Sevgili arkadaşlar. Benim bir sevgilim vardı. Birbirimize tutkulu aşıktık. Onunla 1 ay kadar çıktım. Bana hatunum derdi. Bir poşet dolusu damak aldığını bilirim. Kıskanırdı. Attığım her adımdan haberdar olmak isterdi. Yani seviyordu ya da ben öyle zannediyordum. Ayrılmadan bir kaç gün önce bana garip davrandı. Bende ayrılacağımız gün çok üzerine gittim. Çok sık boğaz ediyormuşum. Sürekli mesaj bekliyormuşum falan. Sonra o gün tartıştık
Akşama da ayrılık mesajı attı.yok böyle olmak zorunda,buna mecburum,inan bende ayrılmayı istemiyorum dedi. Bende telefonda ağladım. Sonra ağlama benimde içim yanıyor nefes alamıyorum falan dedi. Ama ayrılık nedenimzi açıklamadı. Sonra böylece bitti. Ve halada aramadı. Szce çok mu sıktım ondan mı gitti? Ooofff
Akşama da ayrılık mesajı attı.yok böyle olmak zorunda,buna mecburum,inan bende ayrılmayı istemiyorum dedi. Bende telefonda ağladım. Sonra ağlama benimde içim yanıyor nefes alamıyorum falan dedi. Ama ayrılık nedenimzi açıklamadı. Sonra böylece bitti. Ve halada aramadı. Szce çok mu sıktım ondan mı gitti? Ooofff
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer