ilişkimizin baslangıcını sevdiğim kız attı yani temelleri onun uzerıne. basta beni seviyordu ben ona karsı bisey hissetmezken simdi ise durumlar farklı 3 aylık bir ilişki Birbirimizi seven bir çifttik , bir sabah kahvaltısında bize geldi ev boştu çağırdım. yemek yedik ardından seviştik ama bir anda birbirimize vakit ayıramıyoruz hep sevişmek olmaz diyerek sitem etti arada sırada böyle yapardı o gün gitti evden peşinden kostum yine kabul etmedi bu ilk oluyordu , normalde önceki ayrılığımızda 4 gün ayrı kaldık fakat o geri donmustu bende kabul ettım konusup halletmistik ama bu son olayda araya 4 gün girince bu sefer ben bunu geri aradım ama soğuk davrandı heryerden engelledim 4 gün sonra tekrar yazdım ama bana yokluğunu hissetmiyorum dedi toplam 15 gün birbirimizi görmedikten sonra dün gece bulustuk içmek için sözleşmiştik gülüştük baya iyiydisarkı actım sonra duygulandım ağladım sonra sırkelendım beni seviyormusun ben seni seviyorum dedim , hayır dedi arkasından bilmiyorum dedi arkasına bakmadan gitti babası aramıstı cunku pesinden iki defa gittim hiç umrunda değil gibiydi ama babası aramıstı. bu sabah sorduğumda seni bırakmak istemedim tabikide orda öylece birazdaha dursaydım ayakta duramıcaktım aileme hesap veremezdim dedi, tekrar goruselim dedim gorusmek bize iyi gelmiyor gorusmeyelim birdaha dedi. ve o universiteye gidiyor bu sene farklı yerlerde olucaz
Güncellemeler
+1 yıl
yardıma ihtiyacım var ne yapmalıyım arkadaslar?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadasalaaaaaaaaaaar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar