Benim için yalnızlık hissi olabilir ya
Yalnızlık Hissi
Sevgili Eksikliğini hissetme
Ekonomik Sıkıntılar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzak mesafe ilişkisi yaşayan veya yaşamak isteyen kişilerde eğer ilgi, alaka varsa ve bunu karşı taraf içten hissediyor ise bence çok fazla sorun olacağını sanmıyorum.
Uzak mesafe ilişkisi kavramının abartıldığını düşünüyorum. Bana kalırsa hep yan yana olunca daha büyük sıkıntı. Her gün mıç nıç iç içe. Özel hyat kalmıyo falan hiç benlik değil. Bıkmamak için bir ayda 3-4 gün falan görüşmek kafi. Ha ekonomik açıdan bakarsak tr de her şey pahalı. En büyük problem ekonomidir.
Uzak mesafe ilişkisini zamanında dibine kadar yaşadım ve şimdiki aklım olsa asla bulaşmazdım. Sonu evlilik olsa bile yaşadığım hayal kırıklıkları, özlem, yalnızlık, başka sevgilileri gördüğümde yaşadığım o buruk hisler aklımdan silinmiyor.
Yolun başında olan varsa asla tavsiye etmiyorum
Yanımda değil ya ona çok üzülüyorum🥺
Cevap
8Cevap
Yaşamıyorum hiç ilişkim olmadı
Uzak ilişki bomboş bişey bana göre. Yanımda olacak görecem koklıcam elini tutucam bunları yapamıyorum uzak olunca ve ciddi anlamda can sıkıcı olabiliyor bu. Uzak mesafe ilişkisine hayır kabul etmiyorum
Uzak mesafe ilişkisi tercih meselesidir. Ben şahsen tercih etmediğim için hiç yaşamadım.
Uzak mesafe ilişkilerden sonrasını okumadım bro
Anlamışsındır umarım
Ona uzakken tüm dünyadan uzaklaşıyorum çevrem dopdolu olsa da bana boş geliyor zevk vermiyor onsuzken hiç bir şey ve çok yalnız hissettiriyor
Bence üçü de hissedilir en ideali yakın da ilişki olması veyahut yanına gidebilme imkanı olması lazım yoksa ilişki uzun süre ayakta duramaz
Abi İnternet ilişkisi nedir görmeden dokunmadan olmaz bu işler
Benim yok ama arkadaşım 4 yıldır eksikliğini hissediyor var ama yanında bişeyler yaparken yok eğlenirken yok
Dokunamamak.
:)
Yanında yoksa dokunamıyorsan olay bitmiştir
Mümkünse uzak mesafe ilişkisi yaşamayın
Yalnizlik hissi önce geliyor sonra sevgi eksikliği. Uzaktan ilişki yasamiş biri olarak kimseye tavsiye etmem, çok yıpratıcı.
Güven ve temassızlık
Maalesef ki güvensizlikte baş gösteriyor.
Hiç uzak mesafe ilişkisi yaşamadım
Anlaşamamak
Uzak mesafe ilişkim olmadı ki 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?