Kadınların meşhur bir tribi vardır “Ben söyledikten sonra ne anlamı var” 🤪 Özel günlerde hediye bekleyen, haftanın bir günü restoranda yemek yemek isteyen, işten eli boş gelen kocasına tavır alan kadınlar da var, yok demiyorum. Erkekler acaba trip yememek için mi jest yapıyor, yoksa gerçekten içinden geldiği için mi?
Hiç jest yapmayan kütükler de var tabii ama o farklı bir konu, lütfen. 🥴
Erkekler kadınlara içlerinden gelerek mi jest yapıyor?
Ben özel günlerde olan hediyelerin ya da atılan mesajların ya da paylaşılan fotoğrafın ya da o güne özel gelip sarılmanın öpmenin pek samimi olduğunu düşünmüyorum.
şöyle bir şey var genel olarak kadınlar yapılanı paylaşmayı severler o gün herkes bir şeyler paylaşıyorlar yok birinin kocasi mesaj atıyor onu paylaşıyor yok birine kocası hediye gönderiyor onu atıyor fotoğraf paylaşıyor kocası filan gibi durumlar yaşanıyor o gün.
erkeklerin o gün yaptıklarını şahsen kadınlar paylaşılanları gördükten sonra ister istemez Eşinden de bekliyor eşi de yapmayınca bir tavır takıniyor trip atıyor çoğu erkeğin de bu tribi yememek için o güne özel ya mesaj atması ya bir çiçek alıp gelmesi olduğunu görüyorum içinden gelerek yaptığını düşünmüyorum.
ama benim şahsi düşüncem yılın belli bir günleri özel günler olarak kabul edilmiş o günler haricinde hiçbir şey yapmayan özel günlerde sırf paylaşıldığı için ve trip yememek için hediyeler alıyor Ama benim için özel günler haricinde de yapabilmeli yapmalı Sırf o gün trip yememek için alması pek de mutlu edici değil bir de şöyle bir şey var özel günlerde alıştığın için bekliyorsun ama beklemediğin anda aldığın hediyelerin mutluluğu gerçekten daha bambaşka bu yüzden özel günler değil de normal günlerde yapılanları Ben daha mutlu buluyorum.
Genel olarak toparlayacak olursam Özel günlerde değil de normal günlerde yapılanları daha samimi ve içten buluyorum Özel günlerde yapılanları eşinden ya da sevgilisinden laf yememek trip yememek kavga çıkmasın diye yapıldığını düşünüyorum.
Büyük bir çoğunluk bunu zoraki yapıyor bir nevi psikolojik diretme diyebiliriz. Bir çok erkek sevgililer günü geliyor ne alsam diye kara kara düşünceye giriyor çünkü biliyor ki hediyesiz geçerse o gün büyük ihtimalle ya ayrılık ya da sonu gelmeyen tripler ardı ardına sıralanacak Bu riski göze düşüneden hediye alan erkek sayısı çok az. Oldum olası sevgililer günü gibi birilerinin diretmesi üzerine oluşmuş kabul görmüş günleri sevmem hediye almak için özel bir an beklemem hediyenin en güzeli ona çaktırmadan alınan hiç aklında yokken verdiğin hediyedir benim için şahsen öyle özellikle içinde emek olan hediyeleri daha çok seviyorum. Doğum günü harici diğer günleri pek ciddiye de almam beklentiye de girmem erkekleri biraz daha özgür bırakmam ve içinden gelerek bir şeyler yapmasına izin vermek lazım gerçekten değer veren bir erkek kadınına zaten jest yapacaktır bu erkeğin doğasında var...
Özel günlerde ya da normal günlerde bana jest yapan hediye alan eşime seve seve alırım ama sadece benden beklerse ilgi, jest kesinlikle olmaz ben romantik adamım ve aşcıyım çok güzel sofra kurarım onun için ama onun da bana aynı şekilde güzellikler yapması lazım ben kadınım erkekler ilgi gösterir jest yapar kafasın da olursa olmaz
Bazı erkeklerde hatununun korkusundan dolayi eve eli boş gidemiyor. Yaptıgı jestler aldığı hediyeler ne derece samimi orasi tartışılır. Ama bazıları da anı yasar içinden geldiği için sevdiği için jestler yapar. Bunun için pahalı hediyelere de gerek yok zaten
Değişken - Kimi sevişmek için, - Kimi içinden gelerek, çok sevdiğinden, - Kimi çok dır dır yapıyor abi diyor, az gürültü oluyor evde diyor. - Kimi o akşam maçı olduğunda, yoksa maça giderken tantana oluyor diyor. Sus payı olarak. - Kimi ilişkinin ilk canım cicim aylarında, sonrasında 10x10 oduna bağladığından yapmıyor. İçi ölmüş. Sürekli yapabilenler, belli aralıklar ile... Özel günlerde, ya da farketmeksizin, ansızın gerçekten sevip değer verenlerdir. Kadın veya erkek te aslında onu bulmak önemlidir.
