Beni istemedigini soyledi ne yapmaliyim?

7 ay 7 günlük bir iliskimiz var onunla bir suru sey yasadik. Beni ailesiyle tanistirdi annesiyle sarilip uyuduk yeri geldi karsilikli goz yaşı döktük. Benimde hatalarim oldu onunda. Fakat son iki aydır 5 gun mutluysak 10 gun mutsuzuz cunku surekli tartisiyoruz. bizim bir dükkanımız var ve oturdugum semtte degil sevgilim eskiden orada oturuyodu yaklasik 2 ay once sehirdisina tasindi. Dükkana gitmemi istemiyor her defasinda tartisiyoruz. gitti diye istememezlik yapmuyor yanlis anlamayin buradaykende gitmemi istemiyodu dükkana. ama ailem her hafta sonu sehirdisina gidiyolar ve dukkana bakabilecek tek kişi ben ve kizkardeşim yani bir nevi mecburuz. Daha once bu konu yuzunden tartistigimiz icin kendimi kotu hissettigim zamanlarda bircok kez babamin karsisina gectim bagirdim cagirdim. E sonucundada dayak yedim. dayak yemem onunda hosuna gitmiyor ama o semtte olmamda onu cok rahatsiz ediyo ici icini yiyo cunku o semtin erkekleri bildiginiz abaza. herneyse eski sevgili. Falanda var orada bu yuzden cok kiziyo ve defalarca kez kavga ettik bu yuzden onceden dayak yedigim icin dayak yemene dayanamam tamam git ama kendine dikkat et dedi sans verdi ama ben onla konusurken dukkana bir erkek geliyodu kiskaniyodu vs. Ve 5 gundur aramiz cok kotu resmen bana artik yoruldum seni istemiyorum sesine tahammul edemiyorum dedi. her sabah saat 8 e alarmimi kurup onu ben uyandirirdim simdi aramiz kotu oldugu icin ve bana o sozleri soyledigi icin aramiyodum dün sabah beni o uyandirdi saat 10 civarinda gayet neseli sisko sisko diyerek konustuk hersey guzeldi hatta istanbula gelcekti 3 gun sonra neyse o gunun aksami babamla tartistim bir konu yuzunden ve babamdan tokat yedim ama tartisma konumuzun onunla bir alakasi yoktu bende kendimi cok kotu hissettim onu aradim bana yalniz kalmak istedigini soyledi sonr bende telefonu kapattim bir on dakika sonra mesaj attim "sana cok ihtiyacim var kendimi iyi hissetmuyorum"diye ama cevap vermedi bugun yine tartistik ve istemedigini soyleyerek benden ayrildi?
Beni istemedigini soyledi ne yapmaliyim?