Uzak mesafe ilişkilerini yürütebiliyor musunuz? Peki uzak mesafe ilişkisine nasıl bakıyorsunuz?

Yani ben çok şükür yürüyebiliyorum. Uzak mesafe ilişkilerim oldu. Ama karşıdakiler maalesef zerre kadar emek vermediği için bitti. Onlar yüzünden aşka sevgiye inancımı kaybettim tamamen. Aklınız varsa böyle ilişki kurmayın ve herkesi kendiniz gibi asla sanmayın.
İyi bakmiyorum. Yaşadım. Taraflardan biri guvenirken diğeri paranoyak oluyor. Her iki tarafin net bir guveni olmuyor hiçbir zaman. Dokunmak canli canlı görmek gerek.. Gerçekten seven uzaktan da sever gibi laflar fasa fiso.. Biz güvendik, gerçekten seviyor diye... Alkoliğin önde gideni çıktı. Yalanlar dolanlar havada uçar bu tarz ilişkide. Mümkünse yakın mesafe ilişki yaşayın. Biletler de pahalı oldu 😂
Aynen öyle yav.. Tüm ciddi olma ihtimali olan ilişkilerim de uzak mesafe oluyor zaten.
Masraf sorun değil de , güven ve mesafe sıkıyor adamı.. 😂 bir şekilde ilerliyor tabi ama zor.
Ama gerçekten sağlam birini bulunca o da ilerliyor. Daha sonrasında imkanı olan diğerinin şehrine geliyor.
Sağlam insanlar azaldı bu dünyada. Dilerim denk gelirsin.
Çok teşekkür ediyorum, dilerim sen de aynı şekilde.. :)
İlişki yürütmek baya zor bi denmesafe falan hiç olmaz
Cevap
7Cevap
Gerçekten aşıksam olabilir ama zor
Sadakat nedir iyi bilirim. Ben her türlü yürütürüm.
Hayır, yürütemiyorum. Bu saatten sonra da uğraşamam yürütmekle.
1 yıl sürdü ben yürütebiliyorum bence, karşı taraf da isterse
Genelde çabuk bitiririm uzatmam pek yakın mesafe denk gelmediği için
bana imkansız gelirdi..
lafımı yediren birisini tanıdım..
tarifi zor bir özlem ve hasret çektiren bir ilişkidir aynı zamandada üzücüdür
Yürütüyorum
Olmaz. Soğuk bakıyorum.
Yürüttüm de eninde sonunda bitiyo
İmkansız diye bişey yok knk gerçekten seviyorsan imkansızı başarırsın kısa ve net
hayır, benlik değil.
Bos is yanasmam hic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?