Düzenli iletişim ve görüşme olmadan olacağını düşünmüyorum.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
16 Kasım, 2023 Perşembe 19.11
Düzenli iletişim ve görüşme olmadan olacağını düşünmüyorum.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
16 Kasım, 2023 Perşembe 19.11
İletişimi Kesintisiz Sürdürün:
Zamanı Etkili Kullanın:
Güven ve Sadakati Koruyun:
Sabır en büyük sınav, sevipte kavuşamamın vermiş olduğu durum/durumlar en büyük sınav ama şöylede bir gerçek var, karşındaki kişiyi test etmiş oluyorsun bu süre zarfında seni gerçektende seviyor mu, sana değer veriyor mu, sana saygısı var mı ve aynı şekilde ilişkinize saygısı var mı diye bu mantıkla bakınca olaya aslında bir nevi insan kendisini test ediyor ilişkinin başlarında direk görüşemiyorsun tanıştıktan sonra reel anlamında ama buradada gerçek sevgiden kaynaklı olarak sabır devreye giriyor ve sabreden, gerçekten sevdiğine bir gün kavuşurmuş ben buna inanıyorum, bu yüzden uzaktan uzağa ilişkiler zor olabilir ama sabreden ve gerçektende seven insan karşılığını alır.
Rica ediyorum kardeşim
Her iki tarafın fedakarlık yapması gerekiyor. Hep sen gitmeyeceksin, hep o da gelmeyecek.
" Ama öğrenci o daha. " O zaman öğrenci biriyle uzak mesafe ilişkisi yapmayacaksın. Ekonomik özgürlüğünü eline almış veya ailesi ekonomik olarak ayda 1 seyahati karşılayacak biri olacak.
Uzak mesafe ilişkisi en başta gelecek vaad eden bir ilişki olması lazım... sonu hüsranla bitecekse o yolları tepmenin görüntülü aramaların bir anlamı yok... eğer sonu mutlu bir beraberlik olacaksa uğruna 1000 km yolda gidilir hediyelerde yollanır
Cevap
4Cevap
Elden geldiği kadar sık sık buluşmak gerekiyor
Bir insan kendini bildiği sürece uzak yakın farketmeksizin ilişkiyi yaşar ve yürütür bu tamamen iki kişinin ilişkiye bakış açısıyla alakalı bir durum
İki tarafta isterse olur
Sürekli konuşacak şeyler bulunmalı.
Pek bilmiyorum açıkçası, ne desem yanlış olur.
Yaklaşın
Sabır önemlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?