Güncellemeler
+1 yıl
Diyorum ki arkadaşlar acaba tamam o zaman arkadaş kalalım falan mı desem? Yani bir kere buluşmuştuk bir kaç ay geçti sonra arada kopukluk oldu.. şimdi yine görüştük ve diyor ki işte buluşmamız güzeldi sempatiksin güzelsin ama ben şu an ciddi düşünmüyorum.. açıkçası bende bir date den sonra birisinle direk ciddi düşünecek değilim.. okadar hemen aşık olmam.. bende onun için bağı tamamen koparmamak için arkadaş olalım dicektim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen yardım edin :( çok üzülüyorum... acaba bir kaç ay sonra yazsam mı ona nasılsın filan? Neden bu kadar özgüvensizim ya :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Birbirinize uygun olmadığınız için zorlamaya bence gerek yok
Arkadaş kalalım desem?
Sanırım baya kararsız birisin:) ya da hiç arkadaşın yok... hangisi?
Arkadasim var ama cok kararsiz ve duygusal bir insanim
Bence erkek veya kadın fark etmez ciddi ilişki istemiyorum diyorsa bu konuda nettir ve zorlamaya da gerek yok bence. Sen ciddi bir ilişkiye hazırsan neden düşünmeyen biriyle vakit kaybedesin ki? Hayat sürprizlerle dolu:)
vakit kaybetmiyorum bir beklenti icinde degilim zaten baska erkeklerle de bulusuyorum... demek istedigim sadece ona dürüstlügün icin tesekkür ederim ve yinede arkadas kalabiliriz diyebilirim
Hımm zor durum, sen nasıl bakıyorsun f. ckboddy işlerne
Yok istemem ama acaba diyorum ne desem de ona iz bırakırım havalı olurum
Vermezsen ve güzelsen
Güzelim zaten ilk buluşmamız için sempatiksin filan dedi.. güzeldi dedi ama şu an ciddi ilişki istemiyorum şu an diyor. Açıkçası bende bir date den sonra hemen aşık olmadım ona.. onun için bende babada sempatiksin istersen arkadaş kalalım diyebilirim
sana kalmış ama o seni begenmemiş
Öyle mi dersin bence beni yatağa düşürmek istedi başta ama arada bir şeyler olunca benim ciddi düşündüğümü anladı
buda bir olasılık ama size cinsellik konuştunuz mu ki veya onun senden böyle bir isteği oldu mu
hayir daha önce olmadi... normal yemek yedik sonra bir hafta sonra tekrar bulusacaktik ama ortam arkadaslardan dolayi aramizbozuldu büyü bozuldu diyebilirim... ben kendimi ifade ettim
simdi diyor ki bulusmamis filan cok güzeldi. sempatik bir kizsin hosuma gitti ama su an ciddi iliski istemiyorum... sen nasil düsünüyosun dedi
bende su an ona bana dürüst oldugun icin tesekkür ederim filan dicektim ve istersen yinede arkadas kalabiliriz
cocuk ciddi düşümuyor ama cinsellik yaşayabilir. peki seni ne istiyorsun bundan
eğer ki arkadaş kallım dersen cocuk uzun vadede boşta kalırssa sana yaklaşır
Ben ona cevap olarak zaten önce seni tanimam gerekiyor bir kere bulusmadan sonra karar veremem dedim. Ama dürüstlügün icin ve beni oyalamadigin icin tesekkür ederim. Iliski istememen sorun degil..
arkadaslik teklif etmedim. Cok üzülüyorum numarasini silmedim Belki olurfa bir gün arar diye
:(
ondan bekleme seni aramaz ama sen bir mesaj atabilirisn belki arkadaşlık devam eder
Bosveeeer aman
Ayrıl benim gibi ciddi düşünen İsteyen birini bul
Kullan at
Çok üzülüyorum böyle olmamalıydı
Geçmiş olsun
Yoluna devam etmen lazımm
tamam öyle yaparim ne gibi bir cümle edip de iz birakirim
Küçük balık büyük balığı yer 😅😅
Nasıl yani? 😄
Hanfhhdjsjsjdj bu geldi aklıma bi anda
Kim neden
arkadaş kalalım falan mı desem? Yani bir kere buluşmuştuk bir kaç ay geçti sonra arada kopukluk oldu.. şimdi yine görüştük ve diyor ki işte buluşmamız güzeldi sempatiksin güzelsin ama ben şu an ciddi düşünmüyorum.. açıkçası bende bir date den sonra birisinle direk ciddi düşünecek değilim.. okadar hemen aşık olmam.. bende onun için bağı tamamen koparmamak için arkadaş olalım dicektim
Yol alman lazim
Çok üzülüyorum boşu boşuna bozuldu hepsi bir arkadaş yüzünden
Bir kaç ay sonra ona yazsam nasılsın diye?
Direkt sessizce git
Çok üzülüyorum çok