İstediklerini yapmadığım için nişanı atacakmış?

Arkadaşlar merhaba ben bir olayın içindeyim ve kendimi berbat hissediyorum. Birileriyle paylaimak istedim. Arkadaşlarıma dahi anlatamıyorum öyle ki kendimi berbat hissediyorum.
Ben görücü usulü tanıştırdıkları bir çocukla nişanlandım ailesi de tanıdık iyi insanlar.
Evimiz tutuldu , eşya seçiyoruz şu an lakin sorun müstakbel eş adayımın birden bire değişmesi artık midemi bulandırıyor. ilk başta benden olmadık fotopraflar istedi sonra eve gel bir şeyler yapalım diyor ben ne olduğunu anladığım için hayır dedim bana ondan sonra iğrenç davranmaya başladı nikahımzı var ne oalcak ki hakaretler eğer dediklerimizi uapmazsan yaptığım masrafa bakmaz atarım nişanıda diyor bu adamla evlenmek istemiyorum artık ne yapacağım...
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemle konuştum reddediler. Anlaşmazlık var dedim herkeste oluyor deyip kapadılar dün geceden beri denedim olmadı en son anneme konuyu açtığımda bana özel konuşmalarınızı anlatma dedi. Bende taciz ve küfüe var dedim inanmadı sen bir şey yapmışsındır o çok saygılı çocuk dedi madem sitemiyordun neden bizi borca soktun dedi. kapattı. Sonra onunla buluştum istemediğimi söylemek için aileme anlattığımı söyledgmde çıldırdı tokat atmaya kalktı engel oldum sonra istemesem de evlenecekmişim.
Güncellemeler
+1 yıl
En son çare dedemle konuşacağım başka bir şey gelmiyor aklıma en olmadı kuzenimin yanına gideceğim evi bırakıp kimse beni bu adamla evlenmeye zorlayamaz birde 100 milyar borca soktun evlenmek zorundasın diyor şimdilik planlarım bu kadar başka fikri olan varsa yazsın.
İstediklerini yapmadığım için nişanı atacakmış?