Uzak ilişkide kıskançlık güven sorunu bence yıpratıcı guveniyorsun gibi ama kiskanclik seni delirtiyor...
Sizce uzak ilişkide mesafe önemli mi sevince aşabilir mi?
Uzak ilişkide kıskançlık güven sorunu bence yıpratıcı guveniyorsun gibi ama kiskanclik seni delirtiyor...
Sizce uzak ilişkide mesafe önemli mi sevince aşabilir mi?
hiç bir zorluğu yok çünkü zaten ortada bir ilişki yok. sürekli buluşmadığın için maddi anlamda bir külfeti de yok. başka ne gibi bir zorluğu olabilir ki. kıskanmak mı? çok saçma. ayda yılda bir yan yana geldiğin birini ya da herhangi bir durumun içinde göremediğin kişiyi neden kıskanasın ki. zihinde yarattığımız senaryolar mı kıskanmaya neden olacak? o daha da saçma. yani insan istediği an göremediği, ayda yılda bir ağzına bir parmak bal çalan biriyle yaşadığı hangi durumun zorluğunu çekiyo gibi görebilir ki kendini? bunların hepsi kendi zihnimizin içinde iki kişilik yaşadığımız saçma sal@k ilişkinin aslında var olmayan zorluklarını varmış gibi kendimize dert edinmemizden ibaret.
Ben denedim ama başaramadım. İnsan özlüyor dokunmak istiyor öpmek sarılmak birlikte vakit geçirmek. Temas bağımlısı oldugumu o zaman hissettim. Gun içinde nabiosun nasilsin ne yaptın gibi klişeler oluyor hergun standart. Anlamsiz tripler oluyor kavga oluyor küsme oluyor sevgiyi hissedemiyorsun.
öyle ama birzaman sonra unutacaksiniz emin olun. Boş bir yaşanmışlık hissedeceksiniz. Ben ay da bir yanına gidiyordum zamanla ikimizde birbirmize uzak olduğumuz için daha da sevgi güçlü olmasi lazimken her gittigimde daha da geri gitmisti. Yani genelleme yapmayayim tabi herkesin uzak ilişkisi bizim gibi olmuyordur
Cevap
7Cevap
Genelde anlaşamamak var
Seks yapamıyorsun mesela. Bu zorluk yeter.
Ciddiyet varsa zor değil asla
İlişki iyi bir şey degil
Olacak is değil
Bu durumu yaşayıp sonu nikah masasında bitirenler de var amma ve lakin aşırı yıpratıcı ve zor oluyor bi zaman sonra kıskançlık girdi mi işin içine geçmiş olsun
Yaşandı öyle mi 😅
Yaşandı ve bitti çok güzeldi 🤣🤣
Zor çok
Görmek istediğin zaman göremezssin
Özleyince yok
Çok tartışma oluyor kıskançlık kavgaları cunku yanında değil
böyle bir ilişkin mi var
geçmiş olsun
Aşılamaz
Et ete degmiyor
Herşeyi zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?