Aileler zamparalık yapan oğluyla gurur duyarken, kız sevgili yaptığında neden olay olur?

Yanlış bir eleştiri olmuş bu söylediğin şey aile yapısına göre değişen bir durumdur.
Örneğin benim ailemde ben durup dururken şunla sevgili oldum, şöyle yaptım vs demem hoş karşılanmaz keza abim içinde geçerlidir.
Ha evlilik arefesine gelinir o zaman tanıştırırsın buna da kimse ses etmez.
Ailem sıkı, baskıcı bir aile değil ama yinede hepimiz nerede, nasıl konuşacağımızı, davranacağımızı biliriz.
Ben her sevgili olduğu erkeği evine getiren, her yaptığı naneyi ailesine anlatan kızlarda biliyorum mesela şimdi 3 5 böyle örnek var diye bütün kadınları mı genelleyelim bu düşünce ile.
Erkeklerin birçoğunun fazla sevgili sayısı ile övünmesinin temel nedeni siz kadınlarsınız çünkü bu tarz tiplere havalı, cool kafasıyla bakıp ben tecrübeli erkek isterim diyen binlerce kadın var tabi durum böyle olunca eline kadın eli değmemiş adam da kendini aslan sanıp bir sürü yalan söylüyor.
Ataerkil bir toplum olmamızdan kaynaklanıyor bu gizlemeler ama ben övünmüyorum. Övünülecek bir durumda yok. İnsan başarılarıyla, yaptığı icraatlarla ne bileyim faydalı olduğu konularla övünmeli. Ötesi sadece altı bol bir gövde gösterisinden öteye gidemez.
Çünkü toplum, erkektir yapar diye pohpohlanan kadını değersizleştiren, kadının geri plana atılmasını isteyen insanlarla dolu.. Kadın bir çok şeyi başaramaz araba sürmeyi başarılı olmayı sevmeyi vs.. Erkek çocukluktan el üstünde tutulur küfredince alkışlanır sevgili sayısıyla değere biner... Toplumdaki bakış acısını yaratan çoçuk yetiştiren ebeveynler.. Aşırı bağımlılık, çocuğun yaptığını hoş görme vasaire. Sonra da yok efendim tecavüzcüler çoğaldı feryat figanlar.. Bu Toplumu yaratan sizsiniz başkası değil. Güzel şeyler ekerseniz güzel kokar.. Ne ektiğinize bağlı..
@KalNiz siz kimsiniz acaba bu öfke neden bu aşağılamalar size yakışırdı ancak yaranız var ki gocunuyorsunuz burada.. Saygısız, terbiye yoksunu insan kurduğu cümleden bir fark ediliyor... Muhatabım değilsiniz..
Benim konuşma tarzımı bozan, yine SİZSİNİZ !
Yeter lan anlatiyosaniz anlatın da biz de kurtulalım artık. 100 senedir aynı edebiyatı yapıyorsunuz.
Girdiginiz cinsel ilişkileri, yattığınız erkek sayısını, kapalı kapılar ardından yaşadığınız SAPKINLIKLARI, hanginiz kalkıp da ifşa edebilir ki.
Hepiniz temiz, masum, zararsiz, hanım hanımcık rollerine bürünmüşken...
Niye maskenizi çıkarasiniz. İşinize gelmez.
Ama erkeğe dönüp bi de şikayet edersiniz.
ULAN SİZİN HAYATINIZ "BLÖF" OLMUŞ. Her şeyiniz yalan dolan üzerine inşa edilmiş.
Susacaktim beni de delirttiler en sonunda !
@KalNiz Her kadın bir değil sizin aklınız o kadar çalışıyor işte bu sözleri de sana iade ediyorum çok tecrüben olmuş sanırım yatıp kalmakta. Terbiyesiz...
Ataerkil toplum yapısından dolayı basit biri olarak görenler var. Oysaki bu çok yanlış bir fikir. Ne yapalım yani? Erkek tarafı bizi aldatsın, güvenimizi hiç düşünmesin, küfretsin, hatta fiziksel şiddet uygulasın ama idare mi edelim? İnsanların ne düşünmüş olduğu benim için bu yüzden pek de önemli olmadı. İlişkimde dürüst olamayacaksam, dürüst olduğum için karşı tarafın gözünde güvenilmez olmam benim için şu ana kadar önem arz etmedi. Bazen ardıma baktığımda yalan mı söylemeliyim diye çok düşündüğüm zamanlar da oldu ama ilişki sayımdan hiç utanmadım.
Cevap
65Cevap
Bu aileden aileye ve kişiden kişiye göre değişiyor. Fazla ilişki yapmak ne kızın, ne de erkeğin övüneceği bir şey olmadığını düşünüyorum.
Etraf ile bir tane sevgili dahi yapamamış beceriksiz tiplerde dolu.
Böyle bir işe yaramayan saksılar ve bostan korkulukları ile muatap olmak istemiyorum.
Tabi ülkenin (ve bireylerin) ekonomik durumunun her geçen gün daha kötü olması da erkekleri kadınlara karşı ilgisiz yapıyor. Yani; işten çıkarılmış arabasına icra el koymuş, evin kirasını 3 aydır ödeyememiş, bulabildiği günlük işlerde yemeye içmeye yetecek kadar para çıkartabilen ay sonu 150TL dahi artıramayan bir adam (veya kadın) düşünün.
Ata erkil bir toplum dayatması bu
Toplum nelere kadir işte. Toplumsal algı
Toplum baskısı ya da inançlar yüzünden, kadınlara değer verilmediği için kadınlar ilişki yaşadığında sanki bu yanlış bir şeymiş gibi lanse ediliyor
Olayin tam olarak mantigini kavramamaktan oluyor bunlar ne erkegin her seyi yapinca ses cikarilmamasi normal ne de erkek yapiyorsa biz de yapariz demek normal tamamen erkek odakli dusunce hakim insan yapmamali dogrusu erkek erkege yapmiyor bunu zaten temelinde kim rahatsiz olursa olsun ister uzulun ister gocunun ne halt olursaniz olun temelinde zinaya yaklasmamak yatiyor sonucta bu topraklarda hristiyanligin veya baska bir inancin hakim oldugu bir kultur hukum surmedi yakin gecmiste ki cogu kultur ve inancta yasak yani tabu kabul edilse de edilmese de itiraz edilse de edilmese de inanilsa da inanilmasa da bu boyle ayrica sorudaki dusunceye sahip insanlari yanlis mantiga sevk edecek dusuncelerden dolayi yanlis algilarindan dolayi zaten bu hakimdi sonucta inancta olan sey zaten zinanin yasak oldugunu soyluyor oyle degil mi erkege serbest kadina hop bir dakika degil mevzu yasak bitti gitti he evlenmezsin baska bir dusuncedesindir sorun yok ama evlilikleri temelden sarstigi bir gercek mantigini kavrayinca neden oldugunu anlamak zor degil zaten buraya da bilimsel arastirma sonucu yazilan makaleyi koyuyorum ingilizcesi olan varsa : https://www.google.com/search?q=premarital+sex+and+marriage+happiness&oq=&aqs=chrome.0.69i59i450l15.-1j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Ayrica su yasayan erkekler veya kizlar lutfen yasamayanlara aptalmis zavalliymis bu bir ihtiyacmis herkes evlenemeden once yasamaliymis yok toplum baskisi yok su bu diye yine toplum baskisi kurmasin bunu yasayip pisman olan da zaten cogunlukla bundan yasiyor oldu halbuki ilk basta kendileri de oyleydi yasayanin dusuncesi degisiyor aga ne sacma istir anlamadim biz saygiliysak size karsi kopek gibi bize de saygi duyun iste o kadar ayrica artik baski filan da yok
Kadınlara ikinci el muamelesi yapılıyor çünkü.
Kendileri ellendikçe yıllanıyor🍾 sanki de , daha kıymetli olduklarını sanıyorlar.
Bir soruda nişanlısının bakire olmadığını öğrenen adam kızı terk etmiş aileme ne desem diye bize soruyor;
Soruya gelen erkek görüşlerine kalp krizi geçirdim. Bir tanesine yazdım, sen sevgililerine şu kadar kişiyle oldum diye bildiriyor musun dedim "konuyu saptırma" diyor haha delirmemek elde değil. Kendileri el değmemiş çiçek sanki 🧘♀️ bizde bakir erkek istiyoruz ama yok napacaz?
