sevgilim ve ben ayrı şehirlerde okuyoruz. Aramızda tam 683km var:( Ben onu gerçekten çok seviyorum. Aylarca göremiyor, o güzel gözlerine bakamıyor,onu saramıyor olsam da sevgim hiç eksilmiyor, aksine katlanarak büyüyor.. O da beni çok seviyor yani bunu anlamamak aptallık olurdu. O derece bağlı ve sadık bana. 4-5 ay oldu ayrı kalalı.. İnşallah hep ayakta durcak ilişkimiz.. Ama sizler ne düşünüyorsunuz mesafe hakkında ve bu belli bi zamandan sonra sorun olur mu ?
Cevabın nedir?
degildir degildir degildir...
sevdiginin yanında olması, canın sıkkınken onun omzuna basını koymak, mujdeli bi haberle kosup boynuna sarılmak, ozledigin an kapısını calıp gozlerine bakabilmek, guzel kokusunu icine cekebilmek... aaah... mumkun mu uzaktayken butun bunlar... telefonla konusmak mesajlasmakla bir mi bunlar...
benım sevdigim cocuk da uzaktaydı, ayrı sehırlerdeydık. 1 yıldan fazla mucadelemı verdim ama yok... uzakta gercekten olmuyo... tabi gecici bi ayrılıksa atlatılır ama bu sureklı bole gitcekse işler aksıyo.. malesef...01 Yorumla
En İyi Cevaplar
şimdi iki durum var eğer aşkınız kuvvetli ve köklü iseee bu mesafe aşkınıza olgunluk aşka aşk katar.özlem ilişkinizi sağlamlaştırırr.
amaaa eer küçüçük bile bi dengesizlik varsa mesafeye dayanamaz bu aşk ilk rüzgarda yıkılır.çekilmez bi hal alır.
birbirinize anlayış gösterek olan yine sizlersiniz sen onu görmüyon o seniii istediğinizi yaparsın o da ruhlarınız duymaaz ama aşkınız yıpranıırrr. eğer gerçekten seviyorumm ciddi düşünüyorum dersen anlayışı sadakatı güveni ilgiyi eksik etme
inşllah bi sorun olmaazz:))13 Yorumla
çok hem de çok zor eğer gerçekten yürekten gelen bir sevgiyse ve ihanet olmayacak ve aldatılmayacak olursa olur yoksa en ufak bir kıvılcımda aldatılırsın çok zor bence uğraşma çünkü mesafe girdimi araya ne kadar sevdiğini güvendiğni söylerse kesin seni aldatır yaşadım bunu ii biliyorum en iyisi uzak kalmak böyle daha iyi güvenilmez bir ilişki
00 Yorumla
Soru 44573 Soru 49439 Soru 45992 Soru 40393 Soru 40542 Soru 28950 Soru 33753 Soru 48812 Soru 30915
yiter la40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
48Cevap
Gerçek aşksa problem olmaz ama süreç uzarsa birbirinizi unutup başka şeylere yönelebilirsiniz bir sorun çıkarsa da gözden uzak gönülden ırak olduğu için çözmek zor olur.Uzakta olunca gözden çıkarmak kolay olur .O yüzden en az 2 haftada bir görüşmeniz lazım .
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben tam ıkı yıldır nısanlıyım bızım aramızda 4000 km sorun var pek bırsey oldugu soylenemez onemlı olan km lerce uzakta olması degıl gonlunde ne kadar yakın oldugu gerısı vs...ama sunu da ıtıraf edıyım son bı kac aydır felaket huzursuz mutsuz vede sınırlerım harap olmus vazıyette fazla ozlemekten sen genede ıyısın ben ıkı yılda ancak ıkı kez gordum :( o zaman ben napıyım..sukret :D
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılayhnen..ama nereye kadar ıste..off ben cok yoruldum aslında ama napıyım cok sevıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılcumlemızın ınsallah :D tez vakıtte kavusmamıs dılegıyle :D
zamana karşı savaşmaktır. sevgiliden uzakta geçmek bilmez zaman, küfür üstüne küfür yer sizden. sevgilinin yanında, hele ki koynunda ise akıp gider zaman. haindir, gidi hain... ne ister sizden anlayamazsınız, ne derdi vardır sizinle zamanın. günler yıl olur da geçmez. mahpustan beter, ömür çürütmektir hayatın kıyısında sanki. geceler uykusuz... soğuk duvarlarda dolaşır eliniz, "ne olurdu şuracıkta oluverseydi?". dersiniz.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Valla tadını çıkarın ilişkinizin sürekli ne yaptığını ne ettiğini öğrenince daha mı mutlu olucaksın? Hiç sanmıyorum...nişanlanıcaksınız ne güzel Allahın izni ile evlenirsiniz de ozaman bol bol görüşüp konuşacaksınız nasıl olsa...hiç kafana takma sen memnusan mutluysan oda mutluysa memnunsa sorun yok bence...Allah mutlu mesut etsin canım... :))
010 Yorumlasagol canim:) hic bir sorunumuz yok zaten:) bazen ben karamsarlik yasiyorum, neden benimki digerleri gibi pesimde kosmuyor, ne yaptigimi merak etmiyor, filan diye. yani anormallik var saniyordum, heralde gayet normal:) cunku bana kalsa ona surekli mesaj atarim, ama tabi o mesajlasmayi fazla sevmedigi icin boyle, gundelik fazla biribirimizden haberimiz olmuyor. sabahlari illaki gunaydin yazar, arada bir ne yapiyorsun, bitti.. bencede iliskimiz ciddi oldugu icin oyuzden fazla dusmuyordur uzerime:)
anlıyorum seni ama işte her insan farklıdır...bırak da sizin ilişkiniz farklı olsun diğerlerinden...üstüne düşse daha mı iyi olacak nereye gidiyosun? kiminle? sebep? sanki hesap soruyomuş gibi senide hesap vermek zorunda bırakıcak...istemeye gelicekler demişsin çocuk ciddi diyosun bundan güzeli var mı en azından niyeti belli hani niyetini bilmesen umursamıyo derm ama onun ki belli...kasma kendini rahat ol hayatını yaşa ilişkinin tadını çıkart... :))
rahatladim bee:) evet dogru diyorsun, birak bizimkisi farkli olsun.kisilik olarakta biraz farkli biri aslinda.oyle atilgan biri degil. ama konustugumuzda sorun yok. fazla kiskanc degil, ben sana guveniyorum,kiskanclik kotu birsey ,iliskiye gereksiz zarar verebiliyor diyo.akilli,ama cok rahat, dedigim gibi, diger erkekler gibi, atilgan,pesinden kosan,tip degil.6 aydir beraberiz,ne beni takip etti,ne olmadik biryerde karsima cikti,bende boyle detayli surprizler bekliyorum, ama yok iste:)
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne kadar çok olumsuz şey düşünürsen o kadar çok olumsuz şeyle karşılaşırsın çünkü insan psikolojik olarak bunu çağırırmış.Bu yüzden her zaman olumlu düşün.Eğer karşındaki bir insan hata yaparsa senin açından bir artı olacağını düşün çünkü sen değil karşı taraf seni kaybetmiş olacak.
00 YorumlaBu şekilde daha iyi sonuçta şöyle düşün kimse lise tabelası değil evlilik hazırlığından söz ediyorsun. Sana sürekli romantik şeyler söylerse bunalırsın bunları kararında yaparsa mutlu olursun. Bide düşünsene çocuk gibi zırt pırt mesaj ne biliyim bana garip gelir işin açıkcası bence güzel bir yoldasınız devam edin
03 YorumlaYanlış yazmışım kusura bakma. :) Lise Talebesi derken kast ettiğim şu ciddi bir ilişkiyse bu ve yaş olarak bazı şeyleri aşmışsınız nişanlanıcaksınız. Bu şekilde olması daha iyi birbirinizi çok sıkmıyorsunuz. Karşı tarafındaki insan fazla sıkıntıya gelmeyi sevmiyor olabilir belki bu sebepten ötürü bu şekilde davranıyordur.
aynen! sIkintiya kesinlikle gelemiyor, iyi bildin:) yorumunu sevdim. ama ben niye hala kafama takiyorum bilmiyorum.. ama beni uzen. mesela bugun ne yapiyorsun yazdim. dort saat sonra cevap geldi, kusura bakma dersimin basindaydim kafayi yiyecem.. (icim rahatlamasi icin evinin oraya gittim arabasi evde). ama yinede mesaji bukadar gec yazmasi uzuyor beni:(
emin ol arkadaşında düşünüyordur senin gibi..Mutluysan bencede tadını çıkar..24 saat el elle göz göze olmak çokmu iyi sanıyorsun..olumlu düşün,bazı şeyleri tüketmemiş oluyorsunuz..ben pek bir sorun göremedim..hem ikinizinde mazereti varmış..hayatınızı daha bir düzene sokunca ve ilişkiniz resmiyet kazanınca sorun olarak şüphe ettiğin durumda değişecektir..
07 Yorumlao boyle olmamiza sebep aslinda, cunku bana kalsa 24 saat mesaj atacam, ama o sevmiyor, yinede her sabah gunaydin yazar, ne yaptigimi sorar bazen mesgul olursa yazmaz. gunluk fazla birbirimizden haberimiz olmaz arada ikimiz arar konusuruz uzun uzun dedigim gibi bir sorun yok aslinda,bu duruma alismam zor olmustu, cunku diger arkadaslarimin erkek arkadaslari baya bir mesaj atip cok ilgileniyorlar benimki neden boyle odun gibi dusunuyordum hicmi merak etmiyo diye.cok sakin rahat biri kisilik olarak
evet, aynen soyledigin gibi:) ilgilendigi de oluyor tabi.. ama uzun surmuyor. hehe. onada sukur. birde bu normalmi? bulusmalarimizda benden bekliyor ilk adimlari sanki, ben ilk sariliyorum mesela, bazen oda ilk davraniyor, ama sanki benim onayimi bekliyor. konutugumuzda yuz yuze, gozumun icine bakiyor, ama oyle duygusal birsey goremiyorum, yani sanki herhangi bir arkadasiyla konusuyormus gibi. ama yeri geliyor tabi biraz duyusallasiyor, sevdigini soyluyor, ama genelde boyle ot gibiyiz :D
Bu çocuğu seviyorsan böyle kabul edeceksin..dediğim gibi herkes içindekini kolay kolay yansıtamıyor..ilk adımı atan olmaktan çekinme hiç..aksine üstüne üstüne git ki belki bu tutukluğunu yenmesine yardımcı olursun..seni gerçekten mutlu ediyorsa takılma fazla..sevdiğini çok sık söylememesi bile bence normal..Çok sık söyleyince anlamını yitiriyor..ağızda sakız oluyor..Öyle bir anda söyler ki hiç beklemiyorsundur nefesin kesilir :) allah mutluluğunuzu daim etsin..çok sıkma çocuğu :)
zamaninda cok sIktim aslinda. neden yazmiyorsun, neden aramiyorsun, ilgilen benimle diye :D oda bunalmisti benden, tartismalarimiz hep bunlardan kaynaklaniyordu. beni fazla dusunme diyordu, cunku 24 saat dusunup merak ediyordum, daralmisti. simdi onun gibi davraniyorum, ve aramiz mukemmel.. evet cok sevdigim icin zaten artik onu boyle kabul ettim ben..:) cok sagol yorumlar icin, rahatlatti:)
genç ve aşıksındır. deneyelim, gittiği yere kadar diye başlarsın. gitmeli diye devam edersin. sonunda kavuşsan bile hasta, saplantılı, yorgun ve kırgınsındır. mesafe daima kazanır. sen daima yenik düşersin.
03 Yorumla
+1 yılCanım benim kesinlikle birbirinizi gerçekten seviyorsanız yürür sevgilimle benim aramdada 718 km var. Ve 3 yıldir sevgiliyiz. Tamm cidden bazen özlem sınırlarını zorluyor yeri geliyor aģlıyorsin ama yakindaki cıvık iliskilere rağmen ayakta oldugunu görünce haline sükrediosun. Unutma gercekten seversen ve beklersen mesafelere elbet birgun bitecek ve aynı yastığa baş koyacaksınız
31 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söylediniz.. Çok teşekkür ederim bu yorum için.. Benim sevgilim de uzakta.. O Avusturyada ben ise Ankara .. Ona birsürü değer ve hediyeler biriktiriyorum o da aynısını yapıyor benim için.. Onun portresini çizdim iki defa.. Onun yanında ellerimle vermek istiyorum onu mutlu etmek için burdan ona ilişkimizi taze tutacak çeşitli şeyler yaparak ayakta durdurmaya çalışıyorum.. Onu çok seviyorum nolur beni bırakmasın çok iyi kalpli bir kız. İnşallah uçakla gelince görüceğim biricik sevgilimi
6 sene uzaktan götürdüler, bu yaz nişanına gideceğim arkdaşın. kimi zaman çok zorluk çektiler ama değdi sanırım :) aşkın niteliği veya niceliğinden bağımsız, kişiliklerin müsait olması ile alakalı bir durum.
12 Yorumla
+1 yılAynı durum bizde ki. sizin yine az bizim 1079 km var :D 1.5 senedir sürdürdük zor tabi çok zor bazen sırf bu sebepten çok tartışabilirsiniz ama sevginiz güçlüyse üstünden de gelirsiniz :)
13 Yorumla- +1 yıl
18 :)
bugune kadar hic bir askimi uzakta yasamadim hep yanibasimdaydi
fakat her yorumda da belirtiyorum uzaktaki ask ne kadar ASK olabilir diye
ama sanirim bir defa bende yasayacagim :)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. sana mantıklı geliyor mu yani hadi ewlenecek olsan derim ki ewlenecek o zaman değer tabi ama sewgili içinde yani o kadar mesafe gorebileceginde zaten çok değildir onu hep özlersin yanında değil birşey değil ne yaptığını bilmiyorsun falan ...
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir , insanlar gerçek aşkı buldular ise birbirlerine olan özlemleri aşkı daha çok alevlendirir ve güçlendirir .
Uzaklık küçük aşkları öldürür , büyük aşkları güçlendirir .03 YorumlaYaşın ilerledikçe neden bunun olamayacağını anlarsın. Şu an daha gençsin ve sevgiye, aşka karşı hormonların kıpır kıpır.
25 yaşında bir kardeşin/abin, vs. olarak tavsiyem, böyle şeylere girişme. Çoğu kimse bu uğurda sadece yıllarını heba ediyor.
Üniversite bitince "ah ben ne güzel ortamı kaçırdım. Hiçbir kıza bakmadım" diye yana yakıla ağlarsın. Kaydet bu mesajı bilgisayarına. O kızla devam edip de üniversiteyi bitirirsen okursun bunu ;)02 Yorumla
+1 yılo senin arkadaşlarında gördüğün ilişkiler zaten sağlıklı olmayan ilişkiler. her insan özgürdür her saniye kız arkadaşımı aramam aramasını da istemem ne o öyle her saniye zaten ne konuşacaksın ki?
01 Yorumlasüper tabi yürür ayda iki kere görüşseniz bir o gelse bir sen gitsen yeter BİLMEZMİSİN SEN ÇOK MUHABBET TEZ AYRILIK GETİRİR. Burnunun dibinde olsa hergün dırdırmı çekilir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam tersi idim bende o çok ilgilenir ben mesafeli soguktum o da sen gibi şüphe duymuştu kişinin aile oratmından kaynaklanan bi durum bu kendi ailesinde böyle bi yaklaşımı sıcaklıgı görmedigi için bi başkasınada yaklaşımı aynı olur degişemez yaklaşamaz sorun etme ilşkiniz iyi ise saygı sevgi varsa başka birşeyi takma derim
01 Yorumla
+1 yılÖzlüyosun ama mesafeleri karşı taraf aşmaya, azaltmaya çalışıyosa sevgin artıyor. Ama böyle bir çaba içinde değilse doğal olarak soğuyosun. Yani bu karşılıklı bişey. Uzakta olsan net var, telefon var. İrtibatı saat olsun koparmıyacaksın.
10 Yorumlayanımda olmayanın aklımda işi ne demelisin :)
çok zor uzaktan ilişki yürütmek.ha yürür mü yürür tabi arada sevgi varsa ama görüşmeden vakit geçirmeden çok zor olur yanındaki biri kadar güzel vakit gecirip paylasımlar yapamazsın..00 Yorumlabence de mesafe gerçekten aşıksanız sorun olmaz..Mutluluğunuz daim olsun..
10 Yorumlabence bir onunla bunu konuş. bir şekilde arkadaşlarımın sevgilileri çok ilgililer her an birbirlernden haberdarlar de bakalım ne dicek.
01 YorumlaÇok merak ettim nerden buldun bu kızı :D En iyisi sen bu kızı kısayoldan buraya yerleştir uğraşma gidip gelmekle ((:
02 Yorumla
+1 yılinan her dakika nerdesin? kaç adım adım attın? ne kadar nefes aldın? bir süre sonra insanı sıkıyor. tamam gün içinde konusmalı insan kesinlikle. ama her dakika her saniye de çok sıkıcı olur artık. çok seviyorsan bile sıkılırsın bir süre sonra
04 Yorumlayok biz kesinlikle oyle degiliz, gunde 5-6 mesajdan fazla bir baglantimiz yok. bugun ne yapiyorsun yazdim, 4 saat sonra mesaj geldi, kusura bakma dersimin basindaydim kafayi yiyecem, yazdi. icim rahatlamasi icin evinin oraya gittim arabasi evdeydi, okulu bu ara biraz bunaltiyor onu. ama boylede gec yazmasi uzdu beni:( tavir yapiyorum ona ister istemez, oda hoslanmiyor
evet geç yazmıs gercekten :( acıkca konussan olmaz mı? yani okulun seni bunaltıyor ama bende ilgi bekliyorum sevdiğimden falan desen
dedim soyledim kac zamandir, ama yine ayni. okulda degil sadece, isi de var. okuldan sonra direkt ise gidiyor, hic birseye zamani kalmiyor, eve gelincede zaten dersine bakiyor, ara ara yaziyor bana. bir sure sonra okulu bitecek, isinede az ara vermeyi dusunuyor, nisanlanmayi planliyoruz, para biriktiriyor.. bende anlayisli olmaya calisiyorum canim. uzerine gittikce, bana yazmiyorsun, dedikce , oda sinirlenyor, biraz anla beni diyor, ama gunahini almayim yeri geldiginde cok ilgileniyor
şimdilik idare et canım o zaman okulu bitsin yada işe ara versin boş zamanı olduğu zaman sana zaman ayırırsa sorun yok demektir bozma moralini
Mesafeler aski oldurmez aksine daha diri tutar
35 Yorumladeğeceğini düşünüyorsan her şeye değer .. ama bi zaman sonra ben bunları yaptım değmedi diye kendini heder edeceksen hiç anlamı yok yol ver gitsn..
00 Yorumla
+1 yılBenzin varil fiyatları düşene kadar artık verdik de.
12 Yorumla*''Petrol varil fiyatları düşünceye kadar ara verdik'' de.
+1 yılBu ilişki senin cüzdanındaki parayla doğru orantılı ilerler :))
10 Yorumla
+1 yılMesafeler olunca arada zor yürüyor ilişkiler, istisnalarda az değil ama zor dostum :( bi zaman sonra kopmalar başlar...
00 Yorumlao ne yaaaa internet bağlantısı ile bile konuşmanız zor :)) fiber çek diycem o da çok masraflı olur ev sattırır :))
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Zanetmiyorum gerçek sevgilerin arasına kilometreler giremez...
10 Yorumlayürümez çünkü sen şimdiden para derdine düşmüşsün:)
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. vuslat imkansızsa hasret adamı yorar, eldekini yersin, oda zamanla tükenir.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun falan olmaz hayırlı olsun. Gönül bir atsan yeter.
00 Yorumla mesafeler aski daha taze tutar inancindayim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Sen ayda 300 lira yakınında hoşlandıgın bi kıza yedir senden kral yok :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zro hele kı yeterı kadar guclu degılse duygular...
00 Yorumla ışınlanma çıkana kadar beklenilmesi gereken bir durum. vakt-i zamanın da başıma geldiği için uzak duralması gerektiğine inanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılGözden uzak gönülden uzak zor olur olmaz değil ama emek sabır gerekli.
03 YorumlaBütün cevaplar moralimizi düzeltmek için değil her zaman doğrular mutlu etmez canım kardeşim.
@Kupa Kızı Tamam Hz Mevlanayı örnek alalım ama biz Hz.Mevlana' nın tırnağının ucu olamayız. O kendisi için Şems deniz ben onda bir damlayım demiş. O ilim denizine aşık olmuştur ki aşk dediğimiz erkek kadın aşkı ilişkisi değil ilimde kendi dilinden konuşabilen kimse olmadığı için demiştir Şems-i Tebrizi için.Hani bizde ilim? sadece bilgi için eleştiri veya başka bir maksat aranmasın lütfenSaygılarımla.
Hayr olmaz merak etme..szin sevginz byle ciddi ve cok oldktan snra mesafenin hçbir anlamı yokk.;)
10 Yorumla+5 aşkınıza.
Gayet de seviyorsunuz birbirinizi, sorun olmaz.:)10 Yorumlaen güzelii ugraştıran aşktır ve mesafe her zaman iyidir.
00 Yorumlailk başta olmalı o tanıma süreci denilen bir senede sonrasında hiç birşeyin gizli kalmamalı
02 Yorumlaçok zor ya allah yardımcın olsun benim canımda ta azerbeycanda ben istanbulda şimdi ekvator ginesine gidiyom aramızda binlerce km gircek ..
00 Yorumla
+1 yılherşey size bağlı genelikle ayrılık ayrılmayla sonuçlanır ama sizin gönül bağlarınız kuvvetliyse sizi kimse ayıramaz bende buna izin vermem
00 Yorumlahayır mesafe ne kdar olrsa olsun sevgınız azalmaz.sız yeterkı sevgınızın kıymetını bılın bırbırınızı ıncıtmeyın uzaklık varsa sık kvga etmeyın.Allahın izniyle sorun ckmaz boylece
03 Yorumla
+1 yılevet arada kilometreler fazla ise herşeyi bekle bu tecrübemlerimle sabitir maalesef :(
00 Yorumlaılıskının temelı saglamsa ozlemek dısında bı sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yıltakmışsın kafana 24 saat konuşamıyoruz olayını :D
sen ona güveniyorsan oda sana güveniyorsa mesele yok bu kadar rahat ol03 Yorumlaoda abarmış biraz ama demekki sana güveniyo adam ;)
bakalımda sen güveniyomusun ona?
Bu gibi durumlar için kullandığın tabir yanlış o dediğini yaşıyor olsaydınız ömrünün sonuna kadar seni beklerdi.
00 Yorumla
+1 yıldostum benim kız arkadaşımla aramızda okyanuslar vardı,900 km neyki ...ben bir kere bile yüzünü göremiyordum
00 YorumlaAramızdaki tek şey mesafe olsun, başka insan olmasından ıyıdır
00 Yorumla
+1 yılkişiye bağlı başka şehirlerde olup uzun çıkanlarda var yada kıymet bilmeyenlerde
10 Yorumlamesafe aşkı öldürür ilişkiyi bitirir sürdüremessiniz.
00 Yorumlagitiiği anda biter. sende yaz aşkı olarak anılarında kalırsın.
00 Yorumlafizanda olsa yine yürür..gayret et azcık...armut piş ağzıma düş..olmuyo ama...
10 Yorumla
+1 yıl300den de fazla olabilir. Duygularınız karşılıklıysa değer.
05 YorumlaUçak biletlerini nasıl hesapladın peki ? 90dan 150den mi ?
Kampanyalı olanlarda millerin faydaı oluyor mu ? 49+ masraflar diyordu
+1 yılgözden ırak olan gönüldende ırak olur ne kadar sevsende bir süre sonra o mesafe daha çok uzuyor uzadıkçada bazı sorunalrı beraberinde getiriyor
01 YorumlaBir bilim kurgu romanında okumuştum
ve kütle çekim yasasını aşka uyarlamışlardı
aşkın çekim gücü aradaki mesafenin karesi ile ters orantılıdır :D13 YorumlaMesafe uzaksa hiç başlama çok sıkıntılı olur gerek yok. Yakınında varsa bence uzağa gitmemek gerekir.
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkileri sorun olur mu? Tavsiyeleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım