Uzak mesafe ilişkileri nasıl yürütüyorsunuz?

Arkadaşlar simdi size şöyle anlatayım ben yılbaşı günü instgramda bayadır takiplesiyiğim bir çocuğun doğum gününü kutladım yaklaşık 1 saat konustuk falan sonra bu cocuk İstanbul'da yaşıyordu bende bursadayım ayrıca bu cocuk galatasarayın u18 altyapısında oynuyordu sonra aradan 5 gün sonra çocuk bana kendisi naber diye yazdı çok şaşırmıştım sonra biz baya konula konuşa 1 hafta sonra çıkmaya başladık ve 1 aya yakın çıktık ama sonra birden maç çıkışı moralim bozuk dedi bende çok üstüne gitmedim saatlerce yazmadı somra arkadasının yanına bir gitti benden ayrıldı birden bende kaldırıamadım şoku çünkü cidden onu çok seviyordum onun için mesafeleri bile gözden çıkaracaktım memleketlerimiz bile aynıydı sinoptu cidden belki tuhaf gelicek biz telelfomda sesli saatlerce konusuyorduk her günümüzü geçirirdik onun için 15 tatilde İstanbul'a bile gidicektim ama nasip olamadı hala çok özlüyorum ama elimden birsey gelmiyor var mı bir taktiğiniz çünkü hiç engellemedik birbirimizi var mı taktiğiniz arkadaşlar?
Uzak mesafe ilişkileri nasıl yürütüyorsunuz?