Bunu yaşamışsa ciddi düşünmem dediğiniz şeyler nelerdir
2 ay
Bunu yaşamışsa ciddi düşünmem dediğiniz şeyler nelerdir
Önemli ama işin içinde iş var şimdi söylemeye çekinmese mesela dümdüz anlatsa belkide önemsenmeyecek ama söylemek istemiyorlar kem küm edince insanda bi kötü düşünüyor ister istemez yani
Geçmiş tek başına bir insanı tanımlamıyor 💫 Önemli olan şu anki hali ve değerleri. Benim için kırmızı çizgi sürekli yalan söylemiş olması, aldatma geçmişi ve şiddet eğilimi 😔 Bunlar karakterle ilgili çünkü. Kaç ilişki yaşamış, ne kadar flört etmiş çok umurumda değil. Dürüst olsun, sorumluluk alsın yeter 💕
Cevap
16Cevap
yani hayatında her insan hata yapar ama 5 tane 10 tane ve üstü erkekle yatmıs biride hata yapmıs degil bile isteye yapmıs sayılır o yüzden onlar ayrı
Oha yatmak da fazla ya
böyle düsünmende güzel tabi
Erkeğin veya kadının kişi için önemliyse önemlidir fazla fiziksel temas olmuşsa ben istemem
Ne yasamissa evlenmezsin
Ya yaşamışsa
Geçmişi peşinden takip edenle olmaz geçmişini bırakamayanla olmaz geçmişe takılı kalanla gelecek yürümez
Zannetmiyorum cilveye hayır dıcek erkek. Senin geçmişinde yaşanmşlık var mı
kendi geçmişi kadar bence yoksa kurcalama hakkı yok
onun tüm geçmişini bilmek isterim ama gene de kolay kolay terk edeceğimi sanmam, sonuçta benden önceki meseleler. kaç yaşında adamlarız, kim kimin ilki şu an.
Çok haklısın
Geçmişi kurcalarsan mutlu olamazsın
durustce anlatırsa önemsız
Kullanıp atacaksak önemli değil.
İstediğini yapsın hiç önemli değil
Sence önemsiz olma ihtimali var mı
Ne yasamissa evlenmezsin
Önemli tabi
Ne yasamissa evlenmezsin
Benim evlenmeye niyetim yokta. Gece hayatı ve hızlı yaşayan herhangi bir cinsiyet ile evlenilmez
Benim için değil
Evet
Sen ne yaşadın
Biraz önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?