Sevdiğim kız artık beni sevmiyor 5 ay oldu ne yapacağım bilmiyorum?

3 yıldır birlikte olduğumuz, her şeyi iyisiyle kötüsüyle yaşadığımız kız artık beni sevmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Onu her şeyiyle hala çok seviyorum. Yaklaşık 5 aydır ayrıyız ama hala beraberiz, birlikte takılıyoruz.

Pes ediyorum ondan vazgeçiyorum ve tam arkamı dönüp gidecekken bir şey yapıyor ve ona koşarak tekrar geri sarılıyorum onu bırakamıyorum. Kendi kendime artık gitmelisin o seni sevmiyor diyorum ama gidemiyorum da bırakamıyorum. Sürekli aklıma birlikte geçirdiğimiz 3 yılımız geliyor. En kötüsü de hala ailesine ayrıldığımızı söylememiş olması ailesi hala bizi sevgili sanıyor. Benim içinde aynı bir şey söyleyemedim. Geçtiğimiz 5 ayda bir erkekle konuşuyordu, gördüm. Başkasıyla neden konuşuyorsun dedim bana sende konuşsaydın o senin enayiliğin dedi. Gerçekten gururum kırıldı tam ondan vazgeçmişken tam giderken gidemedim. Gururumu, kalbimi, yaşadığım kötü duyguları yok sayarak yine ona gittim. Kalbimi sürekli elinde parçaladı defalarca kez parçaladı, umursamadım. Her seferinde kalbimi ona tekrar verdim ve tekrar parçaladı. Ne yapacağım bilmiyorum.

İyi hissetmiyorum diyor yanına gidiyorum onunla oluyorum. Kötü bir şey yaşıyor yine onun yanında oluyorum. Adet oldum kötüyüm diyor onun evine gidiyorum onun için ev işlerini yapıyorum, sen yorulma ben her şeyi yaparım diyorum. Lütfen sadece yatakta yat ve dinlen diyorum. Hava kararıyor yatağa giriyorum ona sıkıca sarıyorum. Bir şey demiyorum. Seni çok seviyorum diyor sonra öpüyor, bende onu öpüyorum. Birlikte sarılarak uyuyoruz. Tüm bunları biz sevgili değilken ayrıyken yapıyoruz. Bazen internette bir şey görüyor, çok güzel diyor. Bende kıyamayıp ona alıyorum sonra çok mutlu oluyor. Bende o mutlu oldu diye oluyorum.

Yanında arkadaş gibi olayım diyorum. Aramıza mesafe koyuyorum. Onu öpmeyi bırakıyorum dışarıda elini tutmayı bırakıyorum. Sadece sohbet edip konuşuruz diyorum belki böylesi daha iyi olur diyorum. Ardından bana öyle bir sarılıyor ki, sanki bütün ona koyduğum mesafe koymaya çalıştığım bütün mesafe ortadan kalkıyor. O gittiğinde bütün huzurum kaçıyor, o geldiğinde huzurum geri geliyor.

Ben çekip gitsem o benden gitmiyor, o çekip gitse ben ondan gitmiyorum.

Sevdiğim kız artık beni sevmiyor 5 ay oldu ne yapacağım bilmiyorum?