1 aydır birlikte olduğumuz beni̇ seven bir kız artık sana karşı bir şey hissetmiyorum diyor ne yapmalıyım?

Bir zamanlar bi kız bana yazmıştı 1 2 gün flörtleşmiştik fakat ben ona soğuk yapmıştım 1 gün sonra kız bana kendini açtı ve senden hoşlanıyorum dedi fakat ben ilişki düşünmediğimi söylemiştim , ondan sonra kızın kalbi kırılmıştı 1 ay sonra da ben ona gittim çok sevindi ve 1 ay boyunca sevgili olduk birbirimizi cidden seviyorduk ve uzun süre düşünüyorduk , bu benim ilk onun ise 3. deneyimiydi ben de çok ilişkiden anlamadıgım ıcın bıraz hatalar yaptım kızı soğuttum baydırdım ve bi gün bi büyük olay yaşandı ve bana kırıldı sinirlendi 2 gün sonra da konuştuğumuzda ben seni kaybetmek istemiyorum fakat eskisi gibi de hissetmiyorum dedi , ayrıca bana karşı mı dediginde genel olarak herkese dedi yani kız biraz karmaşa içerisindeydi ve Şu an mesaj atmıyorum 1 gündür , o beni gerçekten seviyorsa mesaj atar diye düşünüyorum yoksa da 2 haftaya tekrar sansımı denicem olmassa olmaz

1 aydır birlikte olduğumuz beni̇ seven bir kız artık sana karşı bir şey hissetmiyorum diyor ne yapmalıyım?