Sevdiğim kız göz göre göre elden gidiyor, ne yapmalıyım?

-umarım yardımcı olursunuz çünkü artık canım çok acıyor, bu hikaye şöyle başladı:

-aylar önce sosyla medyadan bir kız ile tanıştım ilk başta normal günlük mesajlaşıyorduk bi kaç ay böyle geçti sonra aniden bişeyler oldu samimi olmaya başladık saatlerce telefonda konuşmaya herşeyimizi birbirimize anlatamaya hele o herşeyini anlatıyordu yani onun gizlisi kalamadı hepsini anlatı.

-tamam oldu bu iş derken zaten bi kaç yıldır sevgilisi yok , bende hoşlanıyorum belki sevgili oluruz dedim kendi içimde ama bir buçuk ay samimi geçtikten sonra normal olmayan haraketleri başladı.

-mesaja geç cevap vermeler , haftada veya 10 günde bir aramalar umursamaz davranmalar bi kaç kez kırdım onu ama özür diledim ama o hareketler devamlı olmaya başladı.

-yani şimdi o hale geldi ki beni aramaya hiç müsait olmuyo giriyorum aktif ama hiç aramayor ve artık biriyle flörtleştiğini düşünüyorum çünkü öyle görünüyor onu kaybetmekt istemiyorum beni umursamıyor yazıyorum aktif ama bakmıyor...

-içimden bi ses engele geç diyor ama yapamıyorum sizce hala bir şansım kaldımı bu kızda ne yapsam tekrar eskiye dönmesini sağlarım eğer ondan hoşlanmasam değer vermesem gelip burada sizden yardım istemezdim çaresizim lütfen yardım edin taktik veya yol gösterin?
Sevdiğim kız göz göre göre elden gidiyor, ne yapmalıyım?