#SelamGençlik 🍀🍀
Erkek alan kadın veren taraf olmakla bütünleşmiştir."ALAN" gücü temsil eder. Gururu çağrıştırır."VEREN" zayıflığı, kaybetmeyi, eksilmeyi temsil eder. Tükenmeyi çağrıştırır. Türk toplumunun genleri GÜÇ VE KUVVET esaslıdır. Tabuları da, zaafları da! Erkek aldıkça, kadın vermedikçe güçlü ve kuvvetlidir!! Erkek aldıkça, kadın vermedikçe şâd olandır!!🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Erkek ya da kadın sayıdan bahseden asla böyle bir şeyi doyum alarak yapmamıştır ki '' diline vurmuştur..'' Doyum alabilseydi bunu kişileri ifşa ya da rencide ederek yapmazdı.. Bir tür bastırılmış duyguları dışa vurma ya da ezilmişlik hissinin tatmini diye de adlandırılır.. Sayı ile doyum arar yani..
Avcı kıraathanelerinde çokça lakırdı döner ancak gerçek avcıların sesi duyulmaz.. Don Juan'ın bir kuralı var ;
''Asla ilişkini kimseye anlatma.. Eğer fark eden olursa/açık verirsen biz arkadaşız ya da bir konuda bilgi vermem gerekiyordu bu yüzden bir araya geldik de.. Asla kendi saygınlığını kaybetme ve kaybettirme.. ''
Bu galiba sadece bizde yok ya da ne bilim ben görmüyorum. Bizimkiler tek olsun sağlam olsun diyolar. Ben de daha sevgili edinmedim ve sevgili edinmek de yanlış. Özellikle evlenmeyip her şeyi sevgiliyken yapanları yanlış buluyorum. Evliliğin bir ağırlığı ve ciddiyeti var, övünülcek şey bunu devam ettirmekte bana göre. Etrafımdakiler de buna yakın düşünen adamlar, üstelik bu erkeğe kadına da bakmıyor, söylemeye çekinen de var çekinmeyen de var. Yine de sorunun cevabını istiyorsan insanlar yanlış bir şey yaptıklarında sonuçlarıyla yüzleşmemek için bunu saklarlar. Burada erkekleri muhtemelen bu yaptığından dışlayacak biri olmadığından rahatlar bu konuda. Nitekim birini sevmek ve sevdiğini söylemek yanlış değildir ama ben şu kadar kadını ardımda bıraktım diyen birine kimse "oooo erkek" gözüyle bakmaz ve o adamın değerini kafasında biçer.
Çünkü bencil erkek yapar üstündür diyen çok erkek olduğu için. Bakire sevgilisi olmamış koz isteriz yoksa kötü kadın görürüz diyenler çok var böyle erkekle evlenilmez uzak durulmalı bi erkek için kendinizi kısıtlamayın erken yaşta evlenmeyin.
25 üstü kadını almam diyen çok var bu yüzden bazı kızlar 20 yaşındaki koca aramaya başlıyor yazık küçük genç kızla bakire kızla olmak için böyle diyorlar. 18 yaşındaki çoçuk ergen kızı isterim be var bunda reşit diyenler kadın cinselik yaşayınca annen baban nerde derler erkek reşit olmadan cinselik yaşasa adam görürler kadın reşit olmadan yaşarsa yollu kudurmuş derler.
Kadın cinselik yaşarsa obje görürler zaten böyle biri her kadını obje görür saygısı olmaz. Kadınlar tüm geçmişini kocasına anlatmalı hesap sormalı derler yani kendinlerini kadınların tanrısı görürler en komiği de böyle tiplerin çoğu Müslüman kendi dinlerinden habersizler kadına gelince yanacaksın derler. 30 yaşına kadar Sefa sürüp 18-24 arası genç kız isterler enayi kızlarda kabul eder. 18 19 21 yaşındaki kızı isteyen biri zaten 15-17 bakar mantıklı düşünün 16 yaşındaki kızla 18 yaşındaki kız yan yana dursa fark olmaz o kızların fiziği aynıdır. Birde genç kızla olabilmek için kadın erken olgunlaşır derler 20 yaşındaki kızla 25-30 yaşındaki erkek aynı olgunlukta olmaz işte küçük kız isteyenlerin uydurduğu laftır erkek geç olgunlaşır. 30 yaşındaki evden kalır derler çünkü ergen genç beğendikleri için 30 yaşlı gelir ve o yaştaki kadın çok erkekle olmuş sanırlar kişi kendinden bilirmiş. Kızlar erkeklerle olmadan genç yaşta evlensin diye 25 üstü isteniyoruz derler çoçuk yapamaz derler sanki çoçuk severler seviyorsalar kardeşi yeğeni yaşında ki kızla çoçuk yapmasınlar sefasını sürüp genç kız isteyip çoçuk yapamazlar.
20 lik kızla evlenip çoçuk isterler ama kendileri bekarlığın tadını çıkarmış gençliğini yaşamış okurlar bencil bunlar işte 20 yaşındaki kız daha genç gezip tozmalı evlenecek yaşta değil. 18 yaşındaki kız reşit evlenir derler koca erkek bakar o kıza normal derler ama reşit kız cinselik yaşamaya gelince baban nerde derler
O yüzden bu tabuları yıkıpta kadının başının çaresine bakması gerekiyor, yeri geldiğinde erkek çocuğu gibi ailesini karşısına alıp ayakta durmalı ki adamdan daha kadın dursun, hiçbir şeye boyun eğmeyen kadın güçlü kadındır. Geçmişini ailesi bile yargılayamayan kadınlarında kimseye eyvallahı olamaz. Ha birde kadına hiçbir şeyi yakıştırmayan Erkek arkadaşınada ailesinede bir şey söylemek zorunda değil gerekiyorsa diktirir ki onlar buna onu zorluyorsa kesinlikle kandırılmayıda hak ediyorlar
İlişki sayısı deyince aklıma bir american oyuncu acentasının filme oynanacak turk rolü için Türkiyede yaptığı oyuncu castinleri özeti videosu geldi. (Sanırım 4-5 yıl önceydi.)
Adaylar 20 - 25 yaş aralığında. İlk önce standart sorular soruyorlar, sorulardan biri şu ana kadar kaç s*KS partneriniz oldu. Cevaplar 2 ,3 veya 4 gibi beş diyen dahi yok, derken kazmanın teki 80 dedi. Soruyu yanlış anladın deyip tekrar sordular yine 80 dedi ve casting odasından kovuldular.
Yani ne amaçla 80 değidiği tam bir muamma.
Sorunun başlığına ; bir film reğliğinde dendiği gibi erkekler yaşadıkları ilişkileri ikiyle çarparlar, kızlar ikiye bölerler..
4 diyen erkek 2 defa seks yapmıştır. 4 diyen kız 8 ve daha fazla seks yapmıştır :))
Ayrıca aileler kız erkek farketmez, çocuklarını her tür kötü ortamdan korumak ister. Şahsen tatile annesiyle gittiğim oğlum, benim evime kız atmaz, istemem böyle bir şey :))

benim kaç kişiyle çıkmış olmam önemli degil ama kadınlar nedense yaşadığı ilişkileri saklıyorlar.. hiçte anlaşılmıyor sanıyorlar
Erkekler bunu skor ve avantaj olarak görüyorlar. Şöyle bir bakınca bana göre erkek ya da kadın fark etmez bunun övünülecek bir tarafı yok ki. Bu dünyada herkes kendi çapında bir şeyler yaşıyor. İster duygusal olsun ister cinsel olsun bu yaşıma kadar böyle bir şeyle övünmedim. Asla da bunu övünülecek bir şeymiş gibi görmem.
Ikisi de böyle yaparak kalitesizliklerini ortaya koymus olur.
Erkek olarak bunu hiç yapmadim. Ama yapan çok var biliyorum.
Günü, anı kurtarmak, küçük hesaplar peşinde koşmak için, sahtekar davranış biçimini benimseyen insanlar "kalitesiz, basit" insanlardır.
O ilkokuldan sonra bitiyor kanka. Bak benim yıllardır hep 2-3. Erkekler derken zekadan yoksun olanlar diye ayırın lütfen
Kadınlar toplumsal baskıya maruz kaldığı için bunları gizli tutmak zorunda kalıyorlar..
Kadınları mağdur göstermekten vazgeçin artık ya. O kadar masum değil bir çoğu. Hiç bir şeyi de sakladıkları falan yok ayrıca. Kimse kusura bakmasın, erkekler daha masum zamanımızda. Sapık ve ruh hastası erkekleri olaya katmıyorum, onlar insan bile değil. Ama kimse bana kadınların masum olduğunu söylemesin. İçten pazarlıklı ve hayatları erkeklere taktik yapmak üzerine kurulu.
Çünkü çok cehalet dolu bir kültürün tam ortasına oturmuşuz. Kadınların öne çıkması bazı gerici zihniyetlerin gururuna dokunuyor. Bundan dolayı “sözde” namus meselesi olunca kadın ilişkisini gizli yaşamak zorunda (!)
Ben hiç gizleme ihtiyacı hissetmemiştim ailemden böyle şeyleri saklamadım. Bildiklernde kendimi daha güvende hissettim hep onlarda bana güvendiler hep.
Ailen bildi ve bir şey demedi ha enteresan
Demediler evet erkek arkadaş bu belli bir yaştan sonra olacağı belli. Söylemeyenlerin ailesi m*l mı? En azından talihsiz bir olay gelmedi başıma şükür. Kandırılabilirdimde
Argo konuşma ama şunu diyeceğim senin ailen herhalde kültürlü normal Anadolu ailesi olsa kıyamet kopardı zaten fazla bir şey demek banada düşmez ama en doğrusunu yapmışsın aferin ailenle arkadaş ol
Gizlemek mi , kadinlar mi😅 bugun bi videoya denk geldim kadinlar sevgilileriyle hatta evli kadinlar kocalariyla yatakta yaptiklarini birbirine anlatiyormus , bu dogru mu
@Erosçuk hic bir fikrin yok kanka 😅benim kanitlarim var
@Erosçuk deveye hendek atlatmayı seçiyorum.
Bu erkekler ile alıp veremediğin ne çözemedim. Nerede karaktersiz var onu buluo konuşmayın zaten övünen açık ve net grzklıdır. Efendi erkekleri sevmediysen boşuna soru sorma burada git efendi bul!
Oryantalist kültürün bilinç altına yerleştirdiği saçma sapan bir düşüncedir! Ataerkil toplum yapısının bireylere dayattığı ayrımcılığın en soft halidir bu…
Ya bekarsan evet çünkü kendine saygın yoktur demek ama evliysen maalesef durum değişiyor biraz çocuk İçin onca masraf üzere kurulmuş düzen bilemiyorum ki
Zaten bir kadın için saklamak en iyisidir. Çünkü erkeklerde retro kıskançlık oranı çok yüksektir. Bu sebeple paylaşmamakta fayda var. Sormayında söylemeyinde. Sorulursa da kısır bir cevap verin.
Saçmalık. Halbüki ikisindede bu aynıdır. Geri kalmış insanların sözü işte. Erkektir yapar. Böyle şey olmaz. Herkesin günahıda sevabıda kendine. Kadın yapınca namussuz mu oluyor. Peki erkek yapınca normal. O zaman erkeğin namusu yok. Saçma. İkiside aynıdır
Peki bende sana karşıt soru sorucam hiç sevgilisi olmayan erkeği kadınlar neden aşağılık ve ezik diye küçümsüyor?
Evet bunu bende uzun zaman önce farkettim. Hatta yurta kalırken diğer kızlarla bu konuyu saatlerce konuştuğumuzu hatırlıyorum. Şöyle düşün, mecazi olarak anlatayım bir sokakta 5 adet kedi varsa bu orada kedinin
--yaşaması için uygun şartların var olduğu -- (özellikle ayırdım, konuyu açıklayan anahtar deyim bu.)
anlamına geliyor. Büyük ihtimalle oradaki şartlar 6. ve 7. kediyide kaldırabilir.
İşte kadınların kız arkadaşı olmayan adamları görmezden delip etrafında çok sayıda kadın dönen tiplere yönelmesinin sebebi budur. Bu bilinçli yapılan bir davranış olmayabilir, genellike bilinçaltı ve 6'ncı hissin yaptığı yönlendirme bu.
Bekarken yıllar boyu bir adet dahi sevgili yapamayı becerememiş adamların evlendikten sonra birkaç ay içinde 2 -3 yapmalarının sebebi budur. Kendim çok sayıda örneğini gördüm.
@EsinDirik örneklemeyi şöyle de yapabiliriz bir çöplükte çok sayıda sinek bulunablir, hatta daha fazlası da aynı çöplüğü tercih edebilir.. Ama bir bal arısı asla oraya girmez..
@yilmazkagan Çöpün içinde bal varsa girer.
@EsinDirik ben çöp tarafındayım.. Ne bal gördüm nede bal arısı.. Eşek arıları bazen bal arısı kılığına girip ziyaret ediyor ama biz eski kaşarlar biliyoruz ki çöpte arının işi yok :)
Türkiye'de namus, ayıp sadece biz kadınlara yükleniyor cahil insanların kafası kopmadığı sürece bu baskı algı devam edicek
Erkek değil onlar
1-5-10 kişi olabilir iki tarafta da yaşanmış bitmiş. gizlemek gereksiz ama övünmek başka bi olay
Toplumda kızlara verilen rol böyle, aslında kızlarında isteklisi, seksi iyi yapanı tercih edilir, eşinin tüm cinsel ihtiyacını karşılaması istenir
Tam nokta atışı sonuna kadar haklısın bizim ülkede ki erkek çocuk merakı dünyanın hiç bir yerinde yok maalesef birde yetiştirmeyi bilseler
Bence kadınlarda gizlemesin derim sebebi kadın erkek birbirine dürüst olsun sonradan birbirlerini öyle kabul edip daha iyi geleceğe adım atsın
Gayet diyebiliyorlar benim çevremdekiler hatta biz soruyoruz yokmu damat diye. Hangi Türkiye sizin orası.
Biz kadınlar bir hiçiz millete göre biz düşman olarak görürülürüz her zaman değerimiz yerlerde ne yaparsak yapalım her şey hor görülür
Öyle düşünme bizin turk toplumunda erkekle kadın eşittir, Türkler İslami kabuk ettikten sonra arap kültürü altında kalmış, Atatürk bu kültürü reddetmiş dünyada kadın ve erkeği eşitledi, kadın üzerinden siyaset yapanlar kadının giyimine ne yapacağına kadar herşeyine karışır olmuş, maalesef çoğu kadınlarda buna destek vermiştir. Bizde kadın eşit herkes hakkını arasin bizim gözümüzde esitsiniz
Sevgilim olsa annem baskı yapar
Babamda işini eline al onda sonra bu işlere gir der
Ama genel olarak akrabalar kaş göz yapar yani
Gelenekler diyelim
Ben öyle olmasını seviyorum. Erkeklere daha hayvansallık yakıştırılıyor.
Yobaz olduğumuz için biz kızlar gizlemek zorundayız 🙄🙄
Ya bu toplumdan ne beklersin ki cahiller işte çok yazardım da uğraşamam
Çünkü böyle yapmak işinize geliyor herkes de tertemiz el değmemiş olarak biliyor
haklısın valla... ahlaksız bir bakış açısı var bizim halkımızda
Kesinlikle bu nasıl zihniyet yaa aşırı ayar oluyorum
Hadi yapalım
Çünkü erkeğe tecrübe der kadınlar, tecrübeli erkek istemeyen var mı, yok.
Bu konu övünülecek bir konu değil övünenin de fındık kadar beyni yoktur zannımca..
Kadinlar erkekte bunu istiyor, erkekler kadin da onu istiyor ds ondan.
Bizim ülkemizde kadınlar gerçeği söyler ise ne damgası yiyecek belli
bunu kendinize yapan sizsiniz yapan yaptığının nolursa olsun arkasında durur
Erkekler buluşmada cebini neden bosaltiyorsa o sebepten ötürü.
Göster pipini amcana diyen bir anlayıştan ne bekliyorsun ki.
erkek yaparsa , ''aslanım benim''
kadın yaparsa '' 0r*sbu''
bu zihniyetten kurtulup herkesin namusu ile yaşayacağı günler gelir inş.
Kizlar mi gizliyor? Valla benim tanıdıgım kızların maasallahi var erkeklerden daha çapkın zaten sevgili olarak takılmıyor kimse artık al gülüm ver gülüm. Ya para ya da temel içgüdü misali olmuş ilişkilerin şekli
çünkü ataerkil toplumda hoş karşılanmayıp kötü kız damgası yiyor. Kadınlar bile hemcinslerine aynı davranıyor destek olmuyor. Zihniyetsiz tohum mahsülü fikirler işte
erkekler yaparsa övünüleceğini düşünür, kadın ise aşığılanacağını..
hiç övünecek bir sayım yok olsa da bununla övünmezdim bana göre çok saçma.
Artık gizleyen pek kadın kalmadı. Günümüzde çoğu genç kız zaten fiilen çok eşli...
Çünkü herkesin kafasında erkek pisliğin tekidir, kadın nur tanesidir algısı var
Kadın erkek ayrı mı burada da var çünkü erkekler o kadar kişiyle konuşsun yatsın biz erkeğiz kafasindalsr
sevgili yapan kıza da hayat kadını diyenleri de görüyoruz oysa ki erkek sevgili yapsa çıtları çıkmaz bunların.
Tam anlamıyla saçmalık ama gizlemek değil övünmek saçma senin özelin o anlatmak zorunda değilsin ama övünmek nedir ya iğrenç
Ben her türlü saklardim, dedikodu malzemesi olmaya niyetim yok açıkçası..
Geçmiş geçmişte kalmalı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?