Cocukluktan ıtıbaren uzerımıze yapısan duygular ıle hareket etmemenın Sessızlık olalım hatta sırlarımızı konusmayalım Ayrıca -mış gıbı yaparak yasama sanatına hosgeldıkkk Sonra neden ılıskıler boyle dıyerek ıhtımallerın hesabını yapıyoruz
@suuuuu13 Evet hoşbulduk. Aslında olay biraz kültürlede ilgili, kırmayalım, geçiştirelim, uzatmayalım diye diye bi bakıyoruz hayat bomboş geçmiş... Hadi doldururmusun dediğimde şaşırıyorlar. Dolmaz, olmaz, olamaz imkansız... Sahte insanlarda gerçek aşk bulunamaz. Sadece bir ilüzyon dur farkedilen. Bir varmış bir yokmuş gibi...
Erkeğine göre değişir şahsen hiç yapmayan da var, içinden geldiği için de yapan var ama ben bir erkeğin sürekli içinden gelerek jest yapacağını sanmıyorum. Ben de bu konuda güdülen koyun gibiyim. Eğer trip atarsa içimden gelmese de yapmak zorunda kalırım sırf trip yememek için. Trip kadınların büyük silahı olmuş artık vazgeçmeliler bundan :/
Genelde birilerinin hatırlatması ile son anda kurtuluyorlar. Erkekler çiçek böcek özel gün denen şeyleri pek mantıklı bulmuyorlar. Daha çok düz yaşamayı seven canlılar. Yemeğini önüne koy, akşam sev, ütüsünü yap işe yolla... Yetiyor onlara 😄
Kadınların darlamasından adamın içinden hediye alası geçmiyor ki tam içinden geçecek alacak birşeyler kadın basacak tribi ondan sonra hediye trip atıldığı için alınmış oluyor almayıp içinden geçmesini beklese almak için , kadın : trip atmama rağmen almadın diyecek böyle bi kısır döngü 😄😄
Bu şahsı birşey bence, her kadın aynı değildir belki çıkar için jest yapıyordur ama kendi adıma konuşmam gerekiyorsa, ben sevdiklerime jest yapmayı severim ve gerçekten içimden en temiz duygular ve niyetlerle yaparım bunu 😊
Sevdiğim kıza içimden gelerek orkide gönderdim, başlarda çok sevindi çok hoşuna gittiğini söyledi ve gülümseyerek, ama sonra ne olduysa kafası karışık bu aralar ve ilişkimiz son günlerde verimsiz ilerliyor, Hayırlısı İnşaallah.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benimkine bir tartışmamızda arkadası git çicek al yazmış öyle aldı ilk :D şimdi herseye çiçek alıyor :D
Kişiden kişiye değişir tabi bazısı aldatır da yakalanmamak için jest yapar şahsen ben içimden geldiği için yaparım illa özel günü beklemem yani ne gerek var
Ben genellikle özel fünleri unutmam ve içimden gelerek yaparım sürprizleri ve mutlu etmeyi de severim. Ama bazen sırf amaaan şimdi çenesini çekmeyim diye yaptığım zaruri jestlerde oldu 😄😄😄
Hiç bilmiyorum, kişilik meselesi tabi ama çoğunun içinden gelerek yaptığını düşünmüyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçbir erkek içinden geldiği için jest yapmaz, laf yememek için yapar ya da menfaati vardır bu kadar. Erkekler gibi düz insanlardan böyle seylerin içinden geldigine inanmak komik olur.
Bu sorunun cevabını merak ediyorsan şu videoyu izlemeni öneririm: Link paylaşılıyor mu bilmiyorum o yüzden videonun ismini yazacağım 15dk'lık video. Patrice O'Neal - One Night Stand - Türkçe Altyazılı
Sizi mutlu etmek için bu kadar strese giriyoruz sizin yüzünüzden yani... Zorunda mıyız? Siz ne yapıyorsunuz bizim için, hediye falan mesela? Gerek duyuyor musunuz? @ta00ta
Tabi sizler, erkeklerin detaylardan hoşlanmadığını düşünüp bir şey almaya, kutlamaya gerek bile görmüyorsunuz bunu da ilave et istersen. Erkeğin mutluluğu çok önemsenmiyor ilişkide. Hep kadın mutlu edilecek hep kadının etrafında gelişecek olaylar...