Ciddi konuştuğum biri vardı beni istemiyor ne yapabilirim?

Otelde çalışıyodum teyzenin birisi bizi eşleştirdi ondan önce de dikkatini çekiyor muşum evlenin falan diye denk getirildik giderken instamı aldı işte
4-5 aydır konuşuyorduk harikaydı her şey
Her zaman konuşuyoduk vakit ayırıyordu sonra tatile İstanbul'a gitti orada yazmamaya başladı müsait olamıyorum falan diye gerekçe sunarak ama haber vermeden yani günaydın nasılsın gece iyi geceler. Az buçuk 2-3 mesaj o kadar

İstdan evine geçti yine yazmamaya devam etti yoğun hayatım diye bende ilgilenmiyorsun yazmıyosun diye tartışma çıkarmaya başladım ben stresse gelemiyorum dedi üstüme gelme dedi

Sonra neyse ben onu baya sevmeye başlamıştım evlilik hayallerimiz nerde yaşıyacağımız ilk defa bir kadınla böyle konuşup hayaller kurdum bu yazmıyosun aramıyorsun muhabbetinden küstük biraz yüklendim soğudu benden ama hep özlüyorum senden mesaj gelmedikçe aklım sende kalıyor falan diyordum arada ağır laflar ediyordum

Sonra 1 hafta konuşmadık konuşmak istemedi zorla mesaj atarak ikna etmeye başladım en son cevap verdi iyi birisin falan diye sonra aşkım yazdım diye sinirlendi ulaşmaya çalıştım numaramı sildi aradım 40-50 defa ses attım ağladım uykusuz kaldım falan en son engelledi ama hala instadan çıkarmamış beni takip ediyor sizce bunun nedeni ne

Bide acaba bana ulaşır mı soğudum artık dönmez dedi en son zaten söylüyordu soğuduysam biter bende diye çok yazıp spam atıyorsun falan dedi engelledi ama instada ekli hala akıla ihtiyacım var çok aşığım seviyorum ilk defa bu kadar sevdim dedim birini seni benden başkası aevmicek bu kadar dedim sensiz ağlıyorum uyuyamıyorum düşünmeden duramıyorum dedim asla dinlemedi napıcam veya o bana döner mi anlayanlar biraz yardımcı olsun cevaplasın
Güncellemeler
4 ay
Çabalamasak erkekler tırsak kaçıyor deniyor çabalıyoruz çabalarken bile kullandığımız nokta gözlerine batıyor çabalarımızı ağlamamızı çürümemizi görmezden geliyorlar sonra yine suçlu biziz çabalıyosun olmuyor çabalamıyorsun bu seferde yine olmuyor ne yapsak olmuyor anlamıyorum çok kötüyüm
Ciddi konuştuğum biri vardı beni istemiyor ne yapabilirim?