Ben sevdiğim adamı yakında yanımda isterim. Uzak mesafe ilişkisi başlayabilir fakat mutlaka ilişki başladıktan kısa bi süre sonra ki ilişkide zaten önce buluştuktan sonra başlamalı birinden biri diğerinin yanına yakınına taşınmalı. En azından benim düşüncem bu yönde aksi takdirde zor oluyor acılı olur ve de sancılı bi süreç olur. Bu sürece bile isteye senelerce sürdürmekte ızdırap olur. Orta bi yerdede buluşabilirler şayet ikiside onaylıyorsa fakat ben örneğin gidemem kaldığım şehirden. Ailemi ve de küçük kardeşimi bırakamam bu yüzdende uzak mesafe ilişkisine hiç yanaşmıyorum. Zaten bi ilişki istemiyorum halende, bu şekilde iyiyim tek yalnız burdan devam 😀
Olmaz abiciğim olmaz Uzak şehir ilişkisi olmaz neden mi istediğini de göremiyorsun istediğinde dokunamıyorsun istediğinde koklayamıyorsun istediğinde hissedemiyorsun bir fırsat bulacaksın gideceğim bir gün göreceksin sonra geri geleceğim yapamayacakların sürekli aklında kalacak yaptıkların dilinin damağında kalacak yani olmaz
Tek diyeceğim uzak mesafe ya da yakın mesafe hiç fark etmiyor. Öğrendiğim bir şey var. İki taraf birbirine huzur, güven, sevgi ve saygı verebiliyorsa her türlü yürür. Uzakta olsa o mesafe kısalır. Yani hep öyle ilerlemez o ilişki sonradan. Rayına oturur.
Uzak mesafe ilişki kesinlikle zor ama imkansız değil bence 😌❤️ Güven, iletişim ve sabır burada level atlıyor resmen. Her şey sözde kaldığı için yalan da, gerçek de çok hızlı batıyor ya da parlıyor. Ben yüz yüze ilişkiyi daha çok seviyorum, sarılmak, beraber gezmek başka çünkü 🙈 Peki sen, şu an uzak mesafe mi düşünüyorsun yoksa yaşadın mı daha önce? 💬💞
Sana uyuyakaldım der uyuyakaldım dediği gecede başkasını koynunda uyutmuyor olabilir ne arkadaşlarını biliyorsun ne de tam olarak onu biliyorsun yani çok büyük bir kumar