basit... Erkeğin üremedeki rolü sınırlı, dişininki uzun ve karmasık...
dolayısıyla doğa kanunu "güçlü erkek hepsini alır güçsüzler avucunu yalar" der... memeli hayvanlar var oldu olalı durum budur onlar açısndan.
Erkek zira güçlü ise çok sayıda dişiye yetebilir. yani elbette medeni hayat bunlara izin vermiyor ama milyonlarca yıllık genetik kodlar var.
Dişiler ise bunun karşısında seçicidir. İşte o hangi erkek dişiye yaklaşabilecek hangisi avucunu yalayacak konusu belki hayvanlarda kavgayla oluyor hayvanlarda kalite böyle ispat ediliyor ma medeni yaşamda da kadın seçerek seçicilik özelliğini kullanarak bu seçilimi sağlar. Dolayısıyla kadın erkeğinin gücüyle, aklıyla, kariyeriyle her türlü niteliğiyle övünür skorla değil...
aksine gidip de skorla övünüyorsa erkek olmaya özenmiş demektir17 Yorumla- +1 yıl
İlk cümle iyiydi bayağı
- +1 yıl
@lauraemy
Olay cinsiyetçilik değil. Erkekler için normal veya doğru demedim. Ancak bir yanlışın sebebi de onun ne kadar yanlış olduğuyla ve affedilebilirliğiyle ilgili olarak önemlidir. Erkek için belirli sebepleri olan bir olgu için biz de idrar yarıştırır gibi "onlar yapıyorsa biz de yaoalım" demeyi bırakalım... aynı şekilde bizim için normal olmasa da o kadar aşırı yanlış olmayan bir şey erkekler için çok daha kötü daha kabul edilemez olabilir - +1 yıl
@Lauraemy
beni etiketlemediniz. Ancak hem beni eklediniz arkadaşlık teklifi yolladınız ben de kabul ettim. Hem de verdiğiniz cevap burada kimsenin olmadığı kadar benim yorumuma cevap niteliğindeydi. zira burada hiç kimse "erkek için biraz daha kabul edilebilir" yorumu yapmamıştı. Dolayısıyla "ayran gönüllüğün cinsiyetçiliği yapılamaz" şeklindeki yorumunuzun bana cevap olduğunu düşündüm... Beni eklemediğinizi iddia ediyorsunuz ama sanırım unuttunuz. Açıkçası ben de sizin cevabınızı okumamıştım. Ancak beni siz ekleyince merakımdan sizin profilinize baktım ve son cevabınızın bu konuyla ilgili olduğunu da o şekilde gördüm.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİğreniyorum bu iki yüzlülükten. Erkek yapınca problem değil ama kadın ilişki yapınca törörörörö
13 Yorumla- +1 yıl
Ooo pp 💁♀️♥️
- +1 yıl
Ooo hele senin pp 💜
- +1 yıl
☺️🫠
Bu durum çok saçma erkeklerin o kızı şöyle tavladım söyle ettim elde ettim falan böyle kişiler ile arkadaş olmayı bırak yanlarından bile geçmem
Kadınlar susacak mı tabi ki de hayır erkekler gibi yapabilirler ama yani ilişki sayısı ile övünmek nedir ya resmen ergenlikten çıkmamış insan gibi bir şey bu41 Yorumla- +1 yıl
Şurda herkes yazdığı kadar olsa varya üff
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Erkeklerin ilişkilerini överek anlatması normal değil. Bunu yapan bir grup artık var fakat sayıları o kadar da fazla değil. Kadınlarla eşdeğer diyebiliriz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu genel olarak çok saçma geliyor geçmiş ile bir şekilde övünmek erkeklerin bunun ile kendini bir şey zannetmece komik acınası kadınların bunu yapamıyor diye üzülmesi ayrıca acınası ata erkil sistemin dayatmış olduğu saçma şeyler işte
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olsun, erkek olsun bununla övünmek nedir yaa isteyen herkes zaten sevgili yapabilir benim açımdan az sevgilisi olması daha övünülesi bir şey.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBununla övünene adam demiyoruz.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü bu maalesef bizim ülkemiz ile alakalı bir durumdur yani bu ülke biraz cahil olduğu için maalesef yani erkek yaptığı zaman erkektir yapar o derler karaktersizler kadınlar yaptığı zaman da ahlak bekçisi olurlar. hatta öyle ki komik olan kısmı bazı kadınlar bile erkek egemenliğini sevmesidir. yani erkek o yapar der ve baskın olsun şiddet uygulasın falan derler. toplum böyle çünkü
30 Yorumla Amcana, halana teyzene dayina goster oğlumlarla büyüyen bir toplum icin erkeklerin övünmesi normal dışa dogru uzuv etkilenmiyor ice doğru olan uzuv kadar 😂 alakayi anlamis degilim ama biz erkekler cinsellik yasamadim diyen bir kişiye "neeeeeey, canım lan bu" diyoruz. Kadin ben cinsellik yasadim dediginde, "neeeey o. pu lan bu" gibi tepki gosteriyoruz. İki tarafta övünmemeli. Tepki/etki de gosterilmemeli. ben, o, bu, şu bu sekilde düşünüyoruz ama herkes benim düşündüğüm gibi düşünüyorsa bunu düşünenler kim gibi bir soru da çıkmıyor degil ortaya 😂
15 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Öyle burası arka sokaklarda terbiyesiz bir site sadece
Bazı şeyler övünmek için değildir, ilişkileriniz ve sayısı da bunlardan biri. İlişki sayınızın çokluğu bir çok anlama gelebilir. Kadın ve zevk peşinde koşan biri de olabilirsiniz, aradığını bulamayan biri de... Fakat hangi sebeple olursa olsun, bunlarla övünmek, karakterinize olumsuz etki yapan bir durum. Yaşadıklarınızdan, başarı ve hatalarınızdan olumlu çıkarımlar yapmanın size faydası olacaktır. Benim değil, psikolojinin ve psikologların kanıtlanmış görüşü böyle. Yani; erkekler de kadınlar da kendi kişiliklerini ve iyiliklerini düşünüyorlarsa, ilişkilerini övgü malzemesi yapmamalı...
10 Yorumla
Erkeklerin ilişki sayısıyla övünmesi, toplumda maalesef yaygın bir davranıştır. Ancak, bu davranışın normal veya kabul edilebilir olduğunu söylemek doğru değildir. Herkesin cinsel hayatı kendine özgüdür ve herkes farklı değerler ve inançlar taşır. Bu nedenle, bir kişinin cinsel hayatı hakkında başka bir kişiyle paylaşım yapması tamamen kişisel bir tercihtir.
Kadınlar da erkekler gibi cinsel hayatları hakkında konuşabilirler ve konuşmak isteyebilirler. Ancak, bu konuda sessiz kalmak veya konuşmamakta da özgürdürler ve bu tercihleri saygı duyulmalıdır. Cinsel hayat, özel bir konudur ve herkesin bu konuda kendine özgü sınırları ve tercihleri vardır. Ülkemizde yakılması pek mümkün olmayan bir tabudur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılDurumun cinsiyetle bir alakası olmadığı gibi yaşanan ilişki sayısı ile de alaksı yok.
Bir insan yaşadığı ve bittiği ilişki sayısıyla mı ölçülmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Bana çok anlamsız geliyor.(Aksi düşünce.)
Hatta uzun zamandır dikkat ediyorum ve kulak misafiri oluyorum erkekten çok kadınlar yaşadıkları özel anları birbirlerine anlatıp aralarinda hava atmaya çabasına girmeye çalışıyorlar.
İnsanoglu çok farklı yöne doğru dört nala gidiyor.
Kim farkında , kim farkında değil bilmiyorum ama , bildiğim tek birsey var.
İnsanlığın daha kötüye gittiğidir.( Kendi ülkem için konuşuyorum.)
İnşallah böyle sürüp gitmez.
Yakın zamanda evlilikler yerini dost hayatı yaşamaya ve bunun da bir yazılı kanuna dayandirilacagini düşünüyorum.
şu an için pek görünür olmasa da yavaş yavaş birseyler oluşturulmaya başlandı.
Türk aile yapısı tehlikeye girmez inşallah.
Kültür çünkü.10 Yorumla Bununla övünen ağır ergendir, net. Beyin hücrelerine darbe falan da almış olabilir. Akıllı insan işi değil çünkü..
65 Yorumla- +1 yıl
Neden? Parası olan parasını, başarılı olan başarısını paylaşırken iletişimi, sosyalligi güçlü olanın bunu paylaşması neden ergence?
- +1 yıl
@Karapanter_33 Kafa yapılarımız çok farklı lütfen.. iyi günler..
- +1 yıl
Ortaya bir şey atıyorsun daha arkasında bile duramiyorsun. Havalara bak sanki bana İngiltere kraliçesi @Pikauv. Çok havalisiniz hanimefendi. ben sizin seviyenize ulaşamam, iyi günler
- +1 yıl
+1 yılben bu durumu garipsiyorum erinmeyip sayıyolar bide
arada konuşunca sıkılıyom o sohbetten
bitmiş gitmiş saymak nedir arkadaş30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin ilişki sayısıyla övündüğünü hiç görmedim ama kadınların teklif eden erkek çetelesi tuttuğunu biliyorum 98. Teklif eden 100 . Kişiyi kabul edicem falan gibi 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur, bu tip kadınlar da var “peşimden koşuyor ama ben pas vermiyorum” :D yerseeen
- +1 yıl
Bazıları var herkes onu kesiyor herkes ondan hoşlanıyor gibi zannediyor
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Hani merhaba diyince ayyy benim sevgilim voorrr diyen tipler 😂 yoksa sende mi onlardansın 🤣😂
- +1 yıl
Ayy cevap veremem benim sevdiğim var
- +1 yıl
Benimde sevenlerim var hıııhhh😂
Erkek yapınca ooo kraaal kız yapsın orspp şıklık kaşar
42 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istediğim bu ✌️
+1 yılBir ilişkide geçmişinden bahseden kişi eksik bir kişiliktir, kişiliği tam oturmamıştır bana göre. Ayrıca bu yapılan övgü değil saygısızlık olur❗️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınları günümüzde yeterince çapkınlar zaten... Zekiler güzeller kültürlüler bakımlılar fettanlar... Bir de ilişki sayılarıyla övünürlerse aşırı dominant olurlar bence... Ama illa bahsetmek isterlerse kendi bilecekleri iştir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hahahahaha bu sorulara erkekler acaba nasıl cevap verecek
11 Yorumla- +1 yıl
Suçladıklarını düşünüyorlar tabii
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar seviyor bir çok ilişkisi olan erkeği.
13 Yorumla- +1 yıl
Kim dedi onu
- +1 yıl
Erkeklerin elde ettiği kadınlar.
- +1 yıl
Bir çok ilişkisi olabilmesi onun o erkeğin elindedir kızları nasıl tavlıyacagini nasıl konusacagini bilir erkeklerin yönelimiyle kadınlar o türleri sevebilir sizde çok farklı değilsiniz yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her ilişki bir ders, bir şeyler getirir, bir şeyler götürür. Asla övünülecek bir durum değil ne kadın için ne erkek için…
30 Yorumla
+1 yılAbla farklı kızlarla yatıp yatıp skor yapıp anlatmak eziklik aynı durum kadınlar için de geçerli birinin elinden tutarsın ömür boyu devam edersin bence
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin ilişki sayısıyla övünmesi normal değil. Kendisini ispat etmek ve karşısındaki erkeği kıskandırmak ve hava atmak için yapıyorlar. Toplum olarak elindekilerle hava atıyor herkes.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ataerkil bir toplum Türk toplumu. Oysaki erkeğin birliktelik kurduğu kişi de bir kadınken bu durum çok saçma.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmek istediği zaman hala erkeklerin % 90 belki fazlasının sevdiği ve anlaştiği kadın yerine bakire kız arayışına geçmesini hiç anlamadım ve bunu hiç bir zaman anlayamayacağim.
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. İlişki sayısıyla övünen de, bunu söylemekten çekinip gizleyen de grzektir.
30 Yorumla
+1 yılİki taraf içinde ilişki içinde bunların konuşulması saçma. Bununla kıskandırmak olmaz soğutmak olur. Geçmiş geçmişte bırakılmalı...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ilişki yaşadıkça tecrübe kazanır kadınlar bu tecrübeyi ister Kadınlar ise ilişki yaşadıkça güven duyma problemi yaşar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz da ailenin suçu erkek yapınca aslan ooooğluummm kız yaparsa adın ospuya çıkar aman ha sakın.
10 Yorumla
+1 yılşu kadarıyla yattım, bu kadarıyla flört ettim. Aferin maşallahın geliyor karaktersizlik ve uçkur düşkünlüğü konusunda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınlar daha çapkın diye düşünüyorum bütün erkeklerin ilgisini çekmek istemeleri bunun kanıtı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEvet bu konuda haklısın kız yapınca kötü ama erkek yapınca kahraman bende çok kızıyorum bir erkek olarak
10 Yorumla
+1 yılİlişki halindeyken, geçmişteki flortlerini, sevgililerini, sayıları vs anlatan bahseden erkek sadece erkektir adam değildir benim gözümde.
11 Yorumla- +1 yıl
Adam yerine ben koymam yani şahsen.
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İlişkisi çok olan kişiler benim şüpheyle yaklaşmama sebep olur. Bununla övünmekte yüksek bütçeli karaktersizliktir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılEski umrumda olmaz. İstediği kadar anlatsın. Kıskanmam. Sorarsa anlatırım. O da kıskanmasın bi zahmet.
10 Yorumla
+1 yılBöylelerine adam demek, adam gibi adamlara haksızlık olmaz mı?
20 Yorumla
+1 yılNeden öyle olsun ki? Erkek ve kadın eşittir...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin skor ile övünmesinin normal olduğunu kim söyledi? O da normal değil.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. bununla övünenleri anlamıyorum fazla ergence geliyor bana.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. İlişki sayısıyla övünen sadece erkek değil bunu konuşan tamamen canımsın.
10 YorumlaAksine erkek için de az ve öz olmalı bana göre. Ayran gönüllülüğün cinsiyetçiliği yapılamaz.
10 Yorumla
+1 yılİlişki sayısı ile övünen erkekle kadınlar sohbet ediyor mu
10 Yorumla
+1 yılŞahsen övenme gereksinimi duymam kime ne gostermeye çalismak isteyeyim ki
10 Yorumla
+1 yılİki taraf içinde ahlaken doğru bişey değildir ne anlamı var ki böyle bi durumun
10 YorumlaSaçmalık yav hade yaptın birde sayıyor musun tuh işsiz😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleeeee bu ülkede
erkek yapınca helal sana be zampara
kadın yapınca tüüüüü yazıklar olsun ırıspı
oluyorsa bunu cevbı bence burada saklı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki sayısını övünen erkekte normal değil. Kadını kirletende şerefsizdir.
10 Yorumla
+1 yılO tarz erkekler karakter kayması yaşayan erkekler kıyasa dahi gerek duymuyorum 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Övünenler sevmem ayinesi iştir kişinin lafına bakilma
10 Yorumla
+1 yılBenimle olan bu sözü söylememesi gerektiğini bilir 😄
10 Yorumlakıskandırmak ve kıskandırılmak, ikisi de saçma, ilişkiye zarar verir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Böyle tiplerden uzak durun 😂 iki taraf içinde büyük saçmalık.
10 Yorumla
+1 yılErkekler için de bana göre normal değil ikiside eşit
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki sayısıyla övünmek bir yana yaşadığı bir ilişkiyi başka bir yerde söz konusu ediyorsa adam değildir. Net.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenden öncekiler umrumun u su bile olmaz.
30 Yorumla
+1 yılBunla övünenlerin zekasından şüphe ederim, Erkekler ortam içinde ederse bir şey olmuyor fakat bi kadın bi ortamda şu adamla yattım şunla böyle şöyle yaptım derse kendisini düşürür sadece. erkekler için aynı şey olmuyor :: )
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek kadına saygı duymak adına çenesini kapamıyorsa ve günahını ifşa ediyorsa terk edilmeyi ve temiz olmayan birliktelikleri hak eder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe saçmalık ya tabii ki hayır. Erkek diye her şeyi yapabilir mi yani nerde eşitlik
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca erkeklere sesleniyorum lütfen kızları nasıl tavladığınızı, kaç kızla konuştuğunuzu, sevgili olduğunuzu vs anlatmayın övüne övüne çünkü övünülecek bir şey asla değil. ayrıca bu sizi çekici veya havalı göstermez aksine itici ve kalitesiz gösterir. kadınların gözünde böyle görünürsünüz. İğrenç
Gizli Üye(25-29)+1 yılEderse r... pu derler erkekler söyleyince adamsın derler çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle. uygulama yaptiklari icin bencede sozunu etmemeliler 😂
10 Yorumla
+1 yılÇoğu cahil erkek erkek üstünlüğünü ve özgürlüğünü savunuyorum babam dahil çok takmamak lazım kadınlarda her istediklerini yapabilirler
10 Yorumla
+1 yılkimse kıyaslanmayı sevmez..
rakam arttıkça kıyas ortaya çıkar korkusu..10 Yorumla
+1 yılbu övünç kaynağı olamaz ki iki taraf için de
10 Yorumla
+1 yılBen daha, çevrem de böyle övünen birilerine denk gelmedim övünenler illa, vardir tabi
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat