Esim benden 1 ay önce bosanmak istedigini söyledi ben istemiyorum ne yapmaliyim?

bir aydir babamlarda kaliyorum kocamda berarber tutumuz evimizde kaliyor iftara annesine gidiyormus. ortada hic bir sey yoktu sadece ailesi beni sevmedi ki ben elimden geleni yaptim. kocam ortada kaldi ve bosanmak daha mantikli olur diye cikti ayrilalim dedi. biz bir yildir evliyiz. ben onu hala seviyorum herseye ragmen. bosanmayi acmamis daha. kendisine sadece esyalarimi almaya gelicem diye yaziyorum sadece baska bi diyalogumuz yok. beni terk etti gün 2 gün sonra aradim konusalim cözelim dedigimde olmaz bitti dedi.. sizce pisman olur mu? olsa tekrar bi sansimiz olur mu?

Güncellemeler
+1 yıl
1 yildir evliyiz ve 1 aydir ayri kaliyoruz. önce sadece 2-3 ay ayri kalaim sonra bakariz dedi. bende hayir ozaman bosanalim cocuk oyunu degil evlilik. yok ben bosanma vermem dedi. arada 1 hafta gecti dedi bosanirim. bende dedim acmam sen acicakmisin. önce bekledi sonrada dedi evet acarim ama daha bi dava acmadi. sizce kararsizmi? cocuk yok yurt disinda kaliyoruz yani paradan dolayi olmaz.
Esim benden 1 ay önce bosanmak istedigini söyledi ben istemiyorum ne yapmaliyim?