Ben şimdi aldatıldım mı uzun ama okuyun lütfen deliricsm?

1 buçuk yıllık iliskimde hediyede alındı beni mutlu da etti sevildiğimi de hisettim yolda goruken bir çiçek koparılıp bana verildi aynı evde saatlerce eğlendik beraberdir uyuduk benimle ac halde uzun yol çekti evime kadar daha çok vakit geçirmek için daha bir sürü şey.. ama ilişki içindeyken eski sevgilisi buna yazdığında cevap vermiş ve konusmus bana art niyeti olmadığını anlattı hatta hayatımda biri var demiş kız inanmamis yazmaya devam etmiş sonra hastalığından bahsetmiş kıza acıyıp yanında olmuş hatta komik video atmış ordan tiktoktan bildirimden yakaladım bu olayları bana söylemedi hiç. bir kerede kıza bir gece mesaj atmış senin yüzünden bu haldeyim göğüs ağrısı çekiyorum tarzı isyan etmiş kötü şeyler yaşattığı için sonra tekrar engelleşmişler. bu olanlar 3 ay gibi sürece bölünüyor. ama tabi ben çok sonradan öğrendim ogrenmemem içinde çok yalan uydurdu gözlerime bakarak tanımıyorum onu falan dedi ama aradım kızın eski sevgilisi olduğunu ogrendjm sonra dostça konuştuk dedi ve ben onu hayatımdan tamamen çıkardım. sonrs mesaj attım ona hayatına birini unutmadan birini alma diye bu son mesajım dedim son olmasın art niyetim yoktu falan dedi çok yalvardı konuştuk affettim 3 ay mükemmel giderken son 1 hafta boka sardı her şey çok büyük kavgalar ettik ve ayrıldık ben buluşmak istedim ama sonra beni kıracak sekikde davranıp istemediğim şeyler yapmaya başlayınca bu sefer ben buluşmak istemedim ve bundan bir gün sonra eski sevgilisine konuşmaya ihtiyack var ben senin yanında oldum sende benim yanımda ol yazmış kızda bizden bir bok olmaz bu saatten sonra sen ne yalanlar soyleidn kızı kandırdın demiş benim için eski sevgilimde bir bok olsun diye gelmedim kalbimde sorun var dedin yanında olmak istedim ona yalan söyledim yanında okmak istedim çünkü falan yazmış kız terslemis bana ssleri attı bu aldatmak mıdır ayrıldıktan 1 hafta sonra hemen yazması ilişki içindeyken o kadar affettim hemde surundure surundure affetim ama napicam ya yine gelirse affet diye

Ben şimdi aldatıldım mı uzun ama okuyun lütfen deliricsm?