Bekliyorlar ve beklemeleri gayet normal, ancak bu jest olayı dengeli veya kadının yüksek olarak yaptığı değil de, erkeğin daha yüksek kadının da daha düşük oranda yaptığı bir şey olmalı. Erkeklere fazla jest yapınca gidip aldatırlar, erkekler fazla jest yaptığı kadını da değerli bulur kulu kölesi olur. O yüzden demem o ki, erkeklere de yapılmalı ama gerekli dozda.
01 Yorumla- 21 gü
imza kase muhur
En İyi Cevaplar
İnsan sevdiğinden ilgi ve düşüncelilik bekler tabi cinsiyet fark etmez. Bu birçok farklı formda olabilir.
Sevdiği yere yemeğe götürür, favori kahvaltısından hazırlar, beğendiği atıştırmalığı alır, hoşuna giden şekilde giyinir veya yorgunsa masaj yaparsın, yani onu anlayıp önemsediğini gösterirsin.00 Yorumla
- 21 gü
Bu ülkenin insanında sorun var kızlı erkekli fakat ataerkil sistemde olduğumuz için reçete erkeklere kesilecek. Kadınlar fıtratı gereği duygusal falan dediler, hayır fıtratı gereği falan değildi. Bu versiyonları da yaşayacak erkekler. Sevgili olmadan önce düşünülecek bir de.
00 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)21 gü
Evet, erkekler de kadınlardan küçük jestler bekleyebilir. Sevgi ve ilgi göstergeleri, ilişkilerde her iki taraf için de önemlidir. Bir erkeğe nazik bir söz, küçük bir hediye veya ona özel bir ilgi gösterilmesi, kendini değerli hissetmesine katkı sağlayabilir.
01 Yorumla- 21 gü
Yapar mısın peki?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Aynen öyle tatlışım, erkekler de ufak jestler bekler. Çünkü aşk karşılıklı bir etkileşim. Sadece bir tarafa yüklenirse, orada tadı kaçar gibi hissediyorum. Sevgilin için bazen minik, anlamlı bir not yaz ya da küçük bir sürpriz hazırla. Bence bu bir ilişkinin tadını artırır. Ayrıca, sana katılıyorum; "odun" lafı hak etmeden kullanılmamalı. Tüm ilişki çiçek olsun diye uğraşıyoruz sonuçta, değil mi? 🌸✨ Sen de bu konuda ne düşünüyorsun? Flörtöz jestler kadını tanımlar mı sence? 😜
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
m
21 güTabi onlarında insan olduğunu göz önünde bulundurur isek
00 Yorumlas
21 güSu grubu erkekler bekliyor genelde. :D
26 Yorumla- 21 gü
yengeç burcuyum normal değil mi :)))
- 21 gü
Su gurubu erkekler çok duygusal çok feminen ya hiç çekilmiyorlar
- 21 gü
@günes121212 genel olarak burcumun olumlu yönlerinin tümünü taşırım. ek olarak da biraz maçoyumdur.
- 21 gü
@yawheheişteöyle Bunu diyen bir yengeç abimiz vardı ilk fırsatta engellemişti he he kesin öyledir
- 21 gü
@günes121212 no no no bende öyle şeyler olmaz. engellemem ben direkt siteyi bırakırım :)))
- 21 gü
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizimde bir insan sizler gibi etten kemikten bir annenin evladı oldugumuzu unutmasanızmı.. genellemelerden dolayı insan oldugumuzu duygularımızın olduğu unutuluyor sanki kadınlar nasıl bekliyorsa erkeklerinde beklemesi çok normal
10 YorumlaBekler tabi bizde sevildiğimizi hisetmek görmek isteriz erkek çiçek alır erkek hediye alır erkek yemeğe götürür kız ayda bir giyer kırmızı jartiyeri gelir sana sanıyor ki erkeği bir tek bu mutlu ediyor
00 Yorumla- 21 gü
Erkek kadın değil insan olan ilgi bekler. İlgisiz kadın da çok kötü erkek de çok kötü. Sonuçta erkekler de insan.
20 Yorumla - 20 gü
Sevgililik erkegin kadini mutlu etme, guldurme, eglendirme vs gibi sorumluluklari yerine getirme muessesesi degil tabiki gururu oksansin ister her erkek
00 Yorumla - 20 gü
bunlar cinsiyetten bağımsız konular bir kız kendinden bir seylerden ödün veriyorsa ya da erkek diğer karşı tarafta bir şeylersen ödün vermeli ya da bir erkek hediye alıyorsa bir kızın da hediye alması ya da manevi şeyler hazırlaması lazım ki bence erkekler maddi hediyeden çok emeği olan manevi hediyelere bakıyorlar romentizim anlamında da tek taraflı bir sebgi gösterisinin hiç amlamı yok cool olucam diye karşı tarafın emeklerini çöp etmenin bi anlamı yok her iki cinsiyet için de
00 Yorumla - 21 gü
Aralarında uyum olmamıştır onların. Ya da kızın her istediğini yapmıştır. Bu tiplere kötü davranırsan bülbül olur şakır.
Kesinlikle jestler olmalı.
00 Yorumla - 21 gü
Şimdiki erkekler kahve parasını bile ödensin yani ful princess treatment istiyor resmen durum çok kritik
02 Yorumla- 21 gü
askerligi nerde yapican asko ahshahhshs
- 21 gü
Vallah ben yalnız kalırım ama kadınlığımdan vaz geçmem asla yani erkekler düşünsun bunu
- 21 gü
Tabiki.
Çiçek almak çok güzel olur. ya da işyerine sevebileceği bir şey göndermek. Kendi elleriyle birşeyler örmek. Bizim gelin adayı oyke yaptı.
Ay çiçek almak çok güzel olur🤭
00 Yorumla - 21 gü
kadın ve erkek diye ayrım yapmayınız, her insan gönlünün hoş olmasını hediyeler almayı ister bu insani bir şey
10 Yorumla - 21 gü
İnsanlar kadın ve erkek olarak mutlaka güzel tavırları severler. Kabalık ve odunluk cinsiyetlere değil karaktersizliğe özeldir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Bekliyorlar. Duygularının anlaşılmasını da istiyorlar çünkü anlatmıyorlar
20 Yorumla- 21 gü
Evet supriz yapılmasını hediye alınması hoşlarına gider tabi
20 Yorumla - 19 gü
Seviyor olsa söyler … sevince taş kalp bile eriyor bence … erkekler tebessüm ve öpücük bekler … hediye vesaireden ziyade mesela
00 Yorumla - 20 gü
Bir gülüşü yeter
https://www.youtube.com/embed/ZtMrR971XQs00 Yorumla - 20 gü
Erkeğine göre değişir. Ben hakkettiğim sevgi, ilgi, saygı ve sadakati öyle ya da böyle alırım 😎😎
00 Yorumla - 21 gü
Elbette ki erkekler de duygusal ve ilgi istiyor. Jestler herkes için geçerli yani insanım diyen herkes için.
00 Yorumla - 21 gü
Erkeklere jest yapıldığı zaman karşındaki kadını değersiz görecek kadar beyin yok o yüzden bu riski almaya gerek yok
00 Yorumla - 21 gü
Hep erkekler mi jest yapacak, biraz da kadınlar yapıversin 😁
011 Yorumla- 21 gü
yapariz nolmus aa
- 21 gü
Tabii tabii
- 21 gü
gercekten 🙄
- 21 gü
İyi hadi bugün de saflığa yatıp inanalım baari
- 21 gü
ohoo ohooo siz de amma nazli ciktiniz
- 21 gü
Ona tavır derler 😬
- 21 gü
erkekler yapinca tavir mi oluyo ahshahsh
- 21 gü
E tabii,. lügatta bile öyle geçiyor 😄
- 21 gü
trip attiginizi gizlemek icin baska kelimelere basvurmayin lutfen 😄
- 21 gü
Valla aç Türk Dil Kurumuna bak, ben demiyorum yani TDK diyor 😄
- 21 gü
bakicam
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. bizde isteriz doğum günümüzde cabrio bi araba
05 Yorumla- 21 gü
baska?
- 21 gü
oldu efendi hazretleri
- 21 gü
ne demek her zaman
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben severim jest yapmayı hediyeleşmeyi… alma verme dengesini korurum zaten… bekliyorlarsa zaten içimden gelen de bir şey sorun olmaz benim açımdan…
00 Yorumla- 21 gü
Bekler elbette. Belli etmeseler de onlar da böyle inceliklerle sevildiklerini görüp şımartılmayı ister diye düşünüyorumm
04 Yorumla- 21 gü
Sonrada aldatıyorlar terk ediyorlar
- 21 gü
@günes121212 💩 yesinler
- 21 gü
Aynen öyle erkeğe asla fazla yüz vermeyeceksin nerede erkeğe iyi davranan kadın varda hem b. ku yiyor hem aldatılıyor ama ağzına edince bak nasıl senden kopamıyor 100 karı ile aldatsa bırakmaz çünkü yatırım yapmış oluyor sana erkek ancak çabaladıkça hatta süründükleri değer verir bunu artık anlayın ona görede davranın aşk meşk işler hikaye zaten kızlar
- 21 gü
Süründükçe*
- 21 gü
Kadınlar istese erkekleri dünyanın merkezi yapar. Ama ilgi odağı sevmeyen kadın yok. Dolayısıyla jestler erkeğe değil kadına yapılır
02 Yorumla- 21 gü
Şimdiki erkekler kadınlardan daha çok ilgi istiyor ama
- 21 gü
@günes121212 evet prenses erkeklerimiz piyasa da fazlasıyla arttı.
Aşk İlişkileri konusunda 26,1b cevap paylaştı. Erkekler ufak şeylerle mutlu olmaz, büyük jestler bekliyoruz. Beklentimizi karşılamayanı sepetliyoruz
01 Yorumla- 21 gü
Önemli olan boyu değil işlevi
- 20 gü
Özel olduğunu değerli olduğunu hissetmek için isterler
00 Yorumla - 20 gü
Arada sürprizlere hediyelere açığım ama fazla cıvıklıkta olmasın
00 Yorumla - 20 gü
Bekliyorlar ama bizim kadar detaylı degil genelgecer iyi hissettirecek bir şey yapmak onlara yetiyor
00 Yorumla - 20 gü
Kadınlar odun zaten değilmiş gibi görünüyorlar sadece
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek beklemez, erkeğin beklentileri hayal kırıklıklarını arttırır
00 YorumlaEvet. Sevdiği bir kelimeyi bile söylesen yetiyor onlara mutluluk için diye düşünüyorum
00 Yorumla- 21 gü
bekler niye beklemesin ben sevdikleri dizi veya filmlerle alakali esyalar aliyorum
00 Yorumla - 21 gü
Tüm jestleri artık erkekler bekliyor roller değişti jcj
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bekleriz yani neden beklemeyelim bizim de canımız var
00 YorumlaOnların da hakları var tabiki. Bizim de yapmamiz gerekir.🎀🎀
00 Yorumla- 21 gü
Maddi olmayan jestler beklenir. Sevilmek biz erkeklerinde hakkı
00 Yorumla - 21 gü
Beklerler tabi bu işler karşılıklı olur tek taraflı olmaz..
00 Yorumla m
21 güBekler tabii kii aa.. arada tosunum benim demek gerek.
00 Yorumla- 21 gü
Evet bizde bazen bekleriz bizimki de can bizimki de kalp sonuçta 😅
00 Yorumla - 21 gü
O jestleri arkadaşken yapmayan kızla ilişki düşünemem.
00 Yorumla - 21 gü
Eee yani hep bizden olursa jestler ilişki tek taraflı olur gadası
00 Yorumla u
21 güYapmayın şunlara jest mest.
02 Yorumla- 21 gü
sen ne diyosan o
- 21 gü
😄🌸
Kesinlikle sonuçta erkeklerin de duyguları var. Ufacık süprizden bile mutlu olunur aslında. Çok güzel bir söz var ya hani, erkeklerin çoğu ilk çiçeğini ölünce alır diye.. 😊
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)20 gü
Kadınlar hiç bir zaman erkekler kadar romantik olamaz. Yani piyasayı erkek belirler kız ayak uydurur
00 Yorumla - 20 gü
her şey karşılıklı dır. Biz Erkeklerinde kalbi, duyguları vardır. Her insan sevildiğini duymak, hissetmek ister. O yüzden kadınlar da jest yapmalılar.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
erkeğe yumuşak davranınca erkek soğuyor genelde seninki istisna olmuş
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Kadının kalbinde sevgi olmadığı için jest falan da yapamaz
00 Yorumla - 21 gü
Benim bir exim vardı bana sürekli bana ilgi ver diyordu yani veriyordum fazlasıyla hem de ama doymuyordu aynı regl olmuş gibi ilgi istiyip duruyordu
02 Yorumla- 21 gü
Prenseslik yapmış 😂😂
- 21 gü
o da cok fazla ama ahshahhsha
Bilmiyorum ben sevgilimden ufak jestler beklemezdim.
Ama ben ufak jestler yapardım.
Sanırım mağarama geri dönmeliyim.00 Yorumla- 20 gü
Bir erkeğe yapılacak en büyük jest arabasına mat paspas takımı ve araç kokusu almaktır veya bir senelik araç bakımını karşılamaktır. :):
00 Yorumla - 20 gü
Eee tabi ufaktan kızda erkeğe karşılık vermeli belli süreden sonra. kız hep öyle durursa erken sevilmediğini istenmedigini düşünür
00 Yorumla - 20 gü
Tabii ki bekler. Arabalar filmine hayranım, mesela onunla ilgili hediye alsam mutlu olurdum.
00 Yorumla Elbette bekler eğer kadın seviyorsa bunu yapmalıdır
00 Yorumla- 20 gü
Bekleriz, illaki hediye olması gerekmez. Jesti en iyi siz bilirsiniz kızlar.
00 Yorumla Bu bir hediye olmasada, güzel hazırlanmış bir akşam yemeği, özel bir gece çok güzel olabilir...
00 YorumlaBizi insan dışı bir varlık gibi görüp duygusuzlar diye saçmalamayın
00 YorumlaBunu sadece erkekler değil her iki birey birbirine yapabilir sonuçta iki bireyin de duyguları var
00 Yorumlaerkolarin da kalbi var 🥹🥹🥹🥹 beklerler tabii, her insan bekler 🥹🤭
00 YorumlaTabikide olması gereken güzel zevkler renkler duygular gerekiyor
00 Yorumla- 21 gü
Sabah uyandık kız ben uyurken yanağımi öptü uyandırdi yıllar geçti hala unutmadım
00 Yorumla - Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi