Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır beraberiz o İstanbul'da yaşıyor ben Ankaradayım. Gerçekten birbirimizi çok seviyoduk 1.5 ay önce yanıma geldi çok mutluyduk evlenmeyi dusunuyoduk ben işsizim iş bulduğumda ciddi adımlar atacaktik fakat dün akşam benimle daha fazla uzaktan ilişki yurutemeyecegini söyledi canım çok yanıyor ayrılırken beni hala sevdiğini söyledi gururdan mesaj da atamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum duvarlar üstüme geliyor nefes alamıyorum lütfen bir akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mesefeler sevgiye engel değildir. Uzaktan bu ilişkiyi yürütmekten kasıt neymiş. Demekki sürekli elinin altında istediği gibi oynayacağı bir oyuncak lazımmış. Uzakta olduğunuz için bu ona yetersiz gelmiş. Demekki ona bu avantajı veren başka bir oyuncak bulmuş. Seninle hiç bir zaman ciddi düşünmemiş. Böyle sudan abuk sabuk ''mesafe'' diye bir bahane olur mu? O zaten hiç bir zaman senin olmamış. Kendinle daha fazla oynatma. Bazı insanlar sadisttir. Karşılarındaki insanın (heleki kendileri için) acı çekmesinden büyük haz duyarlar. Kimseye bu hazzı yaşatma. Sevgi sürekli sevdiğini görmek için bahaneler yaratır. Ayrılmak için ucuz bahanelere sığınmaz... Dünyada hiç bir şey senin üzülmen kadar önemli olamaz. En önemli şey senin üzülmendir. Başkalarına değil, birazda kendine önem ver. Ayrılırken neymiş seni sevdiğini söylemiş. Geç bunları. Bir şekilde el altında tutma taktiği. Sevmiş olsa, iki yıl bu bunca zaman, madem tek mazeret mesafe; evlenir, alır götürürdü yanına. Kendi o kıt olan aklıyla sana kurnazlık yapıyor. Canının yanması çok normal. Seni çok iyi anlıyorum. Ama ayağa kalk. Yere düşen kılıcını al ve savaş. Düşünsene savaşacak bir şeyin yoksa kazanacak neyin olabilir? Bu hayat, senin tercih edebileceğin bir çok güzelliklerle dolu. O güzelliklerin sana gelmesini bekle. Şahsi şeyler için endişelenme. Her şey zamanı gelince olur zamanından önce değil... Tren istasyona gelmeden binemezsin öyle değil mi? ''Gururdan mesaj yazamıyorum'' diyorsun. Bunu sadece gururun için değil, aklın, mantığın, şahsiyetin, öz benliğin, sahip olduğun değerler adına, kendin için yap. Ne mesaj at, ne ara, nede aramasını bekle. Güçlü ol, ve bas engeli. Unutma bu gün ki seçimin yarınki geleceğindir... Allah sana, yürümüş olduğun bu hayat yolunda, bilgi sahibi, tecrübe kazandırmak ve güçlü kılmak için sana böyle bir sıkıntı vermiş. Şimdi bundan sonraki adımlarını daha dikkatli atacaksın. Çürük tahtaya basıp düşmeyeceksin. Neden? Zira artık yürümeyi, nereye basacağını öğrendin, biliyorsun. Bak Kuran sana soruyor. HİÇ BİLENLERLE BİLMEYENLER BİR olur mu? Sen artık bilenlerdensin. Bırak oturup kendine acıyıp ağlamayı sızlanmayı. Hayat kimseyi beklemez. Kazanılacak nice zaferler seni bekliyor. Yapacağın şey çok basit. Sadece ayağa kalk, yere düşen kılıcını al ve savaş... Kendinede tüm dünyayada göster gücünü. Sen bunu yapacak güçtesin.
44 Yorumla
Soran+1 yılBelki de çok yeni bir ayrılık olduğu için böyleyim senin yorumunu okurken bile ağladım sabahtan akşama kadar üzülüp ağlıyorum geçeceğini ben de biliyorum daha önceki ilişkilerimde de benzer şeyler yaşadım ama unutmak istemiyorum bir daha başkasını böyle sevemezmisim gibi hissediyorum. Hiçbir yerden engellemedim o da beni engellememis mümkün olduğunca bakmamaya çalışıyorum umarım en kısa zamanda geçer
- +1 yıl
Cevap 1) Şu anda nasıl hisler içindesin çok iyi anlıyorum. Benzer bir şeyi fazla değil bir hafta önce yaşadığım için onları sana yazdım. Eşimin ülkesi bize 15 bin kilometre mesefede. Gidip gelmesi zor oluyor. Bana iki hafta önce ''beni özgür bırak gideyim ülkemi ailemi özledim'' dedi. Yanlış bir şey yapmamak için, hiç bir şey söylemeden hızlı bir şekilde bir saat kadar düşündüm. Hiç tartışmadım. Hiç bir şey söylemedim. Benden bu konuda ne beklediğini sordum. ''Anlaşmalı olarak boşanalım, ben gideyim'' dedi. Tercihini ülkesi ve ailesi yönünde olmuştu. Anladım ki ben onda bitmiştim. Bunu tartışmanın gereksiz yere lafı uzatmanın, taşkınlığın hiç bir anlamı yoktu. Bedeni burada aklı başka bir yerde olan birisiyle zaten mutlu olunmazdı. Düşünsene seninle olan birisi yanı başında tek başına mutsuzluk yaşarken, sen nasıl mutlu olacaksın? Akılllı ve mantıklı olmam gerekiyordu. Halbuki onu çok sevmiştim. Hayatımdan hiç bir zaman çıkarmayı aklımdan bile geçirmedim. Ona hiç ismiyle hitap etmedim, aşkım canım, o benim kıcırvık kuzumdu. Ancak vatan, aile sevgisi ve özlemi karşısında başka hangi güç direnebilirki. Biliyorsunki bülbülü altın kafese koymuşlar AH VATANIM demiş. Kendi içinde bunu yaşayan, ama hep mutluluk rolü oynaması, beni ne derece mutlu eder. Aramızda bunun haricinde hiç bir sorun 6.5 yıllık evliliğimizde yaşanmadı. Bunca süre ne yaptıysam onun mutluluğu, yüzünün gülmesi için yapmıştım. Vereceğim karar zor olsada yine onu mutlu etmeliydi. Bana aşkım diye gelmişti. Düşmanım diye gitmemeliydi. Hemen dilekçe yazıp aile mahkemesine verdim. Üç beş dakika içinde boşandık. Ertesi gün uçak biletini alıp, son defa birbirimize sarılıp, el sallayarak veda ettik. Tüm mutluluğum, her şeyim, adeta ruhum gibi, gök yüzüne havalanan uçağın içinde, gittikçe küçülerek, ufukta kayboldu. Adımlarımın beni geri itmesine rağmen eve geldim. Artık o yoktu... (Yazı çok uzun olduğu için gönderim yapamadım. bu nedenle ikiye bölüp gönderiyorum)
- +1 yıl
Cevap 2) Tanju Okan'ın ''Kadınım'' diye bir şarkısı var ya! Onu yaşadım. Ne diyordu şarkı? Eşyalar toplanmış seninle birlikte, Anılar saçılmış odaya her yere, Sevdiğim o koku yok artık bu evde, Sen kadınım. Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş, Ne olur terketme yalnızlık çok acı. Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte. Sen kadınım. Sönmüş bak ışıklar ev nasıl karanlık
O ılık aydınlık yuvamız soğumuş. Geceler bitmiyor ağlıyorum artık. Sen kadınım... Masamız köşede öylece duruyor. Bardaklar boşalmış herbiri bir yerde. Sanki hepsi hasret senin nefesine. Sen kadınım... Bana bıraktığın bütün bu hayatın, Yaşanan aşkların değeri yok artık. Ben sensiz olamam artık anlıyorum. Şimdi çok yalnızım. Ne olur kal benimle o kapıyı kapat. Elini ver bana. Dışarda yalnız, yalnız üşüyorsun. Sen, kadınım... Benim kulaklarımda bu sesler çınlarken, o ülkesine ve ailesine dönmenin mutluluk girdabında, tüm bu yaşadıklarımı görmesi ve bilmesi imkansızdı. Senin anlayacağın, sana o tavsiyeleri boş, yaşamamış bir insan yazmadı. Kendine gel. Senin acılarından daha büyük acılar yaşayan insanlar var bu dünyada. Okurken ağladığını söylüyorsun. Sanıyormusun ki bunları yaşayan ve yazan kişi boş duruyor. Gözlerimle birlikte ağlayan kalbim. Hırçın akan bir nehir... Demem odurki sana verdiğim tavsiyeler sadece senin için değil... Minareden düşenin halini minareden düşan anlar... Minareden düşmeyen birisinin söylediği her söz boştur. Şu an yağmurlu, çukurlarına sular dolmuş, loş ışıklı Ankara sokakları beni bekliyor. Gören, gözlerimdeki yaşı yağmur tanesi zannediyor... Bilmiyorlar...
Soran+1 yılÇok üzüldüm gerçekten bu durum insanı mahvediyor hem sevdiğin insan hem de alışıyorsun gidince bir boşluğa düşüyorsun artık ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum normal bir şey konuşurken bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi umarım hepimiz için hayırlısı neyse o olur
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Ayrılmaya karar verirken seninle konuşmayıp sadece karasını sana bildirmek için yazıyorsa gurur filan olmasa bile zorla kendini kabul ettireceksin ki bir yerden sonra aynı noktaya gelir konu. Olay şu ki kalbinde olmadığın birinin yanında yerin yoktur olmamalı. Sevgi ve aşk karşılıklı değilse maalesef süremez. Demek ki zaman içerisinde kendisine birileri ayarlayıp garantiye aldı. Zaman geldi ve kararını aldı. Durduk yere böyle bir kadar vermdiği belli. Daha fazla zamanını almaması için söylediç Keşke bikme imkanı olsa görürdün ki bulmuş başka birini... Durumu kabul edip dibine kadar acını çekeceksin ondan sonra kuvvetle ayağa kaklmayı öğreneceksin!
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında bana direkt ayrılmak istiyorum demedi kavga etmiştik 2 gece öncesinde ertesi gün ben yazdım geç cevap verdi sinirlendim konuşmak istemiyorsan söyle dedi sürekli mesajlaşmak sıkıyo beni dedi ben de tamam dedim beni hala sevdiğini söyledi hayatını yoluna koy dedi o kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBu ayrılık dönemi biraz zor geçer fakat zamanla biter, iki yıllık ilişkisini uzak mesafeden dolayı bitirebilen biri için üzülmeyin derim, sevgi kolay biten bir şey değildir bitrebiliyorsa kişi o gerçek sevgi değildir, demek ki sevgiliniz her zorluktan kaçabilen biri bunu da gördüğünüz için şanslısınız derim inanın her acı zamanla geçer biraz sabır gerekecek
00 Yorumla
+1 yılBen ben 5 6 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadım yılda 2 3 kere anca görüşüyorduk üstelik telefonda saatlerce konuşurduk bu yüzden. Ama uzam mesafe olması sadece özlememiz yönünden farkı oluyordu birde tartışmalarda yüz yüze olmadığımız için birbirimizi anlamadığımız oluyordu ama gayette tutkulu bir şekilde ilerlemişti. Ha tabi değdi mi değmedi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece mesafelerden dolayı seni hayatından çıkartabiliyorsa, ilerleyen zamanlarda en ufak bir sorunda da seni hayatından çıkartabilirdi.. İlişkisini sahiplenmeyen bir insandan söz ediyoruz.. Şu an duygusal olarak yorgun hissetmen çok normal ancak zamanla bu durum senin için sıradanlaşacaktır..
32 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum beni sevdiğini hissediyodum bazen ben ayrılmak istediğimi söylediğimde uzuluyodu bir daha böyle söyleme falan diyodu ne değişti anlamadım
- +1 yıl
Sevgi ilişkide tek başına çok yetersiz bir kavramdır.. Seviyor olması sağlıklı bir ilişki yürütebileceği anlamına gelmiyor.. Umarım sizin için iyisi olur..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende uzak mesafe ilişkisi yaşadım aynı o İstanbul ben Ankaradayım bizim de 5 yıl oldu ama ayrılma noktasına geldim ben artık ama konu mesafeler değil ailelerdi olmadı Bende çok zor şeyler yaşıyorum hâlâ kendime gelemedim ama yapcak bisey yok demek ki böylesi hayirliymis
13 Yorumla
Soran+1 yılAilen mi istemedi
Cevap sahibi+1 yılIstersen dm den konuşabiliriz dertlesiriz
Soran+1 yılOlur
Güzellik üzgünüm ama eminim o şahsiyetin İstanbul'da sürekli elinin altında olan sevgilisi vardır. Erkekler böyle elinde birisi varken öbürüyle devam ederler ama en çok hangisi verilmiyorsa gider onunla evlenirler ve bunun için zaman önemli değil belkide 1 aylık ne bilim 1 senelik bir ilişkidir ama kesinlikle böyledir..
Boşuna üzülme yani 🙄 o orada gününü gün ederken sen kendini üzerek yazık edersin!10 Yorumla
+1 yılSeviyorsa evlenirdi bir şekilde dururdu yanında. Saçma sapan bahane üretmiş.
Uzaktan ilişki yürütmek istemeyebilir bunu bende sevmem. Ama kalkıpta “seni hala seviyorum” da demem.. bu haksızlık olur bıraktığım kişiye.. yanlış yapmış. Senin önüne bakman lazım artık01 Yorumla
Soran+1 yılSevme muhabbeti de şöyle oldu ben sordum sevmiyor musun diye o da seviyorum ama alakası yok ayrilmakla dedi. Bilmiyorum belki beni kırmamak için de demiş olabilir yolu açık olsun artık napalim
Uzak mesafe yürümüyor keşke benim de erkek arkadaşım 2 yıl önce uzak mesafeye mecbur kaldığımızda ayrılsaydı 2 yıl yüz yüze 2 yıl da uzak mesafe yürütmeye çalıştık olmuyor 2 yıl boyunca uğraştık olur sandık şimdi o zamanıma üzülüyorum keşke uzak mesafe olduğu an ayrılsaydım diyorum. Daha birkaç hafta önce ayrıldık.
00 YorumlaEvlilik yolundaysanız mesafeler aşılırdı. Gururu bırak mantıklı şekilde konuş
22 Yorumla
Soran+1 yılYok konusmayi düşünmüyorum geri dönerse konuşurum dönmezse unutmaya calisicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok hayat devam ediyor. Sessiz kal sakin yazma ve Tripli veya atarlı veya üzgün stroryler atma. Günlük hayatına devam et o varken naslsan aynı şekilde devam et. Bu merak uyandıracaktir dediğim gibi sakin ona ithafen ne kötü ne iyi bişey paylaşma ve uzun süre ne ara ne sor ne yaz ne kötüyüm de. Sessizligini görünce geri arayacaktir
03 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten öyle bir insan değilim sosyal medya bile çok nadir kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel. Bazı kızlar sevgiliden ayrıldığı an başlar Tripkolik paylaşımlara çok itici oluyor ve erkek hiç etkilenmiyo
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bana pek inandırıcı gelmedi sebebin '' Mesafeler '' olması.
Sen yine de çok kurcalama. Acı elbet çekersin ama zamanla geçer, boş ver. O kaybetti, sen değil.
20 Yorumla
+1 yılEn doğrusu yapmış yani uzaktan ilişkiyi 2 sene yürüymek bile bana kalırsa başarı uzaktan ilişki olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar bahane kafasını karıştıran birileri olabilir. ya da gerçekten sıkılmıs olabilir.2 yıllık görüştüğün oldugu için geri dönebilir sensizligi deneyecek yapamayacak geri dönecek bekle anlayış göster
10 YorumlaKötü olmuş yapılabilecek pek bir şey yok gibi görünüyor, sağlıklısı ne diye soracak olursanız acınızı yaşayıp zamanla iyileşmeyi beklemek tabi en doğrusunu yinede siz bilirsiniz güç sizinle olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani zaten bunca zaman sürmesi ve seni aldatmamalı bile bir şey. Uzaktan ilişki yürümez, kimse uzun arayla gördüğü biriyle daha fazla devam edemezdi. Boşverip yoluna devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten karakter olarak aldatacak bir insan değil cok guveniyodum hala da güveniyorum işinde gücünde ama neden böyle oldu anlamadim
- +1 yıl
Kimse görmediği biriyle daha fazla sevgili olmaya dayanamaz. Kimseye güvenme aldatmaz deme
+1 yıl2 yıl gibi uzun bir süre birlikte olmanıza rağmen bunu kolayca söyleyebiliyorsa yol ver gitsin. Erkeklerin ne istediği belli değil. Bunun için kendini üzmeye değmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kandırılmışsın… erkeklerin yalanlarına inanmayın dedikçe ben özgürüm diyorsunuz gün sonunda siz zarar görüyorsunuz yazık 2 yıl artık yok
010 Yorumla
Soran+1 yılHangi açıdan kandirilmisim
Soran+1 yılİşsiz olmamla alakası yok ya biraz kavga etmiştik oyun muhabbeti yüzünden böyle gelişti olay. Bana iş bul diye baskı yapan biri değildi sadece bulsan her şey yoluna girmeye başlar demişti sevgisinden şüphem yoktu ama son zamanlarda uzaklastik sebebini bilmiyorum
Soran+1 yılBenimle 1.5 ay takılmadı 1.5 ay önce geldi birkaç gün kalıp gitti
Soran+1 yılYa ben gerçekten ona takılmadım amacı oyun oynamak olan biri gelip burada benim için para harcayacagina gider İstanbul'da takılır başkalarıyla o konuda aklımda bi soru işareti yok
Soran+1 yılÇocuk kaldığı yerin ücretini bile kredi kartından ödedi benim zaten kim ne derse desin şimdiye kadarki sevgisinden şüphem yok ne olduysa 1 hafta içinde oldu her sey
+1 yılUzaktan mesafe zor ben bunu hep düşünüyorum ama ciddi düşünen biri mesafeleri sorun etmezdi uzaktan mesafe ilişkisi ciddi düşünmeyenler için bahanedir
00 YorumlaO kadar sevseydi bırakmazdı bence demek şey yapmıyor bilmiyorum ya da seviyordu da hani fikri değişti bilmiyorum ama
erkek istese yapar:l
01 Yorumla
+1 yılGeri adam atmanı tavsiye ederim..
1,5 yıllık ilişki ve böyle bı karar.. bilemedım.. acıkcası! hiç üzme kendini00 Yorumla
+1 yılOnunla iletişime geçme hiçbir şekilde seni ozlemesini sağla. Zaten ozlemezse de gerek yok birsey yapmaya. İlk hamleyi o yapsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet geçmeyi düşünmüyorum hiç ne kadar sevsem de gurursuzluk yapmicam
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeverek ayrilmak diye bir sey yok, ayrildiysa bitmistir onun icin. Uzucu durum ama toparlanacaksin zamanla
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum umarım geçer bir an önce
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İki yıldır aklı. neredeymiş malın. Uzak ilişki erkeğin bünyesine ters. Sana tavsiyem uzak ilişki düşünme..
00 YorumlaGerçekten seven kişi mesafeyi dert etmez ki, muhtemelen birini bulmuştur, mesafe ayrılığın bahanesi sadece. Bence kurtulduğuna şükretmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'da başkasını bulmuştur, sana da mesafeyi bahane etmiştir, sende sanıyorsun ki uzaklık yüzünden ayrıldı.. gerçekten seven mesafeleri dert etmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynısını söyledim başkasını sevsem sana da söylerdim bu aralar hiçbir şey yapmak istemiyorum dedi
- +1 yıl
Traş
+1 yılyoluna bak.
korkak adamdan, yarı yolda bırakandan ne sevgili olur ne koca.10 Yorumla2 yıl boyunca aklı neredeymiş boş ver hayırlısı budur
00 Yorumla
+1 yılGurur yapma yaz gitsin.
Ama vazgeçtiysede bırak bence.00 Yorumla
+1 yılGeçer kanki geçer aşk acısı da geçer merak etme geçiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Geri dönecek hiç bişey deme pişman olcak Emin ol iki yıl boyunca yapabiliyorda şimdi ne oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesafe bahane ayrılmak şahane olmuş onun için. Asla arama sorma bir daha. Hangi o…ya giderse gitsin. Ne hali varsa görsün bırak.
10 YorumlaÜzüldüm keşke bitmeseydi böyle
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke. Çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor
Ortada bi sorun yokken sırf mesafe için bıraktıysa giden gittiği yerde kalsın, kendine olan saygını düşün, emin ol yürütmek isteyen, kaydetmek isteyemen herşeyi yapar, benim de başımdan geçti, kendine odaklan
00 Yorumla
+1 yılMesafeler sadece dokunmaya engel sevmeye değil bu durumu yaşamasaydın belki ileride daha kötü bir olay olacaktı daha çok üzülecektin biraz zaman geçince alışırsın unutamazsın ama alışırsın karşına daha iyi insanlar çıkar hiç üzülme 🙏🥰❤️🌹
00 Yorumladaha aktif ol sosyal medyada seni görsün kendine yatırım yap ve hep gülümse sinirine dokunacak biz de ayrıldık 4 gün oldu canım acıyor ama sağlam durmaya çalışıyorum uzak mesafe çok zor 😞
00 Yorumla
+1 yılBirisini bul evlen iki yılda evlenmeye adam evlenmez seninle
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik değil derdim düşünmüyorum pek kafamı toplayıp hayatıma odaklanicam
Yanmasın canın yenisini bul. Çivi çiviyi söker. Onun canı yanmıyor ve bunu sana rahat söyleyebiliyorsa seninde yanmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO seni kafasında bitirmiş
20 Yorumla
+1 yılGit taşın bunun yanına ya ya da o gelip taşınsın ne saçma iş. Evlilik için adım stmayı düşünüp bi anda bunu yapması hoş değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını 4 ay önce yaşadım. 1.5 yıllık bir ilişkimiz vardı.
00 Yorumla
+1 yılDünya hassas kalpler için cehennem 😔
10 Yorumla
+1 yılAnkara İstanbul çok uzak değil 2 haftada bir yanına gelebilir. Bu bir bahane değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyor yapicak bişey yok yoluna bakicaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılGururu bırak, konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı düşünmüyorum içimi dökmek istedim sadece geri dönerse döner
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi değil seks düşüncesi var bu yüzden uzak mesafe ilişki istemiyor ben ankaradayım o başka kollarda takılacak gel seninle aynısını yapalım
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da başkalarıyla yatıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil arkadaşlar amacı yatmak veya seks değil
- +1 yıl
Seninle değildir ama eğlenilecek kızlarla eğleniyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUnut gitsin sen bahane etmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılselam sana verdigim deger bukadarmis. Aramizda bisey gectiyse biktiysa O ayri bisey.
00 Yorumla
+1 yılUzaktan olunca gerçekten zor
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış ilk başta gorusmeliydin
00 YorumlaHer ilişkide olan şeyler
00 YorumlaGerçekte ne düşündüğünü anlamak çok zor 🤦🏻♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kandırdımı iki yıllık ilişkinizde
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum öyle olsa hissederim soğumuş olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılılk sevgılınmı senın ve cokmu asıksın?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir daha önce 4 kez ilişkim oldu ama kimseyi onu sevdiğim kadar sevmedim
Cevap sahibi+1 yılpekı dertlesıp konusmak ıster mısın benzer durum yasadım belkı ıyı gelır?
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılŞu an burada msın
Ne yaparsan yap geri dönecektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkasını bulmuş diye yorumladım
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılunutacaksın başka yapacak bir şey yok seni istemeyeni sen hiç isteme, bu arada senin iş bulma mevzusundan dolayı mı evlenmiyordunuz evlenmeme sebebiniz neydi
Soran+1 yılBen atamalari bekliyordum garanti işim olsun diye daha sonra ciddi bir adım atacaktik
Cevap sahibi+1 yılatama şansın var mı peki bu sene? bide o evlenmek için acele ediyor muydu görüşü neydi
Soran+1 yılKadro açılırsa bekliyorum temmuzda. O zaten benden 5 yaş büyük işimiz gücümüz hallolmus olsaydı zaten uzatmak bile istemiyordu kendisi çalışıyor zaten ben de üniversite mezunuyum işsiz kalmami istemiyordu
Cevap sahibi+1 yılailesi birini bulmuş olabilir mi ya da atanman konusunda umutsuzluğa düştü galiba daha fazla beklemek istemiyorum demesi bunlara çıkıyo neyse canım hayırlısı olsun hakkında belki bu hayırlıdır bilemeyiz
Soran+1 yılYok ya ailesi zaten öyle yobaz geri kafalı insanlar değil bu aralar bunalmış her şeyden sadece bunu söyledi bir de ben az konusuyoruz diye trip atıyodum sanırım sıkıldı kismet artik olan oldu
Cevap sahibi+1 yılaynn haklısın canım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana mesaj yolla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl dile kolay...
10 Yorumla
+1 yılKendine yazik ettin daha kimse evlenmez seninle
02 Yorumla
Soran+1 yılAmaç evlenmek değil arkadaşlar ben sadece çok seviyorum onu illa evlenmek gibi bi derdim yok 26 yaşındayım evlensem şimdiye kadar evlenirdim
+1 yıluzaktan olmaz
00 Yorumla
+1 yılBulmuştur dudukleyecek birini
00 Yorumla
+1 yılCanı acıdıkca güçlenirmiş insan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnut gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkimiz vardı, benimle uzak mesafe ilişkisi yürütemeyeceğini söyledi canım çok yanıyor ